اگه یه وقت دیدید زنی به اندازه اسب آبی دهنش بازه نترسید با شما کاری نداره . داره ریمل میزنه . . . . دیشب تو سرمای خدا درجه زیر صفر، مرامی یه خانوم مسن رو سوار کردم.. آخرش درآورده پول بده،میگم مرسی برای پول این کارو نکردم… برگشته میگه : گو خوردی، پس برای چی اینکارو کردی عوضی!! . . .
هم دختر خالم هم شوهرش دماغ عملین.اونوقت بچشون که به دنیا اومده دماغ داره اندازه گلابی! پریروزا بحث دماغ شد. دختر خالم برگشته میگه: نمیدونم دماغ این بچه به کی برد اینقدر بزرگ شد!!! . . .
دیشب یکی از فامیلامون اومده بودن خونمون یه دختر ۳ ساله با مزه داشتن. دختره همش زل زده بود به من ول نمیکرد منم اومدم بخندونمش خودمو شکل موش کردم…یهو گفت وااااا چرا خل و چل بازی در میاری؟؟؟؟ از اولشم گفتم مثل دیوونه ها هستیا واسه همین همش نگات میکردم . . .
. . . عموم آمریکا زندگی میکنه… با کلیییی ذوق و شوق گفتم: عمو من خیلی دوس دارم بیام اونجا زندگی کنم. برگشته میگه : خب اینجا کسی رو داری بری پیشش؟؟؟
. . . یه بار تو یه جمعی بودم مامانم زنگ زد گفت : یه سوالی ازت می پرسم اونجا تابلو نکن ! فقط با اره یا نه جواب منو بده ! باشه ؟ گفتم : باشه گفت: اوضاع اونجا چه جوریه ؟!!!!!!!!! . . .
مامانم داره به یه زنه آمریکایی هفت سینو توضیح میده: It should start with “S”, like APPLE!!
. . .
دیشب ساعته ۳ نصفه شب دختر خالم بعده یه سال اس داده… دختر خالم : سلام ،میدونی جریان چیه؟؟ من : سلام نه بگو بینم چیه نصفه شبی؟ دختر خالم:به مقدار الکترسیته ای که از یک رسانا عبور میکند جریان میگویند
. . . مملکتت 2500 سال قدمت داشته باشه بعد اوج دوران جوونیت صاف بیفته تو دوران ریاست مموتی ، نه این واقعا تراژدی نیست؟ .. . . تو مراسم تعزیه نطنز رسمه دخترا مجرد اون ور حوض میشینن پسرا و مادراشون اینور حوض دخترا رو به هم نشون میدن انتخاب میکنن ! امام حسین و یزیدم اون وسط اسب سواری میکنن!! . . .
قراره یه میدون به اسم من بزنن... . . . با تشکر از همه دوستانی که تو این مدت ما رو دور زدن تا ما صاحب میدان شویم
. . .
اگر صلۀ رحم به جا نمیآورید، اگر فامیلهای دورتان را تا به حال ندید، کافیست با دوست دختر خود در سطح شهر تردد کنید. اموات خود را نیز خواهید دید! . . .
دقت کردین وقتی با مامانتون درد و دل می کنین خیلی با دقت و دلسوزی گوش می کنه بعد دو روز بعدش همون حرفارو بر ضدتون استفاده می کنه؟ . . .
واردات تقریبا تمام اجناس به کشور ممنوع شده ، اونائیم که آزادن ، کشورهای دیگه به ما نمیفروشن ، خدا این قاچاقچیا رو از ما نگیره ، الان چشم امید ملت فقط به دستهای توانای اوناست كه مملكتو سالهاست عضو سازمان تجارت جهاني كردن. . . . . مغز آدم هم عجیب جونوریه ! یادش میمونه که یه چیزی یادش رفته اما یادش نمیمونه که چی یادش رفته ! امیدوارم خدا در ورژن های بعدی این باگ رو رفع کنه . . .
این روزا هرچی فکر میکنم با خودم کلنجار میرم میبنم ما ایرانیا از امام حسین و یاراش مظلوم تریم فقط فرقش اینه هنوز به تاریخ نپیوستیم هنوز داغیم حالیمون نیست یه 100 سال دیگه مداحا روضه ایرانیو 72 میلیون مظلوم و میخونن ...!!! . . .
شما که یادتون نمیاد ، خانواده که میرفتن بیرون، بعد با هیجان میرفتیم پای ماهواره، بعد شروع به رمز گشایی می کردیم : شماره شناسنامه بابا؟ شماره شناسنامه مامان؟ چها رقم پلاک ماشین از راست؟ چها رقم پلاک ماشین از چپ؟ شماره شناسنامه من؟ نه منو که آدم حساب نمیکنه :| تاریخ تولده بابا یا مامان؟ تاریخ تولده زنه همسایه؟ آها جواب داد!؟ یعنی "اِف بی آی" هم مثه ما موفق به همچین تجربه رمز گشایی نشده بود . . .
...
خب خدا رو شکر بالاخره بعد از چند هفته تونستم امشب دو تا تاپیک بزارم . امیدوارم که مطالبی که گذاشتم تکراری نباشه .
هم دختر خالم هم شوهرش دماغ عملین.اونوقت بچشون که به دنیا اومده دماغ داره اندازه گلابی! پریروزا بحث دماغ شد. دختر خالم برگشته میگه: نمیدونم دماغ این بچه به کی برد اینقدر بزرگ شد!!!
بندری
اگه یه وقت دیدید زنی به اندازه اسب آبی دهنش بازه نترسید با شما کاری نداره . داره ریمل میزنه
.
.
.
.
دیشب تو سرمای خدا درجه زیر صفر، مرامی یه خانوم مسن رو سوار کردم..
آخرش درآورده پول بده،میگم مرسی برای پول این کارو نکردم…
برگشته میگه : گو خوردی، پس برای چی اینکارو کردی عوضی!!
.
.
.
هم دختر خالم هم شوهرش دماغ عملین.اونوقت بچشون که به دنیا اومده دماغ داره اندازه گلابی!
پریروزا بحث دماغ شد. دختر خالم برگشته میگه: نمیدونم دماغ این بچه به کی برد اینقدر بزرگ شد!!!
.
.
.
دیشب یکی از فامیلامون اومده بودن خونمون یه دختر ۳ ساله با مزه داشتن.
دختره همش زل زده بود به من ول نمیکرد منم اومدم بخندونمش خودمو شکل موش کردم…یهو گفت وااااا چرا خل و چل بازی در میاری؟؟؟؟
از اولشم گفتم مثل دیوونه ها هستیا واسه همین همش نگات میکردم . . .
.
.
.
عموم آمریکا زندگی میکنه…
با کلیییی ذوق و شوق گفتم: عمو من خیلی دوس دارم بیام اونجا زندگی کنم.
برگشته میگه : خب اینجا کسی رو داری بری پیشش؟؟؟
.
.
.
یه بار تو یه جمعی بودم مامانم زنگ زد گفت : یه سوالی ازت می پرسم اونجا تابلو نکن ! فقط با اره یا نه جواب منو بده ! باشه ؟
گفتم : باشه
گفت: اوضاع اونجا چه جوریه ؟!!!!!!!!!
.
.
.
مامانم داره به یه زنه آمریکایی هفت سینو توضیح میده:
It should start with “S”, like APPLE!!
.
.
.
دیشب ساعته ۳ نصفه شب دختر خالم بعده یه سال اس داده…
دختر خالم : سلام ،میدونی جریان چیه؟؟
من : سلام نه بگو بینم چیه نصفه شبی؟
دختر خالم:به مقدار الکترسیته ای که از یک رسانا عبور میکند جریان میگویند
.
.
.
