₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » تاریخچه تقلب و روشهای آن
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » تاریخچه تقلب و روشهای آن

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

تاریخچه تقلب و روشهای آن

271 بازدید، 37 پست، نویسنده: serpent

• mahsa joon

نقل قول: serpent

آره دختر ها همشون همین جورین دیگه

چه جوري ؟

نه اينكه شما پسرا اصلا تقلب نميكنين : 584

خودش هنره. 585

1 سپاس: serpent

• serpent

sib,
    به به میبینم که همه بچه ها یا دستی تو کار داشتند و دارند :83:

• serpent

mahsa joon,
    نه که نمیکنیم :62:

• jaj

نقل قول: mahsa joon
    ترمه قبل امتحانه آسيب شناسي داشتم به يه دختري گفتم اگه بلد بودي بگو يه دفه گفت نه نميگم گناه داره اينقد عصباني شدم گفتم برگرد ريختتو نبينم.

اتفاقا دخترای معمولا سعی می کنن از پسر ها تقلب بگیرن نمی دونم چرا؟ اگه کسی میدونه بگه ؟

من از دوم راهنمایی به بعد دیگه تقلب نکردم البته قبلش هم یکی دوبار اون هم فقط برای اینکه 20 بشم و نه برای پاسی یا 15-16

هیچ وقت اولین امتحان پایان ترم سال اول دانشگاهمو یادم نمیره من که نشستم یه دختره هم اومد ردیف کناری نشست از اون دخترای پر روی دانشگاه بود گفت آقای . . . سوالا رو برسونید ها !!! ولی موقعی که اینو میگفت من که داشتم توی چشاش نیگاه می کردم مثل یه جادوگر میومد که میخواد کسی رو طلسم کنه :4: :19:
    (البته نتایج ترم که اومد فهمید که کلا بد کسی رو انتخاب کرده (معدل 18.53))

2 سپاس: serpent، KuRoSh

• serpent

نقل قول: jaj
    اتفاقا دخترای معمولا سعی می کنن از پسر ها تقلب بگیرن نمی دونم چرا؟ اگه کسی میدونه بگ

من میدونم.، بگم؟بگم؟ نمیگم. :86:

1 سپاس: Ahora Quien

• Ahora Quien

حالا منو بگو ...
    اینجا کمی پول جمع کرده بودم .. رفتم اولین موبایل دوربین دارم رو خریدم ... چقدر هم خرکیف شده بودم
    :83:
    موقع امتحان هم عکس میگرفتم از تک تک صفحه ها ... همچین با خیال راحتم مینوشتم ... البته همیشه نه ها .. گیرم هم نیوفتادم :9:

3 سپاس: serpent، ژنرال، KuRoSh

• serpent

Ahora Quien,
    مدلش. چی بود؟

• KuRoSh

یادم نمیره برای اولین بار تقلب کردم
    ولی تا حالا نون بازروی خودم رو خوردم و تقلب نکردم فقط تا جایی که تونستم رسوندم
    جالبشه می دونی چیه اصلن هم درس خون نیستم نمی دونم چطوری قبول میشم :4: بعد همه نمره هام از اونایی که مثلان نسبت به من درس خون تر هستند بالاتر میشه :23:

دیگه توبه کردم تقلب کنم ولی دخترا یک درصدشون اگر تقلب برسونند بقیشون حسود هستند نمیرسونند :15:

• serpent

• چشم آبی

یه بار دیر رسیدم سر جلسه امتحان به زور رفتم راهم دادن داخل. کارت دانشجویی هم همراهم نبود. تقلبم از ماشین حساب مهندسی هم گرفته شد و اون روز به عنوان دانشجوی نمونه اعلام شدم... :9:

• serpent

چشم آبی,
    آفرین بقیه یاد بگیرن :78:

1 سپاس: zrnznn

• mahsa joon

نقل قول: jaj

اتفاقا دخترای معمولا سعی می کنن از پسر ها تقلب بگیرن

نه خير اصلا اين طوري نيست. 315 315

فعلا كه پسرا موقع ميانترم كه ميشه منت ميكشن كه بهشون برسوني..
    نقل قول: serpent
    من میدونم.، بگم؟بگم

من واسه شما دارم به موقش .. 315 315

• gilas

یک حااالی میده :74:

یعنی امتحان بدون تقلب فایده نداره اگر هم نیاز به تقلب نباشه ( یعنی بلد باشه ) برای چاشنی انتحان 2-3 تا تقلب برای مرور سوالات و چک کردن لازمه :4:

نقل قول: ژنرال
    البته در دوران دانشجویی تقلب های تپلی داشتیم

بـــــــــــــــــــله :50:

• Kishe Mehr

اولین تقلبم کلاس اول ابتدائی بود :4: این شغل و حرفه ی شریف رو از این زمان اغاز کردم و تا زمان فوق لیسانسیم ادامه دهنده ی راه بزرگان این حرفه بودم :23: :74:
    اولین تقلبم هم مربوط به همون کلاس اول بود که دقیق یادمه کلمه نوشته بودن و ما باید هم معنیش رو می نوشتیم، و اون کلمه ای که گیر کرده بودم کلمه ی دوست بود. منم بلد نبودم بغل دستیم گفت میشه دشمن! منم نوشتم دشمن، بعد معلمم گفت اشتباهه!!! منم عین اسگولا گفتم استاد فلانی بهم اینو گفت!! البته اون موقع نمیدونستم به این کار میگن تقلب ولی بعدش که نمرشو نگرفتم بهمیدم :83:

• zrnznn

نقل قول: Kishe Mehr
    بهمیدم

حالا اگر هاچو بود به این کلمه اتون گیر میداد....میگفت اینم از رو دوستتت نوشتیییییی :4:
    .
    .
    .
    به به چشممم روشننننننننننن برا همگییییییی711
    نمایش یا پنهان متن :74: به نظر من آدم این جور چیز ها رو نباید لو بده

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: