برقی زده نگاهی آتش کشیده ما را برقی زده نگاهی آتش کشیده ما را دل رفته برنگشته ای عاشقان خدا را گفتم که خونبهای دل رو بده زلبها شیرین زبونی کرده خندیده گفته فردا یکی بدادم برسه واویلا یه دل داره هزار هزار تا سودا دلبرمن بجای دل تو سینش انگار خدا گذاشته سنگ خارا یکی بدادم برسه واویلا یه دل داره هزار هزار تا سودا دلبرمن بجای دل تو سینش انگار خدا گذاشته سنگ خارا
بخواد نخواد فداش میشم قربونی نگاش میشم یه روز بلا گردون اون چشمای دل سیاش میشم بخواد نخواد دل دیگه رفته ای داد خونه خرابم دیگه خونش آباد بخواد نخواد دل دیگه رفته ای داد خونه خرابم دیگه خونش آباد یکی بدادم برسه واویلا یه دل داره هزار هزار تا سودا دلبرمن بجای دل تو سینش انگار خدا گذاشته سنگ خارا یکی بدادم برسه واویلا یه دل داره هزار هزار تا سودا دلبرمن بجای دل تو سینش انگار خدا گذاشته سنگ خارا
ویرایش توسط خودم:9تا از عکسها تکراری بود حذفش کردم
ویرایش: علیرضا ، لینک آهنگ
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
یکی به داداششششششش برسه واویلااااااااااااااااااااااااااااا یه دل داره هزار هزار تا سوداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا . . . من از یکی ز عکسا خوشم اومد میزارم برا اوتارم با اجازه
سوال؟ فرق آهنگ های که شما میزارید و قابل پلی و استاپ هستن با اونهایی که اقا آرسام میزاره و همین طوری پشت سر هم میخونه ...چیه؟
وای وای... امین جون منو هم آتش زدی با این آهنگت. منو بردی به خاطرات دوران دبیرستان که نوار جدید میومد 300 تومن میدادیم میخریدیم واسه همدیگه تکثیر میکردیم یادش به خیر این آلبوم شماعی زاده خیلی خاطره های خوبی برام زنده کرد. اگه اشتباه نکنم مربوط به سال 68 - 69 باشه.
نمایش یا پنهان متنیه آهنگ دیگه هم تو همین آلبوم بود... چرا شبها نمیذاری بخوابم... اون آهنگ مصادف شده بود با تولد خواهرزاده ام که مدام شبها گریه میکرد نمیذاشت هیچکی بخوابه..
نمیدونم چرا دیشب دوباره تو خواب راحت من پاگذاشتی شتابون اومدی اون نیمۀ شب سرشک غم تو چشمام جا گذاشتی اگه یادت باشه خودت میخواستی که هر چی بود میون ما تموم شه تو رفتی و برات فرقی نمیکرد که خواب خوش به چشمونم حروم شه اگه حرفی واسه گفتن نداری چرا شبها نمیذاری بخوابم تو که با من سر یاری نداری چرا هر نیمه شب آیی به خوابم چرا شبها نمیذاری بخوابم چرا شبها نمیذاری بخوابم نبودی تا ببینی از غم تو چه شبها سر روی زانوم گرفتم مثه ابر بهاری گریه کردم تا اینکه عاقبت آروم گرفتم نمیخواستم که بعد از رفتن تو دیگه هیچکس سراغ از من بگیره حالا بازم میای شبها بخوابم نمیخوام یاد تو در من بمیره اگه حرفی واسه گفتن نداری چرا شبها نمیذاری بخوابم تو که با من سر یاری نداری چرا هر نیمه شب آیی به خوابم چرا شبها نمیذاری بخوابم چرا شبها نمیذاری بخوابم چرا شبها نمیذاری بخوابم چرا شبها نمیذاری بخوابم چرا شبها نمیذاری بخوابم چرا شبها نمیذاری بخوابم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت
ترانه یکی به دادم برسه با صدای حسن شماعی زاده (لینک دانلود غیرمسقیم)
18123713_Hasan-Shamaei-Zadeh-Khoda-Hafez-Yeki-Bedadam-Bereseh.mp3
برقی زده نگاهی آتش کشیده ما را
برقی زده نگاهی آتش کشیده ما را
دل رفته برنگشته ای عاشقان خدا را
گفتم که خونبهای دل رو بده زلبها
شیرین زبونی کرده خندیده گفته فردا
یکی بدادم برسه واویلا
یه دل داره هزار هزار تا سودا
دلبرمن بجای دل تو سینش انگار خدا گذاشته سنگ خارا
یکی بدادم برسه واویلا
بخواد نخواد فداش میشم قربونی نگاش میشم
یه روز بلا گردون اون چشمای دل سیاش میشم
بخواد نخواد دل دیگه رفته ای داد
خونه خرابم دیگه خونش آباد
بخواد نخواد دل دیگه رفته ای داد
خونه خرابم دیگه خونش آباد
یکی بدادم برسه واویلا
یکی بدادم برسه واویلا
▧ تصویر در دسترس نیست
ویرایش توسط خودم: 9تا از عکسها تکراری بود حذفش کردم
ویرایش: علیرضا ، لینک آهنگ
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
maryamlondon1
serpent
hadi04
▧ تصویر در دسترس نیست
mahsa joon
آهنگش خيلي باحال بود ....
دست دست لي لي لي لي......
مرسي امين جان خيلي قشنگ بود خوشم اومد
دلشاد
حورا
zrnznn
یه دل داره هزار هزار تا سوداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
.
.
.
من از یکی ز عکسا خوشم اومد میزارم برا اوتارم با اجازه
سوال؟ فرق آهنگ های که شما میزارید و قابل پلی و استاپ هستن با اونهایی که اقا آرسام میزاره و همین طوری پشت سر هم میخونه ...چیه؟
hadi04
داخل تنظیمات نرم افزار میشه این کار رو کرد من مدل شیرازیشو انتخاب کردم همش میخونه استاپ میشه ولی باز بخوای گوش کنی میاد از ابتداش
علیرضا
یادش به خیر این آلبوم شماعی زاده خیلی خاطره های خوبی برام زنده کرد. اگه اشتباه نکنم مربوط به سال 68 - 69 باشه.
نمایش یا پنهان متن
یه آهنگ دیگه هم تو همین آلبوم بود... چرا شبها نمیذاری بخوابم... اون آهنگ مصادف شده بود با تولد خواهرزاده ام که مدام شبها گریه میکرد نمیذاشت هیچکی بخوابه..بچه مثبت
نمیدونم چرا دیشب دوباره
تو خواب راحت من پاگذاشتی
شتابون اومدی اون نیمۀ شب
سرشک غم تو چشمام جا گذاشتی
اگه یادت باشه خودت میخواستی
که هر چی بود میون ما تموم شه
تو رفتی و برات فرقی نمیکرد
که خواب خوش به چشمونم حروم شه
اگه حرفی واسه گفتن نداری
چرا شبها نمیذاری بخوابم
تو که با من سر یاری نداری
چرا هر نیمه شب آیی به خوابم
چرا شبها نمیذاری بخوابم
چرا شبها نمیذاری بخوابم
نبودی تا ببینی از غم تو
چه شبها سر روی زانوم گرفتم
مثه ابر بهاری گریه کردم
تا اینکه عاقبت آروم گرفتم
نمیخواستم که بعد از رفتن تو
دیگه هیچکس سراغ از من بگیره
حالا بازم میای شبها بخوابم
نمیخوام یاد تو در من بمیره
اگه حرفی واسه گفتن نداری
چرا شبها نمیذاری بخوابم
تو که با من سر یاری نداری
چرا هر نیمه شب آیی به خوابم
چرا شبها نمیذاری بخوابم
چرا شبها نمیذاری بخوابم
چرا شبها نمیذاری بخوابم
چرا شبها نمیذاری بخوابم
چرا شبها نمیذاری بخوابم
چرا شبها نمیذاری بخوابم
بچه مثبت
serpent,
hadi04,
mahsa joon,
دلشاد,
حورا,
zrnznn,
علیرضا,
ممنون از حضورتون دوستان
تنها
هاچو هاچو
عکسا هم خیلی جالب بود
حالا کم کم داره بهم ثابت میشه نجمه همچین نامربوط هم نمیگفت
علیرضا
مرسی امین جون.... آلبومشم دانلود کردم الان هم آهنگ بشکن آهسته داره پخش میشه.
gilas
sib
عکسا هم عالی بودن ممنون
mojde
baron jon
mz56mz
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→