بعد از یه مدت طولانی که خیلی وقت بود تاپیک آموزش فتوشاپ نزده بودم ، امروز با یک آموزش پرکاربرد دیگر در خدمتتون هستم
شاید برای شما هم پیش اومده باشه که بخواین عکس یه نفر رو از پشت صحنش جدا کنید ولی برای برش مو ها مشکل داشته باشید.در اینجا دو تکنیک کار امد برای این کار به شما اموزش داده می شه.این روشها کمی مشکل هستند و نیاز به اشنایی کامل با ابزارهای فتوشاپ و همچنین تمرین زیاد دارند.
عکسهایی با بک گراند ساده
▧ تصویر در دسترس نیست
برای برش عکسی مثل این که دارای پشت صحنه ساده ایی بهتره از کانالها استفاده کنیم. عکس دلخواه رو باز کنید و به پالت کانالها برید.کانالی که دارای بیشترین کنتراست بین عکس و بک گرانده رو انتخاب کنید.این کار رو با خاموش روشن کردن کانالها انجام بدید. حالا کانال مورد نظر رو کپی بگیرید(رایت کلیک کنید و گزینه Deplucate رو انتخاب کنید. روی کانال جدید کلیک کرده و CTRL+Lرو بزنید تا پالت لول باز بشه حالا با کم و زیاد کردن مقادیر سعی کنید تضاد رو بیشتر کنید مثل شکل زیر
▧ تصویر در دسترس نیست
ممکنه جاهایی خاکستری در بک گراند باشه با ابزار dodage اون ها رو محو کنید تا به رنگ سفید در بیان.حالا burn tool رو انتخاب کرده و روی shadow قرارش بدید.و لبه های درونی عکس رو سیاه کنید. با ابزار براش بقیه قسمتها رو هم سیاه کنید تا مثل تصویر زیر رو داشته باشیم
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا با زدن CTRL+I کانال رو معکوس کنید . سپس کلید کنترل رو نگه داشته و روی تصویرک عکس(همون جایی که در پالت لایه ها عکس کوچکی برابر با کل تصویر هست کلیک کنید .حالا به لایه ها بر گردید و selection رو کات کنید و روی بک گراند دلخواه قرار بدید.
▧ تصویر در دسترس نیست
عکسهایی با بک گراند شلوغ
▧ تصویر در دسترس نیست
برای برش عکسی مثل عکس بالا به تکنیک دیگه ای احتیاج هست شروع به برید پشت صحنه با پن تول کنید. قسمتهایی که برش اونها راحته و دارای کنتراست بالایی نسبت به پشت صحنه هستند رو با pen toolجدا کنید مثل شکل زیر
▧ تصویر در دسترس نیست
ولی چیدن موها به این راحتی نیست برای اونها لازم نیست دقت زیادی بخرج بدید.مثل شکل زیر
▧ تصویر در دسترس نیست
خب حالا به سلکشن ۰٫۲پیکسل feathering بدید تا لبه ها کمی صاف تر بشه. حالا سلکشن رو کات کنید و در لایه جدید پست کنید. transparency لایه رو کمی کاهش بدید. ابزار Smudge رو انتخاب کنید سایز براش رو روی ۴ قرار بدید و در لایه ای که transparency برابر با ۱۰۰ داره شروع به کشیدن مو بر اساس موها در لایه کم رنگ بکنید.مثل شکل زیر
▧ تصویر در دسترس نیست
سایز براش رو کم کنید و جزئیات بیشتری به طرح اضافه کنید.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn, ஜღஜღ مرســــــــی آبجی گلم ஜღஜღ یه کم تمرین کنی میتونی ... آسونه
بچه مثبت, ஜღஜღ مرســــــــی امین جان ஜღஜღ این واسه اینه که خودت دوس داشتنی هستی
علیرضا, ஜღஜღ مرســــــــی علیرضا جان ஜღஜღ با " Adobe Flash Professional CS6 " درستش کردم داداش گلم ، بخوام آموزششو بذارم باید از صفر آموزش فلشو بذارم ایشالا عمر باقی باشه و مخاطب داشته باشه آموزش فلش هم طی روزای آتی میزارم
دلشاد, ஜღஜღ مرســــــــی بهروز گل ஜღஜღ
Life Dream, ஜღஜღ سپــــــــاسگزارم مازیار جان ஜღஜღ
MAJID ART, سپاس مجید جان یکی از ضعف هام این بود یه روش بلد بودم که خیلی پیچیده بود ولی یکی از استاد های فتوشاپ خارجی توضیح می داد رو یاد گرفتم ولی وقت زیادی می برد
نقل قول: MAJID ART
با " Adobe Flash Professional CS6 " درستش کردم داداش گلم ، بخوام آموزششو بذارم باید از صفر آموزش فلشو بذارم ایشالا عمر باقی باشه و مخاطب داشته باشه آموزش فلش هم طی روزای آتی میزارم
MAJID ART
عکس دلخواه رو باز کنید و به پالت کانالها برید.کانالی که دارای بیشترین کنتراست بین عکس و بک گرانده رو انتخاب کنید.این کار رو با خاموش روشن کردن کانالها انجام بدید. حالا کانال مورد نظر رو کپی بگیرید(رایت کلیک کنید و گزینه Deplucate رو انتخاب کنید.
روی کانال جدید کلیک کرده و CTRL+Lرو بزنید تا پالت لول باز بشه حالا با کم و زیاد کردن مقادیر سعی کنید تضاد رو بیشتر کنید مثل شکل زیر
با ابزار براش بقیه قسمتها رو هم سیاه کنید تا مثل تصویر زیر رو داشته باشیم
شروع به برید پشت صحنه با پن تول کنید.
قسمتهایی که برش اونها راحته و دارای کنتراست بالایی نسبت به پشت صحنه هستند رو با pen toolجدا کنید مثل شکل زیر
ابزار Smudge رو انتخاب کنید سایز براش رو روی ۴ قرار بدید و در لایه ای که transparency برابر با ۱۰۰ داره شروع به کشیدن مو بر اساس موها در لایه کم رنگ بکنید.مثل شکل زیر
zrnznn
من تو اون مو اضافه کردن بعدش مونده بودم چند بار عکس براد زاده ام رو درست کرده بودم ولی موهاش جالب در نیومدن
بچه مثبت
ممنون مجید جان
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
علیرضا
نحوه درست کردن پلیرت هم آموزش میدی؟
دلشاد
Life Dream
gilas
MAJID ART
ஜღஜღ مرســـ
یه کم تمرین کنی میتونی ... آسونه
بچه مثبت,
ஜღஜღ مرســـ
این واسه اینه که خودت دوس داشتنی هستی
علیرضا,
ஜღஜღ مرســـ
با " Adobe Flash Professional CS6 " درستش کردم داداش گلم ، بخوام آموزششو بذارم باید از صفر آموزش فلشو بذارم
دلشاد,
ஜღஜღ مرســـ
Life Dream,
ஜღஜღ سپـــ
gilas,
ஜღஜღ مرســـ
KuRoSh
سپاس مجید جان
یکی از ضعف هام این بود یه روش بلد بودم که خیلی پیچیده بود ولی یکی از استاد های فتوشاپ خارجی توضیح می داد رو یاد گرفتم ولی وقت زیادی می برد
sib
MAJID ART
sib,
ஜღஜღ مرســـ
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→