لطفاً رأی خود را با پیغام خصوصی برای بچه مثبت [یعنی اینجا (+)] ارسال نمایید.
لازم به ذکر است: 1. هر کاربر فقط یک رأی میتواند ارسال نماید. 2. شرکت کنندگان به خودشان نمیتوانن رأی دهند. 3. لطفاً حتماً هنگام رأی دادن مد نظر قرار دهید که دوستان مطابق قوانین میبایست از غرفههای گوشت، سبزیجات، حبوبات، غلات، ادویهجات و افزودنیها استفاده میکردند. 4. آخرین مهلت ارسال آرا تا پایان روز شنبه 5 اسفند 1391 میباشد. 5. مسئولین مسابقه ماهی و بهونه بودند. ضمن قدردانی از زحماتشان، ماهی خانوم به دلیل فوت پدر بزرگوارشون نتونستن تاپیک رأی گیری را ارسال کنن. بهونه عزیز هم به دلیل مشغله کاری از زیر بار مسئولیت شانه خالی کردن و به همین دلیل بنده در خدمت شما هستم. به دلیل تأخیر بوجود آمده از شما عزیزان عذرخواهی میکنم 6. پس از جمع آوری آرا، نتایج نهایی توسط ماهی خانوم اعلام خواهد شد.
طرز تهیه: اول گوشت رو میپزن بعد ریش ریششش میکننن و بعد حبوبات و برگه زرد آلو و به خورد شده و پیاز داغ و سیر داغ رو میریزن سر هم تا بپزه و به ذائقه خودتون میتونید کم یا زیاد رب انار اضافه کنید تا ترش مزه بشه......میتونید اگر گوشت دوست ندارید مثل خودم همینها رو با اب مرغ بپزشید.....ما بهش میگیم قلیه قدیمی...ولی بقیه خارج از دزفول میگن قلیه دزفولی ..بی نهایت خوشمزه است وقتی غذا آماده شد اگر دوست داشتید میتونید با گوش کوب یکم لهش هم کنید ....تا همه مخلفاتش یه اندازه بشن..... اونو با نعنا داغ تزیین میکننن و با برنج شوید باقلا میل میکننننن...میتونید خودشو تنهاییی هم میل کنید ...بازم بببخشید فصل امتحاناتم بود وقتی ماهی خانم اجازه داد من رفتم سریع فقط یه عکس گرفتم تا بتونم تو مسابقه شرکت کنم ..... گار فرصت شد بعدن ار مزاحل اماده سازیش کامل عکس میزارم میزانم براتون.
آرد : ۵۰۰ گرم بیکینک پودر : یک قاشق غذا خوری نمک : یک قاشق غذا خوری شکر : دو قاشق غذا خوری دوعدد تخم مرغ مایه خمیر فوری :یک قاشق غذا خوری روغن مایع : یک لیوان کنجد ویا سیاه دانه : به مقدار لازم شیر : یک لیوان پنیر خامه یا پنیر دانمارکی یا پنیر فیلا دلفیا ویا شکلات صبحانه
مواد لازم شهد یا شریت این شیرین
یک لیوان کوچک شکر ویک سوم لیوان اب
طرز تهیه : بچه ها ببخشید تخم مرغ یادم رفت همراه مواد لازم اضافه کنم ابندا مواد خشک با هم مخلوط میکنیم بچه ها من اینجا شیر به اندازه کافی تو خونه نداشتم از شیر خشک نیدو استفاده کردم تخم مرغ هم اضافه میکنیم جای شیر مایع از اب استفاده کردم ..بعد روغن وشیر یا همون اب قاطی میکنیم اگه هنوز خمیر سفته کمی اب اضافه کنید تا وقتی که خمیر نرم ولطیف بشه خمیر ورز بدهید وتا یک ساعت بزارید خمیر استراحت کنه
.....وقتی خمیر دوبرابر شد..
▧ تصویر در دسترس نیست
. .از خمیر به اندازه یک گردو بر میداریم وبا دست پهن میکنیم و داخل خمیر باز شده پنیر قرار میدیم من هم پنیرش درست کردم وهم شکلات و سپس اطراف آن
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
را جمع می کنیم و به صورت توپ در میاریم ..قالب کمی چرب میکنیم وتوپ های اماده شده را با فاصله کنار هم میزاریم تا در حین پخت کاملا جا برای پف داشته باشه
▧ تصویر در دسترس نیست
.. در انتها یک تخم مرغ را باکمی شیر مخلوط می کنیم و با برس روی خمیر می کشیم و روی خمیر با سیاه دانه ویا کنجد تزیین میکنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
و در فر۱۵دقیقه از قبل گرم شده با دمای 140 یا 160
درجه سانتی گراد حدود ۳۰ دقیقه تا طلائی بشه .
