سلام دوستان قبل از اعلام اسامی برندگان جا داره از همه دوستانی که به نحