₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » دخترم، دنیا محل گذره...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » دخترم، دنیا محل گذره...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

دخترم، دنیا محل گذره...

3651 بازدید، 22 پست، نویسنده: بچه مثبت

• بچه مثبت

دانلود ترانه دخترم با صدای ایرج مهدیان

دخترم دنیا محل گذره
    کسی سود از دشمنی نمی بره
    دخترم زندگی شیرینه ولی
    حیف که مثل باد میاد می گذره
    دخترم تو راحت جون منی
    گرمیه رگ های بی خون منی
    دخترم هستی بابا دست توست
    تو همه هستی و ایمون منی
    دخترم چشماتو وا کن ببینی
    این که باتو حرفها داره پدره

تو به من امید زندگی میدی
    عمر جاوید همیشگی میدی
    رو لبت تا گل خنده وا میشه
    دلم از هر چی غمه جدا میشه
    اگه یک روز تو رو بابا نبینه
    گله بوسه از لب تو نچینه
    نمی دونی چه عذابی می کشه
    اگه اون روز کناره تو نشینه
    دخترم چشماتو وا کن ببینی
    این که با تو حرفها داره پدره

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    17 سپاس: arash52، sib، Life Dream، mz56mz، حورا، ماهی، gilas، نغمه، هاچو هاچو، mahsa joon، ژنرال، maryamlondon1، hadi04، KuRoSh، نخبه، Kishe Mehr، baron jon

• arash52

درود بر امين عزيز :46:

اميدوارم ماهي عزيز هم هرچه زودتر غم و غصه اش كمتر بشه :46:

4 سپاس: ماهی، بچه مثبت، هاچو هاچو، KuRoSh

• 3 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، KuRoSh

• Life Dream

مبارك ماهي مهربون و عزيز باشه :46::46:
    5 سپاس: ماهی، بچه مثبت، حورا، هاچو هاچو، KuRoSh

• mz56mz

ممنون امين جان
    اميدوارم شاهد لبخند به روى لبان ماهى عزيز باشيم

5 سپاس: ماهی، بچه مثبت، حورا، هاچو هاچو، KuRoSh

• حورا

نقل قول: mz56mz

:48: ایشاله
    این اتفاق یه واقعیت گریز ناپذیره
    خاله ماهی به زیباییها فکر کنید به محمد امین , به بالندگیش . باور کنید خدا بیامرز حاج آقا هم راضی نیستن غصه عزیزانشونو ببینن . با زنده نگهداشتن یاد پدر , همون دختری باشین که ایشون دوست داشتن
    به روحشون آرامش بدین :1:

نمایش یا پنهان متنامین آقا آخه این چیه گذاشتی من خودمو باختم ماهی خانم که جای خود دارن :79:

9 سپاس: بچه مثبت، ماهی، Life Dream، نغمه، هاچو هاچو، ژنرال، maryamlondon1، KuRoSh، Kishe Mehr

• بچه مثبت

arash52,
    sib,
    Life Dream,
    mz56mz,
    حورا,
    ممنون دوستان :46:

نقل قول: حورا
    امین آقا آخه این چیه گذاشتی من خودمو باختم ماهی خانم که جای خود دارن
    حق با شماست.
    این ترانه اشک خودمم جاری کرد اما اشک ریختن برای کنار اومدن با غم و اندوه بسیار موثر است

عزیزانمان هیچگاه مارو ترک نمیکنن حتی اگر جسمشون دیگه در میان ما نباشد و مسلماً اونها دوست دارن مارو شاد و لبخند به لب ببینن. امیدوارم ماهی عزیز هم بزودی جامه غم رو عوض کنه و با اندوه کنار بیاد :46:

9 سپاس: ماهی، Life Dream، حورا، نغمه، هاچو هاچو، ژنرال، maryamlondon1، KuRoSh، Kishe Mehr