یادم رفت موقع گذشتن نان تو فر شما هم شهد درست کنید .تا سر د بشه
▧ تصویر در دسترس نیست
.نان طلائی شد از فر بیرون میاریم وروش کمی شهد میریزیم ...
مواد لازم: سیب زمینی آبپز 5 تا بزرگ پیاز 1 عدد کوچولو رنده شده تره خرد شده 200گرم مرغ پخته ریش ریش شده یا چرخ شده 300 گرم نمک به مقدار لازم فلفل به مقدار لازم زرد چوبه به مقدار لازم تخم مرغ 3 عدد روغن
طرز تهیه: سیب زمینی رو پوره میکنیم و بعد تره و تخم مرغ و نمک و فلفل و مرغ رو همه با هم اضافه میکنیم . میتونیم با دست یا با قالب شکل بدیم و داخل روغن سرخشون کنیم میتونیم مواد رو با گوشت کوب برقی میکس کنیم بستگی به سلیقه و ذائقه داره مواظب انگشتان خود باشید حالا نوش جون کنید البته اگه دستتون رسید
روغن 3 قاشق غذا خوری (اگه مزه کره رو دوست دارین کره هم میشه)
3 تخم مرغ
3 لیوان آرد
وانیل 1 قاشق چای خوری
پکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری
کشمش . کاکائو . زعفرون . گردو و هر مزه ای که داخل کیک دوست دارین شکلات چیپسی و شکلات سفید و قهوه ای و مغز پسته
دستور پخت: ابتدا تخم مرغ رو البته بدون پوستش با همزن انقدر میزنیم(هم میزنیم) تا کف کنه و جای همزن روش بمونه توجه کنید . شکر و روغن رو اضافه میکنیم و آروم آروم شیر و آرد رو اضافه میکنیم همزمان و خوب با هم مخلوط میکنیم مواد رو انقدر که دیگه گولوله های آردی از بین بره و کاملا یک دست شود در آخر وانیل و پکینگ رو هم اضافه کرده و هم میزنیم . الان باید خمیری با غلضت کمتر از ماست چکیده داشته باشیم خمیر رو به چند قسمت به دلخواه تقسیم میکنیم و به دلخواه شکل میدهیم تا مواد تزیین کرده روش اضافه کنیم من گردو و پودر کاکاو و کشمش زدم بعدش داخل قالب که از قبل با روغن چرب کردیم میریزیم و داخل فر که به 140 درجه سانتی گراد رسیده باشه میزاریم . فر باید از قبل گرم بشه تا کیکمون پف کنه
BBQ Sauce Pepperoni Chicken Mushroom Green Pepper Green Chilli Olives Cheese
200 گرم خمیر را آماده می کنیم. در فاصله ای که ور بیاید(به مدت بیست دقیقه)، مواد داخل پیتزا را آماده می کنیم. فر را روشن کرده و در درجه حرارت 270 فارنهایت قرار دهید. سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را داخل ظرف مخصوص پهن میکنیم و روی خمیر سوراخ هایی با چاقو ایجاد می کنیم. سپس سس باربکیو را٬ رو بیس خمیر می ریزیم و مواد پیتزا را روی سس بپاشید و به مدت ٦ یا ۷ دقیقه در فر (oven) قرار دهید.
