۲ روز پیش تولدم بود،البته به میلادی،به شمسی پریروز بود ،جالبه نه ؟
۱۸ بهمن ۱۳۶۱ یعنی ۳۰ سال پیش خداوند یکی از فرشته هاش رو برای سرکشی به امور زمین به این دنیا فرستاد ، ۳۰ سال پیش ۱۸ بهمن ۷ فوریه بود ولی ۳۰ سال بعد ۷ فوریه شد ۱۹ بهمن...
میدونید چرا ؟
حالا اینم هیچ ...
1 چیزی رو دقت کرده بودید؟
35ساله تو اشتباهیماا
دهه فجر که ده روز نیست یازده روزه نیگااا : 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 خخخخخخخخخخخخ واقعا که.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام ...تولدتون مبارک خوب شما اگر از لحظه ورود امام حساب کنید همون میشه ده روز ولی شما یه کوچولو عجله داشتی از ساعت 0 بامداد روز 12 حساب کردی ...اونطوری میشه 11 روز
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
2- این یک روز اختلافی که بین تاریخ تولد شمسی و میلادی جنابعالی به وجود اومده، به دلیل کبیسه بودن سال 2012 میباشد که با توجه کبیسه بودن سال 91 شمسی، این اختلاف از بین خواهد رفت
3- اتفاقا من همیشه به این 11 روز بودن دهه فجر فکر میکردم ولی به قول امین، 10روز اولش دهه فجره و 22 بهمن انفجار نوره
فرقی نمیکنه میلادی هجری 11 بهمن باشه یا 22 بهمن بلاخره به این دنیا مبعوث شدی پسر سومم متاسفانه در22 بهمن ساعت 4 صبح دنیا امد انقدر بد اخلاقه با یک من عسل هم نمیش خورد
فرقی نمیکنه میلادی هجری 11 بهمن باشه یا 22 بهمن بلاخره به این دنیا مبعوث شدی پسر سومم متاسفانه در22 بهمن ساعت 4 صبح دنیا امد انقدر بد اخلاقه با یک من عسل هم نمیش خورد
koorosh kabir
۱۸ بهمن ۱۳۶۱ یعنی ۳۰ سال پیش خداوند یکی از فرشته هاش رو برای سرکشی به امور زمین به این دنیا فرستاد ، ۳۰ سال پیش ۱۸ بهمن ۷ فوریه بود ولی ۳۰ سال بعد ۷ فوریه شد ۱۹ بهمن...
میدونید چرا ؟
حالا اینم هیچ ...
1 چیزی رو دقت کرده بودید؟
35ساله تو اشتباهیماا
دهه فجر که ده روز نیست یازده روزه نیگااا : 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 خخخخخخخخخخخخ واقعا که.
میدونم که نمیدونستید.
بچه مثبت
22 بهمن هم روز انفجار نور
تولدت مبارک پیله آبای
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn
خوب شما اگر از لحظه ورود امام حساب کنید همون میشه ده روز
بچه مثبت
دانلود ترانه گیلکی (همگی بگید مبارکه...)
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
30 سال تمام
2- این یک روز اختلافی که بین تاریخ تولد شمسی و میلادی جنابعالی به وجود اومده، به دلیل کبیسه بودن سال 2012 میباشد که با توجه کبیسه بودن سال 91 شمسی، این اختلاف از بین خواهد رفت
3- اتفاقا من همیشه به این 11 روز بودن دهه فجر فکر میکردم ولی به قول امین، 10روز اولش دهه فجره و 22 بهمن انفجار نوره
نخبه
هاچو هاچو
تولد مبارک یره
چه همه جالبی تو؟
اینم جزو دستاوردای انقلاب بود دیگه...هنوز دانشمندا نتونستن علتشو کشف کنن
jaj
maryamlondon1
mz56mz
Life Dream
تولدت مبارك كوروش خان
نغمه
mehrzad
Ahora Quien
KuRoSh
دوست خوبم
مهم نیست چه روزی به دنیا اومدی مهم اینه که الان در کنار ماهستی و ما از باتو بودن خوشحالیم
برات آرزووووووووووووووو می کنم کههههههههههههههه به هرآنچه می خواهی برسی
sib
10 روز یا یازده روز فرقی نداره که.مهم نفس قضیه ست
arash52
ميدونم كه خيلي احساس خوبي داري كه توي دهه فجر به دنيا اومدي
gilas
تولدت مبارک
SaMaN TaJ
تولد مبارک باشه دوست گلم،خوشحالم که توی دهه فجر به دنیا اومدی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→