• ماهی

نقل قول: بچه مثبت

ممنون هم مدرسه ای عزیزم :79:
    نقل قول: arash52
    اميدوارم ماهي عزيز هم هرچه زودتر غم و غصه اش كمتر بشه

arash52,
    نقل قول: mz56mz

ممنون دوستای خوبم:79:
    راستش این روزا حالم بهتره.مدام فکر می کنم و سعی می کنم قبول کنم که این وضعیت برای پدرم بهتره تا وضعیت بیماری:79: اما یه وقتایی مثل دیروز خیلی زیاد حالم بد میشه و بیرون اومدن از اون وضعیت بدحالی، خیلی سخت میشه...
    از هر چیزی کمک می گیرم تا بهتر شم...کارهای خوبش رو مدام توی ذهنم تکرار می کنم.تاثیرات مثبتی که توی زندگی من و دیگران داشته رو این روزها پر رنگ تر می بینم...
    انگار مرگ چشم ما آدما رو بینا تر می کنه..یه جور دیگه به پدرم و حتی مادرم و خودم و دنیا نگاه می کنم...
    همه می آن ..دوست ...آشنا... همسایه و... همه از خوبیهاش و خاص بودن افکارش می گن..اینها آرومم می کنه و مطمئنم الان احساسش و جاش خوبه.... :79:

تصویر در دسترس نیست

هر چی یادمه هر وقت صحبت از مرگ میشد با اطمینان می گفت مرگ هیچ ترسی نداره..یا می گفت از زنده ها بترس نه از مرده ها..زنده ها به مراتب خطرناک ترند.
    به نقل از سینوهه می گفت : ترس از مرگ عمدا در نهاد انسان گذاشته شده ..چون اگر انسانها می دونستن که چقدر شیرینه همه خودکشی می کردن...

ولی اون روز توی بیمارستان همین که چشمش به من افتاد دیدم اشک توی چشماش جمع شده..
    گفتم چی شده بابا
    گفت : تو هنوز بابا می خواستی... 685
    یه جور ترس و نگرانی از مردن به خاطر من!! 685
    این افکار دیونه م می کنه... 685
    بغلش کردم و بهش گفتم من که بابا دارم...نگرانی هم ندارم...
    اما کاش بهش گفته بودم..تو منو یه جوری بزرگ کردی که نیازی به هیچ کس ندارم..کاملا مستقل و توانمندم..از چی می ترسی بابا... 685
    ولی بعد از به خاک سپاری غروب بر گشتم سر خاک و با صدای بلند این جملات رو فریاد زدم و ازش خواستم نگران من نباشه :79:

تصویر در دسترس نیست

یادمه قبلنا وقتی کسی پدر یا مادرشو از دست می داد می گفت :
    قدر پدر و مادرتونو بدونین..اما من چیزی نمی گم..چون امکان نداره تا تجربه نبودنشون رو بکنیم معنی این حرف رو بفهمیم...هر چقدر هم قدر بدونیم وقتی برن نمی تونیم بگیم من قدرشونو می دونستم پس ناراحت نیستم..

از اینکه این مدت همه رو ناراحت کردم معذرت می خوام...

بازم ممنونم هم مدرسه ای.. :46:
    انشالله توی عروسیت محبتت رو جبران کنم.. :46:

نقل قول: حورا
    همون دختری باشین که ایشون دوست داشتن

ممنون حورا جان.
    خیلی وقتا خیلی کارار رو نکردم فقط به خاطر اینکه اگه بابا بفهمه چی....
    و الان این حس قویتر هم شده..
    نقل قول: بچه مثبت
    اما اشک ریختن برای کنار اومدن با غم و اندوه بسیار موثر است

آره..خیلی موثره...این چند وقته اشکام تموم شده بود.پر از بغض بودم اما اشک نداشتم..سخت بود..

12 سپاس: بچه مثبت، gilas، Life Dream، arash52، حورا، نغمه، هاچو هاچو، mz56mz، ژنرال، maryamlondon1، KuRoSh، Kishe Mehr

• 4 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، بچه مثبت، KuRoSh

• نغمه

ماهی جون سلام
    من نمیدونستم که پدرت به رحمت خدا رفتن تسلیت میگم :46:

6 سپاس: هاچو هاچو، حورا، بچه مثبت، maryamlondon1، ماهی، KuRoSh

• هاچو هاچو

امیدوارم دوباره ماهی عزیز رو شاد ببینم...تحمل غم اونایی(مثل ماهی عزیز) که همیشه میخندن به مراتب واسه آدم سخت تره :46:
    چقدر خوب حالتو توضیح دادی :46: پسر گلت حالش چطوره؟

نقل قول: ماهی
    راستش این روزا حالم بهتره.

خوشحالم که اینو میشنوم :5:

6 سپاس: حورا، بچه مثبت، نغمه، maryamlondon1، ماهی، KuRoSh

• ژنرال

دردی به دل رسید که آرام جان برفت
    وز هرکه در جهان به دریغ از جهان برفت

خدا پدر ماهی عزیز و همه ی پدر های از دست رفته رو بیامرزه و اونهایی که از نعمت پدر برخوردار هستن، انشالا تا سالهای سال همچنان بهره مند از این نعمت باشن.
    من متاسفانه هیچ وقت با پدرم رابطه خوبی نداشتم و ندارم... اما هیچ وقت راضی نیستم یک مو از سرش کم بشه... چون واقعاً پدر حتی فقط اسمش هم برای آدم، پُشت و دلگرمیه...

یادمه قبلنا وقتی کسی پدر یا مادرشو از دست می داد می گفت :
    قدر پدر و مادرتونو بدونین..اما من چیزی نمی گم..چون امکان نداره تا تجربه نبودنشون رو بکنیم معنی این حرف رو بفهمیم...

کاملا درسته... نه تنها این مورد که بسیاری از مشکلات و موقعیت هایی که توی زندگی پیش میاد، تا کسی خودش با تمام وجود لمس نکنه نمیتونه درک کنه...
    هرچقدر که در توانت هست براش خیرات بده و طلب مغفرت و رحمت کن... این بهترین کاره...

6 سپاس: بچه مثبت، maryamlondon1، ماهی، KuRoSh، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• serpent

ایشالا صد سال تو خوشی ها باشی :46:
    5 سپاس: بچه مثبت، maryamlondon1، ماهی، KuRoSh، هاچو هاچو

• maryamlondon1

بغلش کردم و بهش گفتم من که بابا دارم...نگرانی هم ندارم...
    اما کاش بهش گفته بودم..تو منو یه جوری بزرگ کردی که نیازی به هیچ کس ندارم..کاملا مستقل و توانمندم..از چی می ترسی بابا...
    ولی بعد از به خاک سپاری غروب بر گشتم سر خاک و با صدای بلند این جملات رو فریاد زدم و ازش خواستم نگران من نباشه

خدا به شما صبر بده فرحناز خانم :2: خدا پدرتون بیاامرزه 1163 مرسی امین جان :6:

5 سپاس: ماهی، بچه مثبت، KuRoSh، ژنرال، هاچو هاچو

• ماهی

gilas,
    نغمه,
    هاچو هاچو,
    ژنرال,
    serpent,
    maryamlondon1,
    ممنون دوستای خوبم :46:

آهنگو گذاشتم توی ماشین گوش می کنم با اون یکی دستامُ دریاب...هر دوش عالی هستن :46:

6 سپاس: بچه مثبت، KuRoSh، نخبه، ژنرال، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• KuRoSh

بچه مثبت,
    سپاس امین جان
    وقتی که این آهنگ رو کشف کردم به قول شیرین تا یک هفته همش گوش می کردم و برای خودم معنیش می کردم که چه معنی های می تونه داشته باشه یا برداشت
    نقل قول: arash52
    اميدوارم ماهي عزيز هم هرچه زودتر غم و غصه اش كمتر بشه

منم همین طور
    عزیزانمان هیچگاه مارو ترک نمیکنن حتی اگر جسمشون دیگه در میان ما نباشد و مسلماً اونها دوست دارن مارو شاد و لبخند به لب ببینن. امیدوارم ماهی عزیز هم بزودی جامه غم رو عوض کنه و با اندوه کنار بیاد

قبول دارم همین گونه که میگی امین جان
    به نظر من انسان ها همیشه هستند ولی ما قدرت دید آنها رو نداریم
    راستش این روزا حالم بهتره.مدام فکر می کنم و سعی می کنم قبول کنم که این وضعیت برای پدرم بهتره تا وضعیت بیماری اما یه وقتایی مثل دیروز خیلی زیاد حالم بد میشه و بیرون اومدن از اون وضعیت بدحالی، خیلی سخت میشه...

خدا رو شکر که بهترید و امید وارم هر روز هم بهتر و بهتر بشه حالتون :48:

کارهای خوبش رو مدام توی ذهنم تکرار می کنم.تاثیرات مثبتی که توی زندگی من و دیگران داشته رو این روزها پر رنگ تر می بینم...

به نظر من این بهترین کاره
    اینکه بزرگی و تفکرات خوبی که پدر یا مادر دارن رو هر روز در زهنمون مرور کنیم و ببینم واقعان چه انسان های بزرگی بودن
    هر چی یادمه هر وقت صحبت از مرگ میشد با اطمینان می گفت مرگ هیچ ترسی نداره..یا می گفت از زنده ها بترس نه از مرده ها..زنده ها به مراتب خطرناک ترند.

