₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » عطرهای سال 2013
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

عطرهای سال 2013

121 بازدید، 17 پست، نویسنده: serpent

• serpent

امروزه بسیاری از افراد بخشی از در آمد ماهانه یا سالیانه خود را به خرید لباس و لوازم بهداشتی اختصاص می‌دهند؛ خرید عطر و ادکلن هم از این قاعده مستثنا نیست و انتخاب رایحه ای متناسب با فصل و سلیقه افراد هم دغدغه‌ای است که شاید در نگاه اول ساده به نظر برسد اما برای رسیدن به هر آنچه که با سلیقه و هزینه فرد هماهنگی داشته باشد کمی‌کارتان پیچیده‌تر می‌شود. در این شماره سعی کردیم رایحه‌های جدیدی که قرار است برای سال ۲۰۱۳ ویترین عطرفروشی‌ها را از آن خود کنند به شما معرفی کنیم تا با آنها آشنا شوید.
    بوی خوش تمشک و هلو

Gucci Guilty Black pour femme Gucci for women
    تصویر در دسترس نیست

رایحه‌ای خوشبو و اغواکننده و جسور که برگرفته از میوه‌های تمشک و هلو، فلفل صورتی و یاس بنفش است که ردپای نعناع هندی و کهربا، رایحه این عطر را جزء دسته بوهای گرم و دلنشین قرار می‌دهد. این عطر یکی از جدیدترین رایحه‌های سال ۲۰۱۳ است با بویی شبیه رایحه گوچی گیلتی نمونه قدیمی‌ترش. اما چیزی که بیشتر در این رایحه احساس می‌شود جسارت و هیجانی است که به فرد منتقل می‌شود. گوچی با رایحه گیلتی بلک‌پور می‌تواند قدرتمندانه گوی سبقت را از دیگر رقبایش برباید.
    گلی برای خانم‌های جوان

See bye chole
    تصویر در دسترس نیست

عطری متفاوت و جدید که برای خانم‌های جوان پیشنهاد مناسبی است که chole این رایحه را در بهار ۲۰۱۳ ارائه خواهد داد. رایحه‌ای گلی با ترکیبی از گریپ‌فروت، رز ،شکوفه پرتقال و وانیل که طراحی شیشه شبیه آن به قفس پرنده‌ای ‌است که در انتظار آزاد شدن است.
    یادآور شرق

One Desire – Dolce &Gabbana
    تصویر در دسترس نیست

دولچه گابانا جدیدترین شاهکار رایحه‌های عطری‌اش را به خانم‌ها اختصاص می‌دهد تا تحولی شگرف و چشمگیر در میان رایحه‌های زنانه ایجاد کند و حس برتری‌اش را نسبت به رایحه‌های دیگر به رخ بکشد؛ اگر از دوستداران رایحه‌هایش باشید قطعا می‌دانید که دولچه گابانا همیشه رایحه‌هایی است که طرفداران وفاداری دارد و طراحانش حرفی برای گفتن دارند؛ شرقی و ترکیب ظریف ترنج، ماندارین نارنجی، زنبق زرد، چوب صندل، وانیل، دارچین، کارامل و مشک سفید این عطر را به رایحه‌ای خاص برای خانم‌ها تبدیل می‌کند که در بهار ۲۰۱۳ در ۳ سایز ۳۰،۵۰ و ۷۰ میل ارائه خواهد شد.
    خستگی را پاک کنید

Elle Marchesa iris bag
    تصویر در دسترس نیست

رایحه‌ای الهام‌گرفته از بوی گل‌های زنبق، یاس بنفش، فریزیا که در سپتامبر ۲۰۱۲ با بسته بندی با عظمت و پرزرق‌وبرق عرضه شد که طراحی‌اش شبیه کیفی دستی از جنس کریستال است که خود مهر تایید متفاوت بودنش است. ظرافت ماهرانه طراح در ترکیب درون‌مایه‌های این عطر توانسته رایحه متفاوت این عطر را به عنوان یک رفع‌کننده خستگی در میان رایحه‌های دیگر برجسته‌تر کند.

11 سپاس: Ahora Quien، بچه مثبت، mz56mz، دلشاد، gilas، arash52، sib، mahsa joon، حورا، zrnznn، Kishe Mehr

• Ahora Quien

مرسیییییییی
    1 سپاس: serpent

• serpent

Ahora Quien,
    خواهش میکنم :46:

• دلشاد

مرسی دوست عزیز

• gilas

دلم عطر خواست :4:

• KuRoSh

خیلی وقته دلم می خواد برم یدونه بخرم ولی وقت نکردم
    بعدش اینا که همش مال خانوما بود پس آقایون چی :4:

2 سپاس: serpent، Kishe Mehr

• sib

واسه عید باید یه عطر جدید بخرم

• mahsa joon

واااااااااااااااااي من عاشقه عطرو ادكلنم.
    مرسي

برم بخرم 351 351

• serpent

KuRoSh,
    اقایون هیچی :83:
    مرد باید زیر بغلش بوی سگ بده :4:

• serpent

• serpent

mahsa joon,
    بدو بدو تا تموم نشده :4:

1 سپاس: Kishe Mehr

• حورا

آخری باید خوب و متفاوت باشه

• serpent

حورا,
    اگه شما میگین پس حتما همینطوره :1:

1 سپاس: حورا

• zrnznn

عطر یکی از چیزهای که به نظر من آدم باید برای انتخابش دقت ویژه داشته باشه و هزینه خوبی هم بکنه :24:
    2 سپاس: Kishe Mehr، serpent

• Kishe Mehr

اودکن دوس دارم :2:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: