ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
▃▅▆▇ همه روستایند و شیــــــراز شهــــر ▇▆▅▃
نخبه
هم ددی اونجا ویلایی در باغ سازیده هم پدر شوهر کل خاندان میریم اونجا تو گرونی عید که ادم هتل نمیره
زهر مار این بقیه داره که مال خودت باشه ادامه جمله
نمیدونم ایا یک روز میشود که من به یزد و کرمان بروم اخه تابستون ماها وقت داریم که خب اونجا خیلی گرمه عید هم که با این شلوغی ادم نمیفهمه کجا رفت کجا نرفت
Kishe Mehr
خیلی عالیه. اونجا واسه ما که شیرازیم خیلی دوره. هر چند یک بار رفتیم ولی خب خیلی خوش گذشت. بخصوص سرعین و اون جاها. دوستان جای ما... خوش بگذره. مرسی
مثل ما یا چند روز قبل عید برید یا بعد عید.. این دوتا زمانی که گفتم نسبت به ایام عید خیلی خلوت تره
نخبه
شب عید که اصلا حرفشو نزن کلی کار داره ارش خودشم کارش تموم بشه یه داداش داره که مغازه داره شب عید وحشتناک سرشون شلوغ میشه میره به اون کمک میکنه
بعد از عید هم نمیشه چون باید بر گردیم سر کار و زندگی و اینا.. سالگرد ازدواجمون میشه یه هفته از کار و زندگی زد و رفت ددر که اونم خب عید رفتیم دیگه اردیبهشت هلک و هلک کجا بریم نمیخندن بهمون که چه خبره همش ددر.. انشالله 14 و 15 خرداد که بسی مشافرت خوش میگذرد یه بار راه را کج میکنیم به انسوی
هاچو هاچو
baron jon
منم شیراز نیومدم تا حالا، خیلی دوست دارم قسمت بشه بیام ببینم ...
baron jon
منم شیراز نیومدم تا حالا، خیلی دوست دارم قسمت بشه بیام ببینم ...
KuRoSh
Kishe Mehr
خواهش میشه بارون خانوم
شما برنامه بریزید قسمت هم میشه ... امیدوارم شیراز تشریف بیارید و بهتون بگذره
gilas
نیدونم هنوز
Kishe Mehr
شازده گفت میام
من میدونم هنوز
gilas
هههههههه آره حتما
آخرین ورود: امروز, 07:39