₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ▃▅▆▇ همه روستایند و شیــــــراز شهــــر ▇▆▅▃
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ▃▅▆▇ همه روستایند و شیــــــراز شهــــر ▇▆▅▃

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

▃▅▆▇ همه روستایند و شیــــــراز شهــــر ▇▆▅▃

3339 بازدید، 31 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    اگه جا دارید ما هم بیاییم البته ما دو سه سالیه دیگه عیدا جایی نمیریم. قبل عید یا بعدش تفریحمونو میریم دیگه توی اون اوج شلوغی جایی نمیریم

هم ددی اونجا ویلایی در باغ سازیده هم پدر شوهر کل خاندان میریم اونجا تو گرونی عید که ادم هتل نمیره :4: میره یه شهر که لااقل جا رایگان باشه شما هم تشریف بیاورید قدمتان سر چشم من
    جیگرمممممممممممممممم جیگگگگگگگگگگگگگگر از شهر هم چه خبر دسته ی تبر

زهر مار این بقیه داره که مال خودت باشه ادامه جمله:23:

اره برو یزد خیلی خوبه. اردکان و اتشکده ی چک جک هم حتما برید. خیلی خوفه

نمیدونم ایا یک روز میشود که من به یزد و کرمان بروم اخه تابستون ماها وقت داریم که خب اونجا خیلی گرمه عید هم که با این شلوغی ادم نمیفهمه کجا رفت کجا نرفت

3 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، KuRoSh

• Kishe Mehr

نقل قول: نخبه
    هم ددی اونجا ویلایی در باغ سازیده هم پدر شوهر کل خاندان میریم اونجا تو گرونی عید که ادم هتل نمیره میره یه شهر که لااقل جا رایگان باشه شما هم تشریف بیاورید قدمتان سر چشم من

خیلی عالیه. اونجا واسه ما که شیرازیم خیلی دوره. هر چند یک بار رفتیم ولی خب خیلی خوش گذشت. بخصوص سرعین و اون جاها. دوستان جای ما... خوش بگذره. مرسی

زهر مار این بقیه داره که مال خودت باشه ادامه جمله

:23: بهرحال ما گفتیم شما خودت به یه جایی بچسبونش ، البته جای خوبی بچسبونش تا جوک یادم نیومده :83:

نمیدونم ایا یک روز میشود که من به یزد و کرمان بروم اخه تابستون ماها وقت داریم که خب اونجا خیلی گرمه عید هم که با این شلوغی ادم نمیفهمه کجا رفت کجا نرفت

مثل ما یا چند روز قبل عید برید یا بعد عید.. این دوتا زمانی که گفتم نسبت به ایام عید خیلی خلوت تره

3 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، KuRoSh

• نخبه

مثل ما یا چند روز قبل عید برید یا بعد عید.. این دوتا زمانی که گفتم نسبت به ایام عید خیلی خلوت تر

شب عید که اصلا حرفشو نزن کلی کار داره ارش خودشم کارش تموم بشه یه داداش داره که مغازه داره شب عید وحشتناک سرشون شلوغ میشه میره به اون کمک میکنه
    بعد از عید هم نمیشه چون باید بر گردیم سر کار و زندگی و اینا.. سالگرد ازدواجمون میشه یه هفته از کار و زندگی زد و رفت ددر که اونم خب عید رفتیم دیگه اردیبهشت هلک و هلک کجا بریم نمیخندن بهمون که چه خبره همش ددر.. انشالله 14 و 15 خرداد که بسی مشافرت خوش میگذرد یه بار راه را کج میکنیم به انسوی

3 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، KuRoSh

• هاچو هاچو

بسی مشافرت خوش میگذرد

676

1 سپاس: Kishe Mehr

• baron jon

مرسی آقا مجتبی :46:

منم شیراز نیومدم تا حالا، خیلی دوست دارم قسمت بشه بیام ببینم ...

• baron jon

مرسی آقا مجتبی :46:

• KuRoSh

اومدی قدمت بر چشم ولی پیشنهاد میکنم بعد عید بیای... چون فصل شیراز و بهار شیراز اواخر فروردین و اوایل اردیبهشته.. بهرحال هر موقع اومدی در خدمتیم

:4: کاکو ما که مثل شما مدیر خودمون نیستم که هر وقت خواستیم بریم و هر وقت خواستیم بیاییم همین هم اگر بتونیم انجام بدیم باید دولا دولا راه بریم :4:

• Kishe Mehr

هاچو هاچو,
    :83: به چه چیزی هم گیر دادیا

نقل قول: baron jon
    مرسی آقا مجتبی

خواهش میشه بارون خانوم 1189

نقل قول: baron jon

شما برنامه بریزید قسمت هم میشه ... امیدوارم شیراز تشریف بیارید و بهتون بگذره :24:

نقل قول: KuRoSh
    کاکو ما که مثل شما مدیر خودمون نیستم که هر وقت خواستیم بریم و هر وقت خواستیم بیاییم همین هم اگر بتونیم انجام بدیم باید دولا دولا راه بریم

:83: بی خیال مدیر کاکو مدیرا هم حرف زیادی میزنن :83: هر موقع دلت خواست پاشو بیا هر طوری شد با من :15:

1 سپاس: هاچو هاچو

• gilas

بیام :5: نیام :5:

نیدونم هنوز :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: gilas
    بیام نیام

شازده گفت میام :51: یعنی میاییم :4:

نقل قول: gilas
    نیدونم هنوز

من میدونم هنوز :4: