ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بچه مثبت
دانلود ترانه دخترم با صدای ایرج مهدیان
دخترم دنیا محل گذره
کسی سود از دشمنی نمی بره
دخترم زندگی شیرینه ولی
حیف که مثل باد میاد می گذره
دخترم تو راحت جون منی
گرمیه رگ های بی خون منی
دخترم هستی بابا دست توست
تو همه هستی و ایمون منی
دخترم چشماتو وا کن ببینی
این که باتو حرفها داره پدره
تو به من امید زندگی میدی
عمر جاوید همیشگی میدی
رو لبت تا گل خنده وا میشه
دلم از هر چی غمه جدا میشه
اگه یک روز تو رو بابا نبینه
گله بوسه از لب تو نچینه
نمی دونی چه عذابی می کشه
اگه اون روز کناره تو نشینه
دخترم چشماتو وا کن ببینی
این که با تو حرفها داره پدره
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
arash52
اميدوارم ماهي عزيز هم هرچه زودتر غم و غصه اش كمتر بشه
sib
Life Dream
mz56mz
اميدوارم شاهد لبخند به روى لبان ماهى عزيز باشيم
حورا
این اتفاق یه واقعیت گریز ناپذیره
خاله ماهی به زیباییها فکر کنید به محمد امین , به بالندگیش . باور کنید خدا بیامرز حاج آقا هم راضی نیستن غصه عزیزانشونو ببینن . با زنده نگهداشتن یاد پدر , همون دختری باشین که ایشون دوست داشتن
به روحشون آرامش بدین
نمایش یا پنهان متن
امین آقا آخه این چیه گذاشتی من خودمو باختم ماهی خانم که جای خود دارنبچه مثبت
sib,
Life Dream,
mz56mz,
حورا,
ممنون دوستان
این ترانه اشک خودمم جاری کرد اما اشک ریختن برای کنار اومدن با غم و اندوه بسیار موثر است
عزیزانمان هیچگاه مارو ترک نمیکنن حتی اگر جسمشون دیگه در میان ما نباشد و مسلماً اونها دوست دارن مارو شاد و لبخند به لب ببینن. امیدوارم ماهی عزیز هم بزودی جامه غم رو عوض کنه و با اندوه کنار بیاد
ماهی
ممنون هم مدرسه ای عزیزم
arash52,
ممنون دوستای خوبم
راستش این روزا حالم بهتره.مدام فکر می کنم و سعی می کنم قبول کنم که این وضعیت برای پدرم بهتره تا وضعیت بیماری
از هر چیزی کمک می گیرم تا بهتر شم...کارهای خوبش رو مدام توی ذهنم تکرار می کنم.تاثیرات مثبتی که توی زندگی من و دیگران داشته رو این روزها پر رنگ تر می بینم...
انگار مرگ چشم ما آدما رو بینا تر می کنه..یه جور دیگه به پدرم و حتی مادرم و خودم و دنیا نگاه می کنم...
همه می آن ..دوست ...آشنا... همسایه و... همه از خوبیهاش و خاص بودن افکارش می گن..اینها آرومم می کنه و مطمئنم الان احساسش و جاش خوبه....
هر چی یادمه هر وقت صحبت از مرگ میشد با اطمینان می گفت مرگ هیچ ترسی نداره..یا می گفت از زنده ها بترس نه از مرده ها..زنده ها به مراتب خطرناک ترند.
به نقل از سینوهه می گفت : ترس از مرگ عمدا در نهاد انسان گذاشته شده ..چون اگر انسانها می دونستن که چقدر شیرینه همه خودکشی می کردن...
ولی اون روز توی بیمارستان همین که چشمش به من افتاد دیدم اشک توی چشماش جمع شده..
گفتم چی شده بابا
گفت : تو هنوز بابا می خواستی...
یه جور ترس و نگرانی از مردن به خاطر من!!
این افکار دیونه م می کنه...
بغلش کردم و بهش گفتم من که بابا دارم...نگرانی هم ندارم...
اما کاش بهش گفته بودم..تو منو یه جوری بزرگ کردی که نیازی به هیچ کس ندارم..کاملا مستقل و توانمندم..از چی می ترسی بابا...
ولی بعد از به خاک سپاری غروب بر گشتم سر خاک و با صدای بلند این جملات رو فریاد زدم و ازش خواستم نگران من نباشه
یادمه قبلنا وقتی کسی پدر یا مادرشو از دست می داد می گفت :
قدر پدر و مادرتونو بدونین..اما من چیزی نمی گم..چون امکان نداره تا تجربه نبودنشون رو بکنیم معنی این حرف رو بفهمیم...هر چقدر هم قدر بدونیم وقتی برن نمی تونیم بگیم من قدرشونو می دونستم پس ناراحت نیستم..
از اینکه این مدت همه رو ناراحت کردم معذرت می خوام...
بازم ممنونم هم مدرسه ای..
انشالله توی عروسیت محبتت رو جبران کنم..
ممنون حورا جان.
خیلی وقتا خیلی کارار رو نکردم فقط به خاطر اینکه اگه بابا بفهمه چی....
و الان این حس قویتر هم شده..
آره..خیلی موثره...این چند وقته اشکام تموم شده بود.پر از بغض بودم اما اشک نداشتم..سخت بود..
gilas
نغمه
من نمیدونستم که پدرت به رحمت خدا رفتن تسلیت میگم
هاچو هاچو
چقدر خوب حالتو توضیح دادی
خوشحالم که اینو میشنوم
ژنرال
وز هرکه در جهان به دریغ از جهان برفت
خدا پدر ماهی عزیز و همه ی پدر های از دست رفته رو بیامرزه و اونهایی که از نعمت پدر برخوردار هستن، انشالا تا سالهای سال همچنان بهره مند از این نعمت باشن.
من متاسفانه هیچ وقت با پدرم رابطه خوبی نداشتم و ندارم... اما هیچ وقت راضی نیستم یک مو از سرش کم بشه... چون واقعاً پدر حتی فقط اسمش هم برای آدم، پُشت و دلگرمیه...
قدر پدر و مادرتونو بدونین..اما من چیزی نمی گم..چون امکان نداره تا تجربه نبودنشون رو بکنیم معنی این حرف رو بفهمیم...
کاملا درسته... نه تنها این مورد که بسیاری از مشکلات و موقعیت هایی که توی زندگی پیش میاد، تا کسی خودش با تمام وجود لمس نکنه نمیتونه درک کنه...
هرچقدر که در توانت هست براش خیرات بده و طلب مغفرت و رحمت کن... این بهترین کاره...
serpent
maryamlondon1
اما کاش بهش گفته بودم..تو منو یه جوری بزرگ کردی که نیازی به هیچ کس ندارم..کاملا مستقل و توانمندم..از چی می ترسی بابا...
ولی بعد از به خاک سپاری غروب بر گشتم سر خاک و با صدای بلند این جملات رو فریاد زدم و ازش خواستم نگران من نباشه
خدا به شما صبر بده فرحناز خانم
ماهی
نغمه,
هاچو هاچو,
ژنرال,
serpent,
maryamlondon1,
ممنون دوستای خوبم
آهنگو گذاشتم توی ماشین گوش می کنم با اون یکی دستامُ دریاب...هر دوش عالی هستن
KuRoSh
سپاس امین جان
وقتی که این آهنگ رو کشف کردم به قول شیرین تا یک هفته همش گوش می کردم و برای خودم معنیش می کردم که چه معنی های می تونه داشته باشه یا برداشت
منم همین طور
قبول دارم همین گونه که میگی امین جان
به نظر من انسان ها همیشه هستند ولی ما قدرت دید آنها رو نداریم
خدا رو شکر که بهترید و امید وارم هر روز هم بهتر و بهتر بشه حالتون
به نظر من این بهترین کاره
اینکه بزرگی و تفکرات خوبی که پدر یا مادر دارن رو هر روز در زهنمون مرور کنیم و ببینم واقعان چه انسان های بزرگی بودن
واقعیت همینه که پدرتون گفتند
برداشتم از این حرف شما اینه
چون دلش برای خانواده ای تنگ می شد که دیگه نمی تونست در کنارشون باشه و دوباره این خانواده رو در آغوش بگیره و احساس پدرانه یا وطیفه پدرانه خودش رو انجام بده
گاهی وقت ها به این موضوع فکر می کنم که از روزی خدایی نکرده این اتفاق برای من بیوفته چیکار باید بکنم چطور می تونم کنار بیام با اون که الان چند ساله روی پای خودم ایستادم و هیچ کمکی از شون نگرفتم ولی حتا فکر کردنش هم آدم رو عذاب میده چه برسه اتفاق بیوفته
تقریبان 99 درصد انسان ها این طوری هستند هیچ وقت راضی نیستند اتفاقی برای خانوادشون بیوفته حتا اگر بدی دیده باشند
دقیقن همین طوره محسن جان
من خودم تجربه زیاد ندارم ولی تا جایی که شده از تجربه دیگران استفاده کردن ولی بعضی وقت ها باید خودت تجربه کنی تا درک کنی چه اتفاقی افتاده
هر کس برداشتش از یک موضع با نفر بعدی فرق می کنه یه چیزی رو من حس می کنم و دگیری اون رو حس نمی کنه
باز هم ممنونم امین جان بخاطر این شعر و آهنگ
امید وارم هر چه زودتر این بار غمگین از رو دوش ماهی عزیز ما برداشته بشه و مثل قبل خنده به لبهاشون بشینه
بچه مثبت
gilas,
نغمه,
هاچو هاچو,
ژنرال,
serpent,
maryamlondon1,
KuRoSh,
ممنون دوستان
نخبه