₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » گفته های جدید گلشیفته فراهانی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » گفته های جدید گلشیفته فراهانی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

گفته های جدید گلشیفته فراهانی

350 بازدید، 31 پست، نویسنده: serpent

• serpent

گلشیفته فراهانی در گفت و گو با مجله فرانسوی «ابزرواتور» خود را یک مبارز خطاب می کند! این نشریه فرانسوی نیز در مقاله ای در مورد گلشیفته می نویسد « بازیگری که با ایران مبارزه می کند»

به گزارش آلامتو به نقل از انتخاب، این بازیگر سابق سینمای ایران که اخیراً با فرح پهلوی همسر دیکتاتور معدوم ایران عکس یادگاری انداخته، در این گفت و گو از فعالیت‌های خود به عنوان بازیگر می‌گوید و اینکه اصغر فرهادی، وقتی او را در فستیوال برلین دیده، مجبور شده با او حرف نزند.

به نظر این بازیگر که ظاهراً غرق در توهماتش است، او «اکنون به یک تهدید» تبدیل شده است!

وی در مورد بازی در فیلم سنگ صبور که حاوی صحنه های غیراخلاقی است، می‌گوید: زن داستان، از این مرد برای آزاد کردن خود استفاده می‌کند و من از این نقش برای آزاد کردن خودم استفاده کردم!

این بازیگر سینما ادامه می‌دهد: « وقتی می‌خواستم از ایران خارج شوم، پدرم دلیل من از این کار را درک نمی‌کرد. به نظرش من همچنان می‌توانستم فیلم‌هایی که دوست دارم را بازی کنم. بعد از ماجرای جایزه سزار، پدرم بی سروصدا نمایشی که می‌خواست اجرا کند را به هم زد. اما اکنون او حامی من است و می‌گوید: « اگر تو بسوزی، همه ما با تو خواهیم سوخت.»
    تصویر در دسترس نیست

عکس جدید از بهزاد فراهانی و دخترش گلشیفته

او اشاره ای به واکنش پدرش بهزاد فراهانی در مورد تصاویر غیراخلاقی اش در کلیپ سزار و برخی فیلم های سینمایی نکرده است ، اما آنطور که خود او روایت می کند ظاهراً آقای فراهانی «اکنون حامی» اوست!

همچنین گلشیفته فراهانی در گفت و گو با مجله اکسپرس در رابطه خود با این شخصیت می‌گوید: «این شخصیت مجبور است بر بالین همسرش بنشیند و از او مراقبت کند و در این حین شروع به گفتن رازهای شرم آور خود می‌کند.

او ادامه می دهد: برای خیلی از مسلمان‌ها، حرف زدن با شوهر غیرقابل تصور و ممنوع است!

وقتی خبرنگار از گلشیفته می‌خواهد که خودش داستان را روایت کند، او می‌گوید: « سال ۱۹۹۹، دقیقا در سال‌های ریاست جمهوری محمد خاتمی، من داشتم در یکی از خیابان‌های تهران قدم می‌زدم،. ۱۶ سال داشتم، گرمای هوا ۴۰ درجه بود و من شال سبکی بر سر داشتم.

او در ادامه خاطره سازی های خود برای فضاسازی علیه ایران در خارج از کشور می گوید: آن روز یک آدم بنیادگرا به پشت من اسید پاشید. بدن من سوخت و شوکه شده بودم!
    گلشیفته بدون اینکه بگوید چرا امروز به بیان چنین خاطره ای روی آورده، چنین خاطره خود را به چایان می رساند که «تا یک سال و نیم بعد از آن، من لباس پسرانه می‌پوشیدم، موهای سرم را می‌تراشیدم و صدایم را کلفت کرده بودم»!!

ظاهراً خانم فراهانی از تجلیل رسانه های غربی و درخواست های مکرر مصاحبه، چنان لذتی برده که برای بیش از پیش دیده شدن، از بیان هر حرفی خودداری نمی کند، حتی اگر این سخنان به ضرر وجهه مردم و کشورش (!؟) باشد.

20 سپاس: حورا، بچه مثبت، maryamlondon1، garfild، دلشاد، Kishe Mehr، mahsa joon، هاچو هاچو، soheyla، mojde، شهلا، arash52، jaj، mohamad70، KuRoSh، gilas، sib، lion1360، ژ

• 1 سپاس: serpent

• بچه مثبت

نقل قول: serpent
    او «اکنون به یک تهدید» تبدیل شده است
    ...
    حیف که اینجا خانواده رد میشه :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: serpent، ژنرال، ♥Rose♥

• maryamlondon1

با فرح پهلوی همسر دیکتاتور معدوم ایران

:41:

1 سپاس: serpent

• 1 سپاس: serpent

• دلشاد

• Kishe Mehr

:83: بازم میگم نه دوسش داشتم ، نه دوسش دارم و دوسش نخواهم داشت :4:

• mahsa joon

حالم از اين دختره به هم ميخوره :30:

serpent,

مرسي 280

• هاچو هاچو

به نظر این بازیگر که ظاهراً غرق در توهماتش است، او «اکنون به یک تهدید» تبدیل شده است!

من که زهره ترک شدم :40:

• شهلا

عجیبه این دختره فاسد کنار پدر و مادرش لباس مناسبی پوشیده.
    حالا که به دروغ میگه باباش حامی اونه می تونست از اون لباسهای ناجور هم بپوشه :38:

3 سپاس: serpent، هاچو هاچو، ♥Rose♥

• soheyla

سلام و سپاس :46: .

او ادامه می دهد: برای خیلی از مسلمان‌ها، حرف زدن با شوهر غیرقابل تصور و ممنوع است!

گلشیفته خانم حالت خوبه ؟؟؟؟ :99:
    چه ربطی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ 452
    خانم محترم لطفاً جمع نبند :1: .
    ضمناً مگه شوهری داشتی که داری درموردش حرف میزنی ؟
    چرا از جانب همه ی خانمها صحبت میکنی و نظر میدی !!!
    تو دنیا هیچکس نیست که به اندازه ی همسرم باهاش حرف زده باشم .
    اینقدر باهم راحتیم که تمام خلافای من پیش همسرم رو شده است . همچنین خلافهای اون پیش من 286 .
    همیشه باهم حرف میزنیم . باهم میریم صفا سیتی . سیگار میکشیم . قلیون میکشیم . فقط باهم مشروب نخوردیم که اونم انشاءالله به موقع اش میخوریم . حتی وقتی میخوایم دروغ بگیم باهم هماهنگ میکنیم :4: .
    گلشیفته جان شما خودت و درمان کن . احتیاجی نیست به فکر خانمهای مسلمان باشی . ما همینجوریشم با همسرامون خوشبختیم و احتیاجی به دلسوزی دیگران نداریم 804 .

6 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، serpent، هاچو هاچو، ژنرال، ♥Rose♥

• jaj

نقل قول: soheyla
    سیگار میکشیم . قلیون میکشیم . فقط باهم مشروب نخوردیم که اونم انشاءالله به موقع اش میخوریم . حتی وقتی میخوایم دروغ بگیم باهم هماهنگ میکنیم

:13: 452 :41:
    عجب خلافکاری!!!

4 سپاس: serpent، soheyla، هاچو هاچو، ♥Rose♥

• بچه مثبت

نقل قول: soheyla
    باهم میریم صفا سیتی . سیگار میکشیم . قلیون میکشیم . فقط باهم مشروب نخوردیم که اونم انشاءالله به موقع اش میخوریم . حتی وقتی میخوایم دروغ بگیم باهم هماهنگ میکنیم
    یاسر یاسر امین. یاسر جان یه مورد مشکوک منکراتی مشاهده شده. نیروهارو بفرست تاپیک 28991

:23:

بیان برخی کارها موجب از بین رفتن قبح‌ش میشه. به نظرمن جالب نیست :24:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    6 سپاس: Kishe Mehr، serpent، soheyla، هاچو هاچو، ژنرال، ♥Rose♥

• mahsa joon

نقل قول: بچه مثبت
    یاسر یاسر امین. یاسر جان یه مورد مشکوک منکراتی مشاهده شده

:83:
    آخ جون پليس بازي..فرار كنيييين امين داره ميا 351 351 351

3 سپاس: serpent، soheyla، ♥Rose♥

• Kishe Mehr

یاسر یاسر امین. یاسر جان یه مورد مشکوک منکراتی مشاهده شده. نیروهارو بفرست تاپیک 28991

حاجی جان در خدمتم! البته فکر کنم باید با حاج حسین هماهنگ میکردی :83:

بیان برخی کارها موجب از بین رفتن قبح‌ش میشه. به نظرمن جالب نیست :24:

:72:

5 سپاس: serpent، soheyla، هاچو هاچو، ژنرال، ♥Rose♥

• mahsa joon

دختره ي پرو فكر كرده كيه از اولشم ازش بدم ميومد اه اه .. :94:
    2 سپاس: serpent، ♥Rose♥

• serpent

بچه مثبت,
    اشکال نداره شما مراعات نکن ، بگو :4:

• serpent