مرسی یلدا جان اینم آدرس: نمایش یا پنهان متنکرمانشاه،سمت راست،در سوم
نقل قول: mz56mz
مبارك باشه عمو جان من هم خوشنود و خوش حالم از اشنايى با شما لاييييييييييييييييت
ارادت داریم عمو جون...لطف کردی
نقل قول: koorosh kabir
تولدت مبارک... آدرس بده کادو هم میفرستیم یه کلانتر بیشتر نداریم که ،داریم؟
به به عرض ارادت اولترا لایت به کوروش خفن سایت،ممنون آدرس گذاشتم
بچه مثبت, زحمتت میشه امین جان،خودم این وظیفه سنگین رو قبول میکنم خیلی مخلصیم امین خان واقعا مثبت Kishe Mehr, مرسی داش مجی ولی اون قضیه حرم و وب اینارو بیخیال،شما که ماشالا تو شهرتون برکت ریخته،حیف این سری که اومدم نمیشد کاری انجام بدم،میدونی که منکرات همراهم بود
نقل قول: هاچو هاچو
کلانتر جان تبریک میگم
فدای تو رفیق عزیز
نقل قول: هاچو هاچو
اینم کادوی تولد من
خدایی اینو بفرس،اگه دیگه چیزی از کسی خواستم....البته با اجازه بهروز خان
arash52, قربون شما آرش خان...آدرس هم گذاشتم و منتظر گلریزان دوستانم بندری, خیلی چاکریم عمو خسرو
مرسی داش مجی ولی اون قضیه حرم و وب اینارو بیخیال،شما که ماشالا تو شهرتون برکت ریخته،حیف این سری که اومدم نمیشد کاری انجام بدم،میدونی که منکرات همراهم بود
از منکرات و این چیزا گذشته بود، اماکن بود بچه ها این بنده خدا سامان که اومده بود شیراز اصلا نمی تونست نگاه چپ بکنه به همین برکت قسم
ژنرال, مرسی داش محسن،قربون یو نه بابا لاغر شدم،مداد دیدی منم دیدی sib, ممنون،لطف کردی serpent, مرسی ولی رقصو بیخیال،آدرس گذاشتم ممممممنون میشم KuRoSh, خیلی خیلی چاکرم...آره بابا مگه یادم بره اولین بار(9 نفر با یه پراید 20 میلیونی و یه راننده توووووووپ) یادش بخیر جون تو خیلی وقت نمیکنم بیام،ورزش هم گاهی میرم ولی نمیذارم به بوفی و FB لطمه بزنه این قضیه آدرس هم قاطی پاطی نکنین خواهشا که تو این مورد اصلا با کسی شوخی ندارم نمایش یا پنهان متن
نقل قول: نخبه
از همه مهمتر اینکه من وتو فامیل هم شدیم فامیل جان
بببببببببببله چرا که نه،فامیل به این لایتی کجا پیدا میشه!!!
نقل قول: نخبه
گلی دیگه کیه ؟ اون از امین که نگار رو پیدا کرده اینم از تو با گلی چه نسبیتی داری هان زود تند سریع بگو و الا میرم به دائیت میگم همون که شبیه ارسامه
ساماننننننننننننننننننننننننن ادرس رو عوض نکن یه وقت عید میام میمونم دم در با این بچه راجع به خونه ما و شمال و اینا نمیفهمم چی میگه اخه دنیز منو پیر کرده فراموشی گرفتم
نخبه, زپرشششششششششششششک ........اگه میخواین بیاین زودتر بیاین،آخه چند روز دیگه تولد خودمه و مادر محترم اینجانب راهی سفر پر خیر و برکت(البته واسه من) حج میشوند بعد قراره که یه مدت منزل ما به دیسکو تبدیل بشه
ولی نه اونجوری،اما قراره یه جمعه که همه بیکارن یه حرکت لایتی انجام بدیم آدرس هم که هست هرکی اومد خوش اومد
حجکم مقبول ان شالله دیسکووووووووووووووووووووووو پسر حاجیییییییییییییییییییییییی وای وای وای.. شبی که قرار بود پدر و مادرم از مکه بر گردن خونه ما تا صبح مهمون بود اونقدر گفتن و خندین و ادا در اوردن که باورم نمیشد اینا دائیها و شوهر خاله و ها شوهر عمه های مننن عین پسرای جوان تو سر کول هم میزدن و ادا در میارودن یادش بخیر بسی خوش بگذشت این بابای ما هم دوباره نمیره حج پارتی بگیریم ادرس درسته ؟ نیام بمونم دم دراااااااااااااااااااااا کشتمت اونقدر شانا دارم تو کرمانشاه که سه سوته پیدات کنم و بکشمت بچه ها ادرس رو یادداشت کنین نهار دعوتیم روز جمعه کادو هم میدن
این بار قرار مرار بزاریم شب بر نمیگردی خونتون میای خونه ما شام مهمون دست پخت ارشیم.. ارش اون بار اونقدر ناراحت شد رفتی همش منو دعوا کرد چرا گذاشتی بره.. یعنی خاطر خواهت شده اساسی
چرا نقل قول من کار نمیکنهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه دو سه روزه نمیتونم نقل قول کنم و نظر هم میخام بدم یه صفحه اندازه مورچه باز میشه که توش نظر بدم
وقت زیاده،حالا دیدی یهو 13 روز عید رو اومدیم اونجا
ما تا 4 عید کرجیم بقیه اش رو میریم مسافرت تا 16 فروردین خونه نیستیم(آجیل هم یوخدی) یه کاغذ بندازین تو خونمون که امدیم تشریف نداشتین فقط اگه لطف کنی عیدی من و این بچه رو هم از زیر در بندازی تو خیلی خوب میشه دستت درد نکنه دیگه سفارش نکنم
ژنرال
میبینی امین؟
این دنیز، پیر کرد شیرینو
SaMaN TaJ
آدرس بده حتما کادو میفرستم !!!
مرسی یلدا جان
اینم آدرس:
نمایش یا پنهان متن
کرمانشاه،سمت راست،در سومارادت داریم عمو جون...لطف کردی
به به عرض ارادت اولترا لایت به کوروش خفن سایت،ممنون
آدرس گذاشتم
بچه مثبت,
زحمتت میشه امین جان،خودم این وظیفه سنگین رو قبول میکنم
خیلی مخلصیم امین خان واقعا مثبت
Kishe Mehr,
مرسی داش مجی ولی اون قضیه حرم و وب اینارو بیخیال،شما که ماشالا تو شهرتون برکت ریخته،حیف این سری که اومدم نمیشد کاری انجام بدم،میدونی که منکرات همراهم بود
فدای تو رفیق عزیز
خدایی اینو بفرس،اگه دیگه چیزی از کسی خواستم....البته با اجازه بهروز خان
arash52,
قربون شما آرش خان...آدرس هم گذاشتم و منتظر گلریزان دوستانم
بندری,
خیلی چاکریم عمو خسرو
Kishe Mehr
SaMaN TaJ
مرسی داش محسن،قربون یو
نه بابا لاغر شدم،مداد دیدی منم دیدی
sib,
ممنون،لطف کردی
serpent,
مرسی ولی رقصو بیخیال،آدرس گذاشتم ممممممنون میشم
KuRoSh,
خیلی خیلی چاکرم...آره بابا مگه یادم بره اولین بار(9 نفر با یه پراید 20 میلیونی و یه راننده توووووووپ)
جون تو خیلی وقت نمیکنم بیام،ورزش هم گاهی میرم ولی نمیذارم به بوفی و FB لطمه بزنه
این قضیه آدرس هم قاطی پاطی نکنین خواهشا که تو این مورد اصلا با کسی شوخی ندارم
نمایش یا پنهان متن
بببببببببببله چرا که نه،فامیل به این لایتی کجا پیدا میشه!!!
گلی دیگه گیه؟مگه مایع ظرقشوییه؟؟؟
وای خدایی آرسام خیلی شبیه دایی کوچیکمه،همون که زیاد چترم خونشون
آره واقعا
نمایش یا پنهان متن
چیه؟؟؟توبه کردم دیگه(اردو و مسافرت و تفریح علمی و هر چیز دیگه......باقالیا)
SaMaN TaJ
سپاس ماهی جان
شرمنده،عید مگه قرار نبود ما بیایم پیش شما بعد بریم شمال؟؟؟
تذکر:
آدرس عوض شد بچه ها
نخبه
SaMaN TaJ
زپرشششششششششششششک
ولی نه اونجوری،اما قراره یه جمعه که همه بیکارن یه حرکت لایتی انجام بدیم
آدرس هم که هست هرکی اومد خوش اومد
نخبه
دیسکووووووووووووووووووووووو پسر حاجیییییییییییییییییییییییی وای وای وای.. شبی که قرار بود پدر و مادرم از مکه بر گردن خونه ما تا صبح مهمون بود اونقدر گفتن و خندین و ادا در اوردن که باورم نمیشد اینا دائیها و شوهر خاله و ها شوهر عمه های مننن عین پسرای جوان تو سر کول هم میزدن و ادا در میارودن یادش بخیر بسی خوش بگذشت این بابای ما هم دوباره نمیره حج پارتی بگیریم
ادرس درسته ؟ نیام بمونم دم دراااااااااااااااااااااا کشتمت اونقدر شانا دارم تو کرمانشاه که سه سوته پیدات کنم و بکشمت
بچه ها ادرس رو یادداشت کنین نهار دعوتیم روز جمعه کادو هم میدن
Kishe Mehr
KuRoSh
پس نگاه راست می کرده
با مویی سامان
KuRoSh
پس دوستان قرار بعدی سایت رو سریع تر بریزید که موقعیت عالیه خانه هم خالیه
یاداشت کردیم فقط تو شک موندیم نریم خونه دختر همسایه
SaMaN TaJ
آدرس جای دیگس...مراقب باشین فقط
Kishe Mehr,
شما قضیه حرم رو فعلا سرگرم باش
اینورا هوا ابریه
KuRoSh,
آره کاش یه قرار لایت بذاریم،تووووووووووووپ
بهونه
SaMaN TaJ
جیگرتووووووووووو...مرسی
نخبه
نخبه
SaMaN TaJ
لطف داره،چشم......یه سلام خیلی ویژه و خفن و لایت و نایس بهش برسون
وقت زیاده،حالا دیدی یهو 13 روز عید رو اومدیم اونجا
نمایش یا پنهان متن
دعوا؟؟؟؟
از گل کمتر بهت گفت فقط زنگ بزن بم دیگه کارت نباشه...
نمایش یا پنهان متن
zrnznn
شماره کارت بانکیتو با پیغام خصوصی بی زحمت برام بفرست
baron jon
نخبه
ما تا 4 عید کرجیم بقیه اش رو میریم مسافرت تا 16 فروردین خونه نیستیم(آجیل هم یوخدی)
یه کاغذ بندازین تو خونمون که امدیم تشریف نداشتین
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→