واقعیت همینه که پدرتون گفتند :39:
    ولی اون روز توی بیمارستان همین که چشمش به من افتاد دیدم اشک توی چشماش جمع شده..

برداشتم از این حرف شما اینه
    چون دلش برای خانواده ای تنگ می شد که دیگه نمی تونست در کنارشون باشه و دوباره این خانواده رو در آغوش بگیره و احساس پدرانه یا وطیفه پدرانه خودش رو انجام بده
    یادمه قبلنا وقتی کسی پدر یا مادرشو از دست می داد می گفت : قدر پدر و مادرتونو بدونین..اما من چیزی نمی گم..چون امکان نداره تا تجربه نبودنشون رو بکنیم معنی این حرف رو بفهمیم...هر چقدر هم قدر بدونیم وقتی برن نمی تونیم بگیم من قدرشونو می دونستم پس ناراحت نیستم..

گاهی وقت ها به این موضوع فکر می کنم که از روزی خدایی نکرده این اتفاق برای من بیوفته چیکار باید بکنم چطور می تونم کنار بیام با اون که الان چند ساله روی پای خودم ایستادم و هیچ کمکی از شون نگرفتم ولی حتا فکر کردنش هم آدم رو عذاب میده چه برسه اتفاق بیوفته :79:
    نقل قول: ژنرال
    من متاسفانه هیچ وقت با پدرم رابطه خوبی نداشتم و ندارم... اما هیچ وقت راضی نیستم یک مو از سرش کم بشه... چون واقعاً پدر حتی فقط اسمش هم برای آدم، پُشت و دلگرمیه...

تقریبان 99 درصد انسان ها این طوری هستند هیچ وقت راضی نیستند اتفاقی برای خانوادشون بیوفته حتا اگر بدی دیده باشند
    نقل قول: ژنرال
    کاملا درسته... نه تنها این مورد که بسیاری از مشکلات و موقعیت هایی که توی زندگی پیش میاد، تا کسی خودش با تمام وجود لمس نکنه نمیتونه درک کنه...

دقیقن همین طوره محسن جان
    من خودم تجربه زیاد ندارم ولی تا جایی که شده از تجربه دیگران استفاده کردن ولی بعضی وقت ها باید خودت تجربه کنی تا درک کنی چه اتفاقی افتاده
    هر کس برداشتش از یک موضع با نفر بعدی فرق می کنه یه چیزی رو من حس می کنم و دگیری اون رو حس نمی کنه

باز هم ممنونم امین جان بخاطر این شعر و آهنگ
    امید وارم هر چه زودتر این بار غمگین از رو دوش ماهی عزیز ما برداشته بشه و مثل قبل خنده به لبهاشون بشینه :46:

5 سپاس: بچه مثبت، نخبه، ژنرال، ماهی، هاچو هاچو

• بچه مثبت

راستش این روزا حالم بهتره
    خیلی خوبه هم‌مدرسه‌ای :46:

gilas,
    نغمه,
    هاچو هاچو,
    ژنرال,
    serpent,
    maryamlondon1,
    KuRoSh,
    ممنون دوستان :46:

آهنگو گذاشتم توی ماشین گوش می کنم با اون یکی دستامُ دریاب...هر دوش عالی هستن
    منم چندین بار هردو رو گوش کردم. حس خوبی بهم میده :46:

4 سپاس: نخبه، ژنرال، ماهی، هاچو هاچو

• نخبه

4 سپاس: ژنرال، ماهی، هاچو هاچو، KuRoSh

• ماهی

خیلی خوبه هم‌مدرسه‌ای

زندگی ادامه داره هم مدرسه ای ! :2:
    آدم مجبوره زندگی کنه و به اونایی که بهش نیاز دارن به هر حال سرویس بده :44:

نقل قول: نخبه
    من باز هم

خدا نکنه شیرین جان...ایشالله که سایه عزیزات از سرت کم نشه :8:

4 سپاس: ژنرال، هاچو هاچو، بچه مثبت، KuRoSh

• Kishe Mehr

ادم وقتی می بینه کسی چیزی رو از دست داده اون موقع هست که قدر داشته هاش و میدونه و بعدش متاسفانه به مرور فراموش میکنه.. ایشالله نه تنها داشته هامون رو از دست ندیم بلکه قدر اون رو روز به روز بیشتر بدونیم...

:17: خدا هیچ کس رو گرفتار غم نکنه.. دلـــشادی همه رو از خدا میخوام.. :48:

4 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، بچه مثبت، KuRoSh
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: