▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستخوب دست منو خوندی منو بدجوری سوزوندی خوب دست منو خوندی منو بدجوری سوزوندی
تو کلاس منتظر زنگ تفریح میشینم تا که این زنگ بخوره تو حیاط تو رو بینم وای تو حیاط تو رو ببینم سر زنگ هندسه میگم این درسا بسه کاشکی این زنگ بخوره دل به دلدار برسه دل به دلدار برسه
مبصر کلاس منم توی درس عاشقی تو کویر سینه ام وای تو گل شقایقی تو گل شقایقی وقتی از در تو میای تنبل کلاس میشم سر امتحان عشق گیج و بی حواس میشم من گیج و بی حواس میشم خوب دست منو خوندی منو بدجوری سوزوندی منو مثل یه برده کجا ها که نکشوندی خوب دست منو خوندی منو بدجوری سوزوندی منو مثل یه برده کجا ها که نکشوندی
تو کلاس منتظر زنگ تفریح میشینم تا که این زنگ بخوره تو حیاط تو رو بینم وای تو حیاط تو رو ببینم سر زنگ هندسه میگم این درسا بسه کاشکی این زنگ بخوره دل به دلدار برسه دل به دلدار برسه
مبصر کلاس منم توی درس عاشقی تو کویر سینه ام وای تو گل شقایقی تو گل شقایقی وقتی از در تو میای تنبل کلاس میشم سر امتحان عشق گیج و بی حواس میشم من گیج و بی حواس میشم خوب دست منو خوندی منو بدجوری سوزوندی منو مثل یه برده کجا ها که نکشوندی خوب دست منو خوندی منو بدجوری سوزوندی منو مثل یه برده کجا ها که نکشوندی
خوب دست منو خوندی منو بدجوری سوزوندی منو مثل یه برده کجا ها که نکشوندی خوب دست منو خوندی منو بدجوری سوزوندی منو مثل یه برده کجا ها که نکشوندی
خوب دست منو خوندی منو بدجوری سوزوندی منو مثل یه برده کجا ها که نکشوندی خوب دست منو خوندی منو بدجوری سوزوندی منو مثل یه برده کجا ها که نکشوندی
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
سعی کنید با مهندسا ازدواج کنید
درسته که دکترا خوب میکنن آرایشگرا خوشگل میکنن آشپزا سیر میکنن رفتگرا تمیز میکنن اما فقط مهندسا هستند که درست میکنن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
جهت جلوگیری از اتلاف وقت دوستان همینجا اعلام میکنم من ازدواج کردم تازه با یه خانوم مهندس هم ازدواج کردم کلا هر دوتاییمون در زندگی درست میکنیم اصلا بیاید هر چیز خرابی دارید بفرستید واستون درست بکنیم ولی در کل حرف امین رو تایید میکنم سعی کنید حتما با یه مهندس ازدواج کنید پشیمون نمیشید باور کنید
اگر با یک دکتر مهندس ازدواج کنید از هر دو مزیت استفاده می کنید یعنی همه چیزو خوب درست می کنن
تکتیر
نقل قول: Life Dream
خانم مهندسا، آقا مهنسا، فقط با مهنس ازدواج كنيد، امين پس كو كليپ تفريحش!!
خدا خیرت بده که امر به معروف میکنی کلیپ نداریم فقط آهنگ
نقل قول: garfild
نخند مهندس، به خودت افتخار کن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مثلا اینو ببین : تا حالا دقت کردین که: برج میلاد روز پدر افتتاح شد تونل رسالت روز مادر؟؟؟ خب حالا اگه یک مدیر برنامه ریز، نباشه چطور مسئله ای به این مهمی در چنین تاریخی اینطوری سیستماتیک اجرا بشه؟ اصلا وقتی مدیریت نباشه هرچی میخواد مهندس باشه و پزشک باشه و رفتگر و....
اتفاقا یکی از آهنگایی که میخواستم تاپیک کنم امروز همین بود مرسی
آهنگات لو رفته یره!
نقل قول: حورا
bashe
آفرین آفرین
نقل قول: Kishe Mehr
اصلا وقتی مدیریت نباشه هرچی میخواد مهندس باشه و پزشک باشه و رفتگر و....
100% مهندسا، مدیریتم میکنن، باور نداری؟! مدیریت کیفیت، مدیریت پروژه، مدیریت تولید، مدیریت نیروی انسانی و ...
maryamlondon1, آبجی روز مهندس بر پسران گلت مبارک
نقل قول: ماهی
ماهی خانوم، هم مدرسه ای، روزت مبارک
مهندسا، مدیریتم میکنن، باور نداری؟! مدیریت کیفیت، مدیریت پروژه، مدیریت تولید، مدیریت نیروی انسانی و ...
خب در عوض مدیریتا مهندسی رو هم میکنن ، مثلا مدیرا مهندسی ارزشی میکنن ، مهندسی معکوس می کنن، وقتی مدیریت نباشه چطوری میخوان کیفیت خوب باشه؟ و... از همه مهمتر تولید رو مدیریت میکنن
بچه مثبت
«بنای هستی بر مبنای هندسه است»
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست خانوما و آقایون مهندس، روزتون مبارک ▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
ترانه زنگ تفریح با صدای هاتف (دانلود +)
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستخوب دست منو خوندی منو بدجوری سوزوندی
خوب دست منو خوندی منو بدجوری سوزوندی
تو کلاس منتظر زنگ تفریح میشینم
تا که این زنگ بخوره تو حیاط تو رو بینم
وای تو حیاط تو رو ببینم
سر زنگ هندسه میگم این درسا بسه
کاشکی این زنگ بخوره دل به دلدار برسه
دل به دلدار برسه
مبصر کلاس منم توی درس عاشقی
تو کویر سینه ام وای تو گل شقایقی
تو گل شقایقی
وقتی از در تو میای تنبل کلاس میشم
سر امتحان عشق گیج و بی حواس میشم
من گیج و بی حواس میشم
منو مثل یه برده کجا ها که نکشوندی
تو کلاس منتظر زنگ تفریح میشینم
تا که این زنگ بخوره تو حیاط تو رو بینم
وای تو حیاط تو رو ببینم
سر زنگ هندسه میگم این درسا بسه
کاشکی این زنگ بخوره دل به دلدار برسه
دل به دلدار برسه
مبصر کلاس منم توی درس عاشقی
تو کویر سینه ام وای تو گل شقایقی
تو گل شقایقی
وقتی از در تو میای تنبل کلاس میشم
سر امتحان عشق گیج و بی حواس میشم
من گیج و بی حواس میشم
سعی کنید با مهندسا ازدواج کنید
درسته که دکترا خوب میکنن
آرایشگرا خوشگل میکنن
آشپزا سیر میکنن
رفتگرا تمیز میکنن
اما فقط مهندسا هستند که درست میکنن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
از مجردین عزیز خواهشمندیم همه جا به نوبت
hadi04
ولی در کل حرف امین رو تایید میکنم سعی کنید حتما با یه مهندس ازدواج کنید پشیمون نمیشید باور کنید
jaj
Life Dream
garfild
بچه مثبت
دخترها هر چه زرنگتر باشن زودتر متأهل میشن و پسرها هر چه زرنگتر دیر تر
hadi04,
خدا خیریت بده. دوتا مهندس! فکر کن! زندگی میشه بهشت
کلیپ نداریم فقط آهنگ
هاچو هاچو
حورا
Kishe Mehr
Kishe Mehr
تا حالا دقت کردین که:
برج میلاد روز پدر افتتاح شد
تونل رسالت روز مادر؟؟؟
خب حالا اگه یک مدیر برنامه ریز، نباشه چطور مسئله ای به این مهمی در چنین تاریخی اینطوری سیستماتیک اجرا بشه؟
maryamlondon1
این جمله رو کیک فارغ التحصیلی پسرم حسن نوشتم
http://www.boooofi.com/forum/topic_27043/3
اره والله گل گفتی
ماهی
بچه مثبت
مهندسا، مدیریتم میکنن، باور نداری؟! مدیریت کیفیت، مدیریت پروژه، مدیریت تولید، مدیریت نیروی انسانی و ...
maryamlondon1,
آبجی روز مهندس بر پسران گلت مبارک
شهلا
maryamlondon1
maryamlondon1,
آبجی روز مهندس بر پسران گلت مبارک
ممنون امین مهربون
Kishe Mehr
خب در عوض مدیریتا مهندسی رو هم میکنن ، مثلا مدیرا مهندسی ارزشی میکنن ، مهندسی معکوس می کنن، وقتی مدیریت نباشه چطوری میخوان کیفیت خوب باشه؟ و... از همه مهمتر تولید رو مدیریت میکنن
هاچو هاچو
mahsa joon
وای! عکسام چی؟
بچه مثبت,
مهندس از كجا پيدا كنم ؟
sib
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→