ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mahsa joon
آره دختر ها همشون همین جورین دیگه
چه جوري ؟
نه اينكه شما پسرا اصلا تقلب نميكنين :
خودش هنره.
serpent
به به میبینم که همه بچه ها یا دستی تو کار داشتند و دارند
serpent
نه که نمیکنیم
jaj
اتفاقا دخترای معمولا سعی می کنن از پسر ها تقلب بگیرن نمی دونم چرا؟ اگه کسی میدونه بگه ؟
من از دوم راهنمایی به بعد دیگه تقلب نکردم البته قبلش هم یکی دوبار اون هم فقط برای اینکه 20 بشم و نه برای پاسی یا 15-16
هیچ وقت اولین امتحان پایان ترم سال اول دانشگاهمو یادم نمیره من که نشستم یه دختره هم اومد ردیف کناری نشست از اون دخترای پر روی دانشگاه بود گفت آقای . . . سوالا رو برسونید ها !!! ولی موقعی که اینو میگفت من که داشتم توی چشاش نیگاه می کردم مثل یه جادوگر میومد که میخواد کسی رو طلسم کنه
(البته نتایج ترم که اومد فهمید که کلا بد کسی رو انتخاب کرده (معدل 18.53))
serpent
من میدونم.، بگم؟بگم؟ نمیگم.
Ahora Quien
اینجا کمی پول جمع کرده بودم .. رفتم اولین موبایل دوربین دارم رو خریدم ... چقدر هم خرکیف شده بودم
موقع امتحان هم عکس میگرفتم از تک تک صفحه ها ... همچین با خیال راحتم مینوشتم ... البته همیشه نه ها .. گیرم هم نیوفتادم
serpent
مدلش. چی بود؟
تنها
serpent
KuRoSh
ولی تا حالا نون بازروی خودم رو خوردم و تقلب نکردم فقط تا جایی که تونستم رسوندم
جالبشه می دونی چیه اصلن هم درس خون نیستم نمی دونم چطوری قبول میشم
دیگه توبه کردم تقلب کنم ولی دخترا یک درصدشون اگر تقلب برسونند بقیشون حسود هستند نمیرسونند
serpent
ای گفتی
چشم آبی
serpent
آفرین بقیه یاد بگیرن
mahsa joon
اتفاقا دخترای معمولا سعی می کنن از پسر ها تقلب بگیرن
نه خير اصلا اين طوري نيست.
فعلا كه پسرا موقع ميانترم كه ميشه منت ميكشن كه بهشون برسوني..
من واسه شما دارم به موقش ..
gilas
یعنی امتحان بدون تقلب فایده نداره اگر هم نیاز به تقلب نباشه ( یعنی بلد باشه ) برای چاشنی انتحان 2-3 تا تقلب برای مرور سوالات و چک کردن لازمه
بـــــــــــــــــــله
Kishe Mehr
اولین تقلبم هم مربوط به همون کلاس اول بود که دقیق یادمه کلمه نوشته بودن و ما باید هم معنیش رو می نوشتیم، و اون کلمه ای که گیر کرده بودم کلمه ی دوست بود. منم بلد نبودم بغل دستیم گفت میشه دشمن! منم نوشتم دشمن، بعد معلمم گفت اشتباهه!!! منم عین اسگولا گفتم استاد فلانی بهم اینو گفت!! البته اون موقع نمیدونستم به این کار میگن تقلب ولی بعدش که نمرشو نگرفتم بهمیدم
zrnznn
حالا اگر هاچو بود به این کلمه اتون گیر میداد....میگفت اینم از رو دوستتت نوشتیییییی
.
.
.
به به چشممم روشننننننننننن برا همگییییییی
نمایش یا پنهان متن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→