میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
منو این همه بدبختی محاله با این تفاسیر من بیخود میخورم معشوقه بخوام تاپیکو اشتباه زدم ببخشید خدایا...انصافا اگه تا ابد مقطوع النسل بشم حاضر نیستم با اینا یک دقیقه تو اتاق تنها باشم
همون که کوچه بالایی میشینه و دلش مثله دل من عاشقه همون که با چشماش قدرمو میدونه و میدونم که با دل من صادقه همون که وقتی میشینم پای صحبتش حرفهای شیرینی داره همون که من از اون چشماش میخونم که قلب مهربونی داره همون که غنچه ی لباش، حالت چشماش، روی مهجبینی داره همون که بالای چشمای خوشگلش ابروی کمونی داره
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
همون که کوچه بالایی میشینه و دلش مثله دل من عاشقه همون که با چشماش قدرمو میدونه و میدونم که با دل من صادقه همون که وقتی میشینم پای صحبتش حرفهای شیرینی داره همون که من از اون چشماش میخونم که قلب مهربونی داره همون که غنچه ی لباش، حالت چشماش، روی مهجبینی داره همون که بالای چشمای خوشگلش ابروی کمونی داره
آقای امین آقا ، برادر من ، من شما رو دوس دارم. من نمیدونم شما این اطلاعات رو از کجا آوردین؟ بله همینه اسمش ثریاست لامذهب این فریبا اینقدر به دلم نیشست که بالکل همه چیو قاطی کردم
البته اینا قدیما برای خودشون دافی بودند ولی دومی قیافه واقعا مهربونی داره ولی از قدیم میگن خواستگاری که میری دخترو ببین ننشم ببین کپی برابر اصل همدیگه خواهند بود
hadi04
اینم از پیشنهاد ویژه ما اسمش فریباست
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستzrnznn
نمایش یا پنهان متن
دومی خیلی شیرینههههههgarfild
مبارکت باشه مهدی
به پای هم پیر بشین
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
همونی که : چشاش همرنگ دریاست؟
mahsa joon
دست دست..
عمو جونم خيلي باحال بود آهنگشو دوست داشتم
هاچو هاچو
تاپیکو اشتباه زدم ببخشید
نمایش یا پنهان متن
بچه مثبت
همون که کوچه بالایی میشینه و دلش مثله دل من عاشقه
همون که با چشماش قدرمو میدونه و میدونم که با دل من صادقه
همون که وقتی میشینم پای صحبتش حرفهای شیرینی داره
همون که من از اون چشماش میخونم که قلب مهربونی داره
همون که غنچه ی لباش، حالت چشماش، روی مهجبینی داره
همون که بالای چشمای خوشگلش ابروی کمونی داره
آره همون؟ بگم؟ بگـــم؟ بگـــــــــم؟ اون فریبا نیست!!! اسمش ثریاست تنش برگ گل یاس
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
مبارکه داش مهدی
هاچو هاچو
Kishe Mehr,
بچه مثبت,
دلشاد,
مرسی دوستان
gilas
یعنی برات اکازیون سوا کرده هاااااا
Life Dream
Kishe Mehr
همون که با چشماش قدرمو میدونه و میدونم که با دل من صادقه
همون که وقتی میشینم پای صحبتش حرفهای شیرینی داره
همون که من از اون چشماش میخونم که قلب مهربونی داره
همون که غنچه ی لباش، حالت چشماش، روی مهجبینی داره
همون که بالای چشمای خوشگلش ابروی کمونی داره
آقای امین آقا ، برادر من ، من شما رو دوس دارم. من نمیدونم شما این اطلاعات رو از کجا آوردین؟ بله همینه
jaj
ولی دومی قیافه واقعا مهربونی داره
ولی از قدیم میگن خواستگاری که میری دخترو ببین ننشم ببین کپی برابر اصل همدیگه خواهند بود
KuRoSh
میتی دقت کردی چهار تا معشوق می خواستی کاکو هادی هم برات چهار تا آورده
کاکو منو یاد تاپیک های قدیمی که برای دختر و پسرا شوهر انتخاب می کردن انداختی نمی دونم یادت هست یا نه علی تاپیک میزد بچه تهرون
امین جان خبریه ثریا کیه که داری به کاکو مجی قالب می کنی
هاچو هاچو
Life Dream,
حسادت از پستت داره میریزه
jaj,
الانشم دافن داداش
ماهی
هاچو هاچو,
مواظب باش خدای نکرده سکته نکنی مهدی جان از هیجان
نمایش یا پنهان متن
الهی بمیرم...نازنین
hadi04
نوبتی برادر نوبتی تحریمیم نمیشه دوتایی با هم باید بهت ارز مبادلاتی تعلق بگیره یه کم باید صبر داشته باشی
مادر را ببین دختر را بگیر اصطلاحا
هاچو هاچو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→