آش مواد لازم : گندم پوست کنده نخود لوبیا چیتی لوبیا سفید لوبیا قرمز عدس پیاز داغ اب گوشت نمک و فلفل زرد چوبه دارچین برگ بو زنجبیل
حبوبات رو یک روز جلوتر میخیسونیم و ابش رو دور میریزیم بعد هر کدوم رو جدا گونه میپزیم پیاز داغ هم یه عالمه اماده میکنیم من که 5 کیلو سرخ کردم و فکر کنم سه کیلوش مصرف شد یک روز قبل از اینکه اش دندونی رو اماده کنیم دو عدد قلم تهیه فرموده و میگذاریم بپزد به این طریق که قلم را داخل قابلمه میگذاریم اب میریزیم نمک و فلفل و پیاز و برگ بو و زدرچوبه و زنجیبل و دارچین میزنیم که بوی بد ان گرفته بشه و هم بو هم طعم خوبی داشته باشه قلم رو یک روز کامل میگذاریم میپزه بعد داخل صافی میریزیم که یپازها و بقیه مواد ازش جدا بشه سپس حبوبات پخته شده رو داخل اب قلم میریزیم و یه عالمه پیاز داغ خالی میکنیم توش و میگذاریم چند ساعت بپزه و به اصطلاح جا بیفته این وسط میتونین مزه کنین اش رو بهش دارچین و فلفل دوباره اضافه کنید بسته به ذائقه شما داره در اخر هم با کشک تزئینش میکنید (اش دندونی سبزی نداره و خیلیا هم کشک نمیریزن ولی با یکمی کشک خوشمزه تر هم شد) انصافا خیلی خوشمزه شده بید اصلا فکرشم نمیکردم به این خوشمزگی بشه بار اول بود از این کارا میکردم
شامی ماهی مواد لازم : ماهی ( هر مدلی) سبزی ماهی به مقدار لازم سیر یه حبه پیاز یه بوته متوسط نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم یه شکم گشنه
ماهیا رو توی هم زن یا مولینکس هم می زنیم که شبیه گوشت چرخی بشه بعد یه بسته سبزی ماهی و سیر و پیازو فلفل و نمک و زردچوبه هم به مقدار لازم میریزیم توش بعد که حسابی ورزش دادیم توی روغن شامی هامونو درست می کنیم . تضمینی میگم خیلی خوشمزه هستش . نمایش یا پنهان متنخداییش مردم تا همینا رو نوشتم . نفسم برید . هیچی که نشیم 100 امتیاز رو که می گیریم ▧ تصویر در دسترس نیست ▧ تصویر در دسترس نیست ▧ تصویر در دسترس نیست ▧ تصویر در دسترس نیست ▧ تصویر در دسترس نیست
با تشکر از حورای عزیز برای ارسال عکس شله زرد و قدردانی از زحمات محمود خان جهت کمک در آماده سازی تاپیک منتظر رأی شما هستیم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
تا این لحظه 10 نفر از دوستان رأی خود را ارسال کردند
بچه مثبت
لطفاً رأی خود را با پیغام خصوصی برای بچه مثبت [یعنی اینجا (+)] ارسال نمایید.
لازم به ذکر است:
1. هر کاربر فقط یک رأی میتواند ارسال نماید.
2. شرکت کنندگان به خودشان نمیتوانن رأی دهند.
3. لطفاً حتماً هنگام رأی دادن مد نظر قرار دهید که دوستان مطابق قوانین میبایست از غرفههای گوشت، سبزیجات، حبوبات، غلات، ادویهجات و افزودنیها استفاده میکردند.
4. آخرین مهلت ارسال آرا تا پایان روز شنبه 5 اسفند 1391 میباشد.
5. مسئولین مسابقه ماهی و بهونه بودند. ضمن قدردانی از زحماتشان، ماهی خانوم به دلیل فوت پدر بزرگوارشون نتونستن تاپیک رأی گیری را ارسال کنن. بهونه عزیز هم به دلیل مشغله کاری از زیر بار مسئولیت شانه خالی کردن و به همین دلیل بنده در خدمت شما هستم. به دلیل تأخیر بوجود آمده از شما عزیزان عذرخواهی میکنم
6. پس از جمع آوری آرا، نتایج نهایی توسط ماهی خانوم اعلام خواهد شد.
▧ تصویر در دسترس نیست
مواد لازم:
گوشت بره
نخود
لوبیا چشم بلبلی
به
برگ زرد آلو
آلو خشک
نیم دانه گندم
نیم دانه برنج
سیر
پیاز
رب انار
طرز تهیه:
اول گوشت رو میپزن بعد ریش ریششش میکننن و بعد حبوبات و برگه زرد آلو و به خورد شده و پیاز داغ و سیر داغ رو میریزن سر هم تا بپزه و به ذائقه خودتون میتونید کم یا زیاد رب انار اضافه کنید تا ترش مزه بشه......میتونید اگر گوشت دوست ندارید مثل خودم همینها رو با اب مرغ بپزشید.....ما بهش میگیم قلیه قدیمی...ولی بقیه خارج از دزفول میگن قلیه دزفولی ..بی نهایت خوشمزه است وقتی غذا آماده شد اگر دوست داشتید میتونید با گوش کوب یکم لهش هم کنید ....تا همه مخلفاتش یه اندازه بشن..... اونو با نعنا داغ تزیین میکننن و با برنج شوید باقلا میل میکننننن...میتونید خودشو تنهاییی هم میل کنید ...بازم بببخشید فصل امتحاناتم بود وقتی ماهی خانم اجازه داد من رفتم سریع فقط یه عکس گرفتم تا بتونم تو مسابقه شرکت کنم ..... گار فرصت شد بعدن ار مزاحل اماده سازیش کامل عکس میزارم میزانم براتون.
