ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
چه چیزهایی همراه صندلی پرتاب خلبان وجود دارد؟
jaj
امروز که با این صفحه بسیار جالب برخورد کردم تصمیم گرفتم راجع به صندلی هواپیما براتون یک تایپک بگذارم
همگی ما صحنه پرتاب خلبان به بیرون از هواپیما رو توی فیلم های سینمایی دیدیم ولی در دنیای واقعی وقتی یک خلبان ضامن زیر صندلیشو میکشه و اصطلاحاً Eject میکنه همراهش موارد زیر هم به بیرون هواپیما پرتاب میشه
1- غذا به اندازه سه روز
2- شکلات
3-یک کلت جنگی
4-یک کلت منور
5- یک قایق بادی مخصوص سقوط در آب
6-یک قلاب ماهی گیری
7-یک دستگاه شبیه کباب پز برای طبخ غذا
8-یک پودر مخصوص که اگر خلبان در آب سقوط کند با آن ریختن آن پودر کوسه ها دور می شوند
9-بسته کمک های اولیه
10-چاقوی معروف و بسیار تیز MC 1 که حتی قادر به بریدن مفتول فلزی می باشد
11-آینه برای علامت دادن در روز
12-یک تشک بادی که اگر خلبان بالای جنگل سقوط کند. این تشک اطراف بدن او را می پوشاند تا به خلبان آسیبی نرسد
13-قرص تصفیه آب
این فرآیند اگر در سرعت های بالای سرعت صوت اتفاق بیفتد می تواند خطرناک باشد و نیرویی تا 20 برابر وزن خلبان را به وی وارد کند
mahsa joon
خيلي باحاله
مرسي
zrnznn
جالب بود
هاچو هاچو
یه زن هم میذاشتن دیگه میرفت همون بالا زندگی میکرد خب
دلشاد
Kishe Mehr
یکی میره ماه عسل زنشو نمی بره، میگن چرا زنتو نبردی؟ میگه ادم یه بار توی عمرش میره ماه عسل اونم با زنش بره تا خراب بشه؟
zrnznn
هاچو هاچو
zrnznn,
jaj
خود خلبانه اگه چتر باز خوبی باشه میتونه جایی فرود بیاد که زن هم داشته باشه حتی چند تا
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
jaj
زین پس به جای واژه مانوس زن از خانم (تاج سر) استفاده نمایید
maryamlondon1
من به این دو خیلی احتاج دارم .به خاطر اینکه اگه روزی خواستم با هواپیمای ایرانی سفر کنم اینا لازم میشه
خوووووو چیه بچه مثبت راست میگه بگو خانم
zrnznn
jaj
مامان مریم از شما بعیده
یه چند سالی هست که واژه خانم یه کاربرد دیگه ای توی ایران پیدا کرده کاربرد ناجور
هاچو هاچو
maryamlondon1
والله به خدا راست میگی
KuRoSh
نمی دونستم
gilas
من می خوااام و از اون موجود خشن زشت بی ریخت می ترسم