به قول خودت تا اون چیزی که میخوای بگی نگی، آروم نمیشی! پس اول جواب سوال قبلی رو بده لطفاً، بعد حرفت رو بگو
نقل قول: KuRoSh
تو گوش ما بچه های سایت نمیره
هرکی تو گوشش نرفت بگه تا فرو کنم تو گوشش ممنون جلال جان
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آره والا اینو خوب گفتید.......ولی میدونید چیه؟ اگر یه چیزی بگم ناراحت نمیشییید؟ من کلاً از شما میترسم.......... نمیدونم یه طوریه با هر کی که راحت باشم ولی با شما که میخوام بحرفم ....یکم محتاط تر میشم خودم از این حس خوشم نمیاد ولی نمیدونم چرا!!!! برا همین قبلش اجازه گرفتم یکدفعه ...باعث ناراحتتتیتون نشم
یه بار که گفتم شما خیلی احساسی تر و آروم تر و حرف گوش کن تر شدید و همچنین مظلوم دقیقاً این شکلییییییییی........دقیقاً همین خلق و خوییی که داداش کوچیکم بهش مبطلا شده(مبطلا رو درست نوشتم؟ )...البته خودم میدونم اینا پایدا نیستن فقط در زمان خواستگار و نامزدی و قبل ازدواجه بعدش که ..... از پل گذشت به حالت گذشته خودتون بر میگردید تجربه ثابت کرده نگید نه! وقتی اینطوری میبنیم من به شخصه خیلی غصه طرف رو میخورم و هی میگم کاش زنش بدن زودتر ........خلاصه یه حالتیه که دلم آدم انگار هزار تیکهه میشه وقتی میبینه این رفتاررها رو ..............
اینا رو ولش کنید الان به من بگید دختر گیلاکی میخواد که اونجا زندگی کنه یا تهران باشه یا ...کجا؟ و چه مشخصاتی من چند کیس بسیار مناسب رو سراغ دارم البته با اجازه شما دارم دخالت میکنم
حالا خوبه میترسیدید و تهدید میکردید! اگر نمیترسیدید چیکار میکردید؟
نقل قول: zrnznn
مبطلا رو درست نوشتم؟
نه درست ننوشتی ؛ مبتلا
احساسی تر
آروم تر
حرف گوش کن تر
همچنین مظلوم دقیقاً این شکلییییییییی
خوشحال میشم دوستان دیگه هم نظر بدن اما بعید میدونم اینجوری که شما گفتی باشه! احتمالا نوع نگاهت تغییر کرده! دقیقا مثل داستان گم شدن تبر! من 99.99% پس تموم شدن تحصیلم به زادگاهم برمیگردم
شک کرد که همسایه اش آن را دزدیده باشد، برای همین، تمام روز او را زیر نظر گرفت.
متوجه شد که همسایه اش در دزدی مهارت دارد، مثل یک دزد راه می رود، مثل دزدی که می خواهد چیزی را پنهان کند، پچ پچ می کند، آن قدر از شکش مطمئن شد که تصمیم گرفت به خانه برگردد، لباسش را عوض کند، نزد قاضی برود.
اما همین که وارد خانه شد، تبرش را پیدا کرد. زنش آن را جابه جا کرده بود. مرد از خانه بیرون رفت و دوباره همسایه اش را زیر نظر گرفت و دریافت که اومثل یک آدم شریف راه می رود، حرف می زند، و رفتار می کند.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
تاپیک گیلاسی شد چت روم! یعنی شما از اول بدون هیچ شناختی با نحوه مدیریت من مشکل داشتید، یادتونه؟ همین باعث شده بود تصور کنید آدم خشن و... باشم الان فکر میکنید احساسی، آروم و مظلوم هستم! البته این نظر منه شاید درست نباشه!
