₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » تب ‌و تاب روز ولنتاین در کشورهای مختلف جهان
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » تب ‌و تاب روز ولنتاین در کشورهای مختلف جهان

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تب ‌و تاب روز ولنتاین در کشورهای مختلف جهان

257 بازدید، 20 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

روز ۱۴ فوریه را "روز ولنتاین" یا "جشن عشاق" می‌نامند. برگزاری این روز در بسیاری از کشورهای جهان، به ویژه در میان جوانان محبوبیت زیادی دارد. ایران امسال واردات کالاهای مربوط به ولنتاین را ممنوع اعلام کرد.

ساحل عاج

روز ولنتاین در ساحل عاج نیز محبوبیت دارد. شماری از جوانان در شهر ابیجان که در حال انتخاب کارت پستال‌های عاشقانه هستند.

تصویر در دسترس نیست

ایران

مسئولان ایرانی روز ولنتاین را "نماد تهاجم فرهنگی غرب" می‌دانند و به شدت با آن مخالفت می‌ورزند. امسال مدیرکل مرکز واردات و امور مناطق آزاد ویژه گمرک با صدور بخشنامه‌ای واردات کالاهای مربوط به ولنتاین را ممنوع اعلام کرد. با این حال این ممنوعیت‌ها از علاقه جوانان ایرانی به این روز کم نکرده است

تصویر در دسترس نیست

عراق

خیابان‌های شهر بغداد نیز از چند روز مانده به ولنتاین به رنگ سرخ عشق در می‌آیند.

تصویر در دسترس نیست

آلمان
    یک دختر جوان در شهر برلین بادکنک‌هایی به شکل قلب را به نرده‌ای در خیابان گره می‌زند.

تصویر در دسترس نیست

آمریکا
    دو تن از مانکن‌های Victoria’s Secret در یکی از شعبه‌های این مارک نامدار آمریکایی در شهر نیویورک که به پیشواز روز عشاق رفته‌اند.

تصویر در دسترس نیست

هلند

دسته‌های گل رز سرخ رنگ که درانباری در شهر آلسمیر برای فروش آماده شده‌اند. این انبار بزرگترین مرکز عرضه گل در جهان به شمار می‌رود.

تصویر در دسترس نیست

بریتانیا

گل فروشی در شهر لندن در حال پیچیدن و مرتب کردن دسته‌‌های گل. در روز ولنتاین بسیاری از عشاق به یکدیگر گل هدیه می‌دهند و کار و کسب گل فروشان را پر رونق می‌کنند.

تصویر در دسترس نیست

تایلند

سوپون ساپائوتنگ ۴۱ ساله و چاتیما ایمسونتیر ۳۷ ساله یک روز مانده به ولنتاین با یکدیگر ازدواج کردند. پریدن در آب بخشی از مراسم عروسی این زوج تایلندی بود که با هدف تقویت پیوند عاشقانه ترتیب داده شده است.

تصویر در دسترس نیست

رومانی

زنی در حال نوشتن پیامی عاشقانه بر شکلات‌هایی که به شکل قلب ویژه روز ولنتاین درست شده‌اند. این قلب‌های شکلاتی کوچک در نهایت بر روی قلب شکلاتی بسیار بزرگتری قرار می‌گیرند که توسط یک کارخانه شکلات سازی در نزدیکی بخارست تولید شده و به گفته دست‌اندرکاران ۴۷۵ کیلوگرم وزن دارد.

تصویر در دسترس نیست

چین

کارت‌های عاشقانه روز ولنتاین با دست‌خط زوج‌های چینی که در نزدیکی یک درخت بید کهنسال در منطقه‌ای از شهر پکن آویخته شده‌اند. قدمت روز ولنتاین که در سراسر جهان از محبوبیت زیادی برخوردار است، به صدها سال پیش باز می‌گردد.

تصویر در دسترس نیست

کلمبیا

کارگری کلمبیایی که در حال آماده کردن گل‌های رز برای صدور آنان به خارج از کشور است.

تصویر در دسترس نیست

ژاپن

یک زن ژاپنی در حال خرید شکلات در یکی از شعبه‌های "Godiva" شکلات‌فروشی‌مشهور بلژیکی در شهر توکیو. هجوم زنان ژاپنی به فروشگاه‌ها برای خرید شکلات ویژه روز عشاق هر ساله سود سرشاری را نصیب تولیدکنندگان می‌کنند.

تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: hadi04، soheyla، دلشاد، mahsa joon، هاچو هاچو، تنها، نخبه، ژنرال، sib، KuRoSh، gilas

• jaj

شیشکی رو هم نداریم برامون شکلات بخره
    تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: maryamlondon1، behnam25، KuRoSh

• serpent

خیلی قشنگ بود . مرسی
    1 سپاس: maryamlondon1

• hadi04

ممنون مامان مریم خیلی جالب بود ولی به نظر من نباید فقط عشق رو توی یک روز خلاصه کرد حالا چه ولنتاین باشه چه سپندارندگان فرقی نمیکنه امیدوارم این دو روز تمرینی باشه برای شروع عشق همیشگی توی زندگی همه ی مردم

• دلشاد

ممنون مامان مریم ولیتاین بر شما هم مبارک

• mahsa joon

وليتاينه همه تون مبارك.. 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280 280

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    تصاویر خیلی قشنگ بودن :8: .
    دیروز صبح وقتی سرکار بودم همسرم تماس گرفت و روز ولنتاین و بهم تبریک گفت .
    با خودم گفتم مخش تاب برداشته روز ولنتاین بهمن ماه بود 451 . ماکه حالا تو اردیپبهشت ماه هستیم :99: .
    نمیدونم چرا اینطوری فکر کردم . وقتی تماسش و قطع کردم همکارم بهم گفت چند روز تا آخر بهمن مونده . امسال چقدر زود گذشت :65: .
    تازه به خودم اومدم که تو بهمن ماه هستیم و عقل همسر گرامی سر جاشه . منم که گیج میزنم 555 . الهی قربونش برم 1153 .
    دیشب 3 ساعت تو خیابونها چرخ زدیم و هیچکدوم نتونستیم چیزی بخریم . خلاصه ولنتاین ما با شوخی و کتک کاری تو خیابون و یه سیگار تلخ برگ 214 که چهره ی هر دومون و به هم ریخت 1217 تموم شد :1: .

5 سپاس: هاچو هاچو، maryamlondon1، نخبه، ژنرال، KuRoSh

• هاچو هاچو

مرسی مامان مریم 826

به این میگن پسر زرنگ ایرونی :4: دختر میخواد چیزی بخره پسره میگه بیا گمشو بریم :39:

تصویر در دسترس نیست

نقل قول: soheyla
    شوخی و کتک کاری تو خیابون و یه سیگار تلخ برگ

451

3 سپاس: maryamlondon1، شهلا، KuRoSh

• هاچو هاچو

• maryamlondon1

نقل قول: soheyla

دیشب 3 ساعت تو خیابونها چرخ زدیم و هیچکدوم نتونستیم چیزی بخریم . خلاصه ولنتاین ما با شوخی و کتک کاری تو خیابون و یه سیگار تلخ برگ که چهره ی هر دومون و به هم ریخت تموم شد

اشکال نداره کتک کاری نمک زندگی :83:
    نقل قول: هاچو هاچو
    دختر میخواد چیزی بخره پسره میگه بیا گمشو بریم

نه فکر کنم پسره هدیه را خریده ولی میخواسته تو خونه سوپرایز ش کنه :15:
    ممنون از نظرات شما دوستان گلم :11: :6:

2 سپاس: هاچو هاچو، KuRoSh

• maryamlondon1

نقل قول: hadi04

ممنون مامان مریم خیلی جالب بود ولی به نظر من نباید فقط عشق رو توی یک روز خلاصه کرد حالا چه ولنتاین باشه چه سپندارندگان فرقی نمیکنه امیدوارم این دو روز تمرینی باشه برای شروع عشق همیشگی توی زندگی همه ی مردم

عشق همیشه عشقه دیگه روز خاصی نداره :4: البته کمر شکنه هدیه گرفتن وهدیه دادن ولنتاین یعنی:بوسه،آغوش،نوازش،لبخند،بیان عاشقانه عشق به همراه یه آیفون ۵ با حافظه داخلی ۶۴ گیگ…. :83:

2 سپاس: hadi04، KuRoSh

• نخبه

چقدره ولنتاین دوست دارم همه مغازه ها قرمز میشه همه جوونا در حال خرید کردن هستن پسرای فسقلی چه کادوهایی واسه دوست دختراشون میخرن ادم خندش میگیره:4: ولی روز زیباییست
    زندگیتان پر عشق باد ما نیز 29 بهمن جشن میگیریم هی قلب قرمز در میکنیم از خودمان خخخخخخخخخ

1 سپاس: KuRoSh

• ژنرال

نقل قول: نخبه
    پسرای فسقلی چه کادوهایی واسه دوست دختراشون میخرن ادم خندش میگیره ولی روز زیباییست

اینا همه خلاف شرعه.. کجاش خنده داره ؟ 848

• mz56mz

والله ابجى جونم ما 11 ساله فقط هديه خريدم :28: ولى دريافتى نداشتيم :2: :4:

• mahsa joon

نقل قول: mz56mz
    ما 11 ساله فقط هديه خريدم ولى دريافتى نداشتيم

آخي عمو جونم ..اينم كادوي من به شما 358 358 253 253

1 سپاس: mz56mz

• شهلا

مریم جان عکسها خیلی جالب توجه بودند.
    البته ما خودمون روز مهر و محبت داریم در اسفند ماه .
    این ولنتاین رو خارجی ها از کار ما تقلید کردند وگرنه خودشون چیزی حالیشون نبوده .
    منظور اینکه عشق واقعی در اونها نیست. همه اش مثل فیلمه :1:

1 سپاس: KuRoSh

• zrnznn

آخه من فلسفه این روز رو نمیفهمممم. مخصوصاً فلسفه خریدن این کادوهای مزخرف عجیب غریبی که در واردن .... خیلی .......... :32: یکی از دوستام یه چیزی به قول خودش برا عشقش خریده بود که.... نمیدونم چه فکری موقع خریدش کرده بود؟؟؟؟؟؟؟ :62:

• sib

مرسی مامان مریم جون

• KuRoSh

نقل قول: نخبه
    فسقلی

:4: من که چیزی نخریدم

جالب بود مامی جان

• gilas

ما هم یه کادو دادیم 3تا گرفتیم :4:

فربونش برم کلی زحمت کشید شاهزادم :8: :11:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: