ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
اولین اکران فیلم سنگ صبور گلشیفته فراهانی با حضور فرح پهلوی در پاریس
maryamlondon1
بر عکس من...موقعی که اینجا بود واقعا همدیگرو دوست داشتیم
اخی نازی
خوشکلتر شده نه ؟؟
چه بگم والله نگم بهتره ولی ایرانیان هستند که کار گلشیفته در مقابل کار زننده اونا ناچیزه
300 ایرانی به منظور دریافت پناهندگی با معرفی خود به عنوان همجنس باز از سفارت خانه های کشورهای عمدتاً اروپایی و امریکا تقاضای دریافت ویزا و اقامت کردند....
یک زن همجنس باز ایرانی که درخواست پناهندگی وی توسط دولت انگلیس رد شده است.." این زن 40 ساله ایرانی در سال 2005 به دنبال بازداشت شریک جنسی خود از ایران فرار کرد و تقاضای پناهندگی خود را به مسئولان انگلیسی ارایه داد. با این حال درخواست پناهندگی وی از سوی دولت انگلیس رد شده است."
من هم دیدم ارسام جون .. چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید. حرف وحدیث زیاده وانجا نمیشه نوشت
ای گفتی
ریز بین چیه درشت بینم
شهلا
البته این عکسی که بعدا گذاشتی و اون قسمت رو دایره کشیدی من الان دیدم .
حالا می خوای جایزه ندی اشکال نداره فقط برای اطلاع بگم من آی کیویم قوی هستش.
gilas
Kishe Mehr
خاک عالم
ولی من از بازیگریش هم اصلا خوشم نمی اومد
اره منم حواسم بود
البته توی این عکس داره خودشو می پوشونه که معلوم نباشه
arash52
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→