میگن اونایی که عوض شدنشان بعید است عوضی شدنشان حتمی است و من انکار نمیکنم که تغییر کردم اما نه در مواردی که شما گفتی
راستی دوستانی که منو دیدن یا شناخت از من دارن میتونن تأیید کنن که آدم ترسناکی نیستم پس شما هم نترسید
اون که بله اول که نه ولی بعد اون دعوا که خداییش بگم چشم نداشتم یکی شما و یکی دلشاد رو بببینم....البته اینم بگم همونهاییی که شما میگید ازشون بپرسید منو از شما ترسوندن ولی الان میتونم بگم بهتر شناختتون نه کامل ولی دیدم نسبت به گذشته عوض شده واقعاً از ته دل برای سلامتی دلشاد دعا میکنم برای شما هم آرزو میکنم به هرچی خیرو صلاحتونه برسید
من یک صفحه نوشتم در جوابتون ولی پاکش کردم و بهتر دیدم به همین جا ختمش کنم ولی این که تغییر کردید رو میتونید مثلاً تو نحوه شکلک گذاشتنتون بببینید...... ویا بعضی حرفاتون
من معمولاً از این شکلکها ( یا یا یا یا یا یا یا ) استفاده میکردم! راستی من از این شکلک () اصلاً خوشم نمیاد
با من بودی خانوم 2013 ؟ یحتمل گوش بعضیا مشکل داشته که صدامو نمیشنیدن یا شایدم خودشونو به نشنیدن میزدن
نجمه این بچه مثبت ترسناک نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااااا اونقده بچه خوفیههههههههههههههههههههههههههههههه فقط جدیدا خیلی پرو شده تو تاپیکها نظرات بی حیاتی میده
این امین زبون نداره؟ زبون داره صد متر اوفففففففففففففففففففففف اونقده کیف میده باهاش دعوا کنی بعد حالش رو بگیری گریشو در بیاری امین نترس نترس ترسناک تر از تو هم هست که منم
بچه مثبت
ممنون جلال جان
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn
آره والا اینو خوب گفتید.......ولی میدونید چیه؟ اگر یه چیزی بگم ناراحت نمیشییید؟ من کلاً از شما میترسم..........
یه بار که گفتم شما خیلی احساسی تر و آروم تر و حرف گوش کن تر شدید و همچنین مظلوم دقیقاً این شکلییییییییی
وقتی اینطوری میبنیم من به شخصه خیلی غصه طرف رو میخورم و هی میگم کاش زنش بدن زودتر ........خلاصه یه حالتیه که دلم آدم انگار هزار تیکهه میشه وقتی میبینه این رفتاررها رو ..............
اینا رو ولش کنید الان به من بگید دختر گیلاکی میخواد که اونجا زندگی کنه یا تهران باشه یا ...کجا؟ و چه مشخصاتی من چند کیس بسیار مناسب رو سراغ دارم البته با اجازه شما دارم دخالت میکنم
هاچو هاچو
نگی یه وقت
بچه مثبت
خوشحال میشم دوستان دیگه هم نظر بدن اما بعید میدونم اینجوری که شما گفتی باشه! احتمالا نوع نگاهت تغییر کرده! دقیقا مثل داستان گم شدن تبر! من 99.99% پس تموم شدن تحصیلم به زادگاهم برمیگردم
شک کرد که همسایه اش آن را دزدیده باشد، برای همین، تمام روز او را زیر نظر گرفت.
متوجه شد که همسایه اش در دزدی مهارت دارد، مثل یک دزد راه می رود، مثل دزدی که می خواهد چیزی را پنهان کند، پچ پچ می کند، آن قدر از شکش مطمئن شد که تصمیم گرفت به خانه برگردد، لباسش را عوض کند، نزد قاضی برود.
اما همین که وارد خانه شد، تبرش را پیدا کرد. زنش آن را جابه جا کرده بود. مرد از خانه بیرون رفت و دوباره همسایه اش را زیر نظر گرفت و دریافت که اومثل یک آدم شریف راه می رود، حرف می زند، و رفتار می کند.
zrnznn
بله گفتم یه چیزیش غیر عادیه
میشه منظورتون رو رک بگید؟
بله منظورم گیلک بود
بچه مثبت
یعنی شما از اول بدون هیچ شناختی با نحوه مدیریت من مشکل داشتید، یادتونه؟ همین باعث شده بود تصور کنید آدم خشن و... باشم الان فکر میکنید احساسی، آروم و مظلوم هستم! البته این نظر منه شاید درست نباشه!
میگن اونایی که عوض شدنشان بعید است عوضی شدنشان حتمی است و من انکار نمیکنم که تغییر کردم اما نه در مواردی که شما گفتی
راستی دوستانی که منو دیدن یا شناخت از من دارن میتونن تأیید کنن که آدم ترسناکی نیستم پس شما هم نترسید
zrnznn
من یک صفحه نوشتم در جوابتون ولی پاکش کردم و بهتر دیدم به همین جا ختمش کنم
ولی این که تغییر کردید رو میتونید مثلاً تو نحوه شکلک گذاشتنتون بببینید......
بچه مثبت
zrnznn
خوب شما خوشتون نمیاد.....
ولی چشم به احترام شما هر وقت باهاتون صحبت کردم از این به بعد سعی میکنم از این شکلک استفاده نکنم
sib
بچه مثبت
با من بودی خانوم 2013 ؟
یحتمل گوش بعضیا مشکل داشته که صدامو نمیشنیدن یا شایدم خودشونو به نشنیدن میزدن
نخبه
کشف کردم اسمش نگارههههههههههههههههههههههههههه از زیر زبونش کشیدم
نخبه
نخبه
امین نترس نترس ترسناک تر از تو هم هست که منم
gilas