مواد لازم نان لانه زنبوری
آرد : ۵۰۰ گرم
بیکینک پودر : یک قاشق غذا خوری
نمک : یک قاشق غذا خوری
شکر : دو قاشق غذا خوری
دوعدد تخم مرغ
مایه خمیر فوری :یک قاشق غذا خوری
روغن مایع : یک لیوان
کنجد ویا سیاه دانه : به مقدار لازم
شیر : یک لیوان
پنیر خامه یا پنیر دانمارکی یا پنیر فیلا دلفیا ویا شکلات صبحانه
مواد لازم شهد یا شریت این شیرین
یک لیوان کوچک شکر ویک سوم لیوان اب
طرز تهیه :
بچه ها ببخشید تخم مرغ یادم رفت همراه مواد لازم اضافه کنم
ابندا مواد خشک با هم مخلوط میکنیم بچه ها من اینجا شیر به اندازه کافی تو خونه نداشتم از شیر خشک نیدو استفاده کردم تخم مرغ هم اضافه میکنیم جای شیر مایع از اب استفاده کردم ..بعد روغن وشیر یا همون اب قاطی میکنیم اگه هنوز خمیر سفته کمی اب اضافه کنید تا وقتی که خمیر نرم ولطیف بشه خمیر ورز بدهید وتا یک ساعت بزارید خمیر استراحت کنه
.....وقتی خمیر دوبرابر شد..
. .از خمیر به اندازه یک گردو بر میداریم وبا دست پهن میکنیم و داخل خمیر باز شده پنیر قرار میدیم من هم پنیرش درست کردم وهم شکلات و سپس اطراف آن
را جمع می کنیم و به صورت توپ در میاریم ..قالب کمی چرب میکنیم وتوپ های اماده شده را با فاصله کنار هم میزاریم تا در حین پخت کاملا جا برای پف داشته باشه
.. در انتها یک تخم مرغ را باکمی شیر مخلوط می کنیم و با برس روی خمیر می کشیم و
روی خمیر با سیاه دانه ویا کنجد تزیین میکنیم
و در فر۱۵دقیقه از قبل گرم شده با دمای 140 یا 160
درجه سانتی گراد حدود ۳۰ دقیقه تا طلائی بشه .
یادم رفت موقع گذشتن نان تو فر شما هم شهد درست کنید .تا سر د بشه
.نان طلائی شد از فر بیرون میاریم وروش کمی شهد میریزیم ...
نان ما اماده است نوش جون
این نان پنیری که روش شهد یا همون شربت ریختم
سیب زمینی آبپز 5 تا بزرگ
پیاز 1 عدد کوچولو رنده شده
تره خرد شده 200گرم
مرغ پخته ریش ریش شده یا چرخ شده 300 گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
زرد چوبه به مقدار لازم
تخم مرغ 3 عدد
روغن
طرز تهیه:
سیب زمینی رو پوره میکنیم و بعد تره و تخم مرغ و نمک و فلفل و مرغ رو همه با هم اضافه میکنیم . میتونیم با دست یا با قالب شکل بدیم و داخل روغن سرخشون کنیم
میتونیم مواد رو با گوشت کوب برقی میکس کنیم بستگی به سلیقه و ذائقه داره
حالا نوش جون کنید البته اگه دستتون رسید
▧ تصویر در دسترس نیست
روغن 3 قاشق غذا خوری (اگه مزه کره رو دوست دارین کره هم میشه)
3 تخم مرغ
3 لیوان آرد
وانیل 1 قاشق چای خوری
پکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری
کشمش . کاکائو . زعفرون . گردو و هر مزه ای که داخل کیک دوست دارین
شکلات چیپسی و شکلات سفید و قهوه ای و مغز پسته
دستور پخت:
ابتدا تخم مرغ رو البته بدون پوستش
خمیر رو به چند قسمت به دلخواه تقسیم میکنیم و به دلخواه شکل میدهیم تا مواد تزیین کرده روش اضافه کنیم من گردو و پودر کاکاو و کشمش زدم
بعدش داخل قالب که از قبل با روغن چرب کردیم میریزیم و داخل فر که به 140 درجه سانتی گراد رسیده باشه میزاریم . فر باید از قبل گرم بشه تا کیکمون پف کنه
▧ تصویر در دسترس نیست
≼≼≼(Special Pizza)≽≽≽
:Toppings
BBQ Sauce
Pepperoni
Chicken
Mushroom
Green Pepper
Green Chilli
Olives
Cheese
فر را روشن کرده و در درجه حرارت 270 فارنهایت قرار دهید.
سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد.
خمیر را داخل ظرف مخصوص پهن میکنیم و روی خمیر سوراخ هایی با چاقو ایجاد می کنیم.
سپس سس باربکیو را٬ رو بیس خمیر می ریزیم و مواد پیتزا را روی سس بپاشید و به مدت ٦ یا ۷ دقیقه در فر (oven) قرار دهید.
مواد لازم :
گندم پوست کنده
نخود
لوبیا چیتی
لوبیا سفید
لوبیا قرمز
عدس
پیاز داغ
اب گوشت
نمک و فلفل
زرد چوبه
دارچین
برگ بو
زنجبیل
حبوبات رو یک روز جلوتر میخیسونیم و ابش رو دور میریزیم بعد هر کدوم رو جدا گونه میپزیم پیاز داغ هم یه عالمه اماده میکنیم من که 5 کیلو سرخ کردم و فکر کنم سه کیلوش مصرف شد
یک روز قبل از اینکه اش دندونی رو اماده کنیم دو عدد قلم تهیه فرموده و میگذاریم بپزد به این طریق که قلم را داخل قابلمه میگذاریم اب میریزیم نمک و فلفل و پیاز و برگ بو و زدرچوبه و زنجیبل و دارچین میزنیم که بوی بد ان گرفته بشه و هم بو هم طعم خوبی داشته باشه
قلم رو یک روز کامل میگذاریم میپزه بعد داخل صافی میریزیم که یپازها و بقیه مواد ازش جدا بشه سپس حبوبات پخته شده رو داخل اب قلم میریزیم و یه عالمه پیاز داغ خالی میکنیم توش و میگذاریم چند ساعت بپزه و به اصطلاح جا بیفته این وسط میتونین مزه کنین اش رو بهش دارچین و فلفل دوباره اضافه کنید بسته به ذائقه شما داره در اخر هم با کشک تزئینش میکنید (اش دندونی سبزی نداره و خیلیا هم کشک نمیریزن ولی با یکمی کشک خوشمزه تر هم شد)
انصافا خیلی خوشمزه شده بید اصلا فکرشم نمیکردم به این خوشمزگی بشه بار اول بود از این کارا میکردم
▧ تصویر در دسترس نیست
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوشت مرغ
پیاز 2 عدد
زردک یا هویج فرنگی 3 عدد
کشمش 1 استکان
برنج به اندازه کافی
طرز تهیه :
هویج را خلال کرده و سرخ میکنیم :
گوشت را به صورت کوفته ریزه در میاوریم سپس با حرارت ملایم پخته و سرخ میکنیم :
همین بلا رو سر پیاز در میاریم :
کشمش هم ازین ماجرا مستثنی نیست :
طوری نشود که خدایی ناکرده اول پیاز یا کشمش را سرخ کنین بعد هویج را به همین ترتیب پیش برید
در کنار این سرخ کردنا برنج رو هم خیس و دم میکنیم که من به علت کمبود وقت قبلا آماده کردم
خب حالا برنج رو درون دیس سرو میکنیم و به ترتیب هویج ، گوشت پیاز و کشمش (طوری نشود که....
میتونیم از زعفران برای تزیین استفاده کنیم (کی بود میگفت از آرم بوفی واسه تزیین استفاده کنیم؟!؟بیکاری تو هم..
غذا آماده کوفت کردن است
نمایش یا پنهان متن
وای اصل کاری داشت یادم میرفتمواد لازم :
ماهی ( هر مدلی)
سبزی ماهی به مقدار لازم
سیر یه حبه
پیاز یه بوته متوسط
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
یه شکم گشنه
ماهیا رو توی هم زن یا مولینکس هم می زنیم که شبیه گوشت چرخی بشه بعد یه بسته سبزی ماهی و سیر و پیازو فلفل و نمک و زردچوبه هم به مقدار لازم میریزیم توش بعد که حسابی ورزش دادیم توی روغن شامی هامونو درست می کنیم . تضمینی میگم خیلی خوشمزه هستش .
نمایش یا پنهان متن
خداییش مردم تا همینا رو نوشتم . نفسم برید . هیچی که نشیم 100 امتیاز رو که می گیریم▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
با تشکر از حورای عزیز برای ارسال عکس شله زرد و قدردانی از زحمات محمود خان جهت کمک در آماده سازی تاپیک
منتظر رأی شما هستیم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت
بچه مثبت
بچه مثبت