مملکتت 2500 سال قدمت داشته باشه بعد اوج دوران جوونیت صاف بیفته تو دوران ریاست مموتی ، نه این واقعا تراژدی نیست؟
..
.
.
تو مراسم تعزیه نطنز رسمه دخترا مجرد اون ور حوض میشینن پسرا و مادراشون اینور حوض دخترا رو به هم نشون میدن انتخاب میکنن ! امام حسین و یزیدم اون وسط اسب سواری میکنن!!
.
.
.
قراره یه میدون به اسم من بزنن...
.
.
.
با تشکر از همه دوستانی که تو این مدت ما رو دور زدن تا ما صاحب میدان شویم
.
.
.
اگر صلۀ رحم به جا نمیآورید، اگر فامیلهای دورتان را تا به حال ندید، کافیست با دوست دختر خود در سطح شهر تردد کنید. اموات خود را نیز خواهید دید!
.
.
.
دقت کردین وقتی با مامانتون درد و دل می کنین خیلی با دقت و دلسوزی گوش می کنه بعد دو روز بعدش همون حرفارو بر ضدتون استفاده می کنه؟
.
.
.
واردات تقریبا تمام اجناس به کشور ممنوع شده ، اونائیم که آزادن ، کشورهای دیگه به ما نمیفروشن ، خدا این قاچاقچیا رو از ما نگیره ، الان چشم امید ملت فقط به دستهای توانای اوناست كه مملكتو سالهاست عضو سازمان تجارت جهاني كردن.
.
.
.
.
مغز آدم هم عجیب جونوریه ! یادش میمونه که یه چیزی یادش رفته اما یادش نمیمونه که چی یادش رفته !
امیدوارم خدا در ورژن های بعدی این باگ رو رفع کنه
.
.
.
این روزا هرچی فکر میکنم با خودم کلنجار میرم میبنم ما ایرانیا از امام حسین و یاراش مظلوم تریم فقط فرقش اینه هنوز به تاریخ نپیوستیم هنوز داغیم حالیمون نیست یه 100 سال دیگه مداحا روضه ایرانیو 72 میلیون مظلوم و میخونن ...!!!
.
.
.
ﻧﯿﺎﺯﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﻃﺮﺍﻓﻤﻮﻥ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺁﺩﻡ ﺑﺎﺷﻪ ... ﻫﻤﻮﻥ ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮﯼ ﮐﻪ ﺍﻃﺮﺍﻓﻤﻮﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﺁﺩﻡ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﮐﺎﻓﯿﻪ ...!!
.
.
.
شما که یادتون نمیاد ، خانواده که میرفتن بیرون، بعد با هیجان میرفتیم پای ماهواره، بعد شروع به رمز گشایی می کردیم :
شماره شناسنامه بابا؟
شماره شناسنامه مامان؟
چها رقم پلاک ماشین از راست؟
چها رقم پلاک ماشین از چپ؟
شماره شناسنامه من؟ نه منو که آدم حساب نمیکنه :|
تاریخ تولده بابا یا مامان؟
تاریخ تولده زنه همسایه؟ آها جواب داد!؟
یعنی "اِف بی آی" هم مثه ما موفق به همچین تجربه رمز گشایی نشده بود
.
.
.
...
خب خدا رو شکر بالاخره بعد از چند هفته تونستم امشب دو تا تاپیک بزارم . امیدوارم که مطالبی که گذاشتم تکراری نباشه .
serpent
hadi04
امیدوارم خدا در ورژن های بعدی این باگ رو رفع کنه
هاچو هاچو
Ahora Quien
دلشاد
gilas
KuRoSh
AVINAR
mahsa joon
هم دختر خالم هم شوهرش دماغ عملین.اونوقت بچشون که به دنیا اومده دماغ داره اندازه گلابی!
پریروزا بحث دماغ شد. دختر خالم برگشته میگه: نمیدونم دماغ این بچه به کی برد اینقدر بزرگ شد!!!
مرسي عمو خسرو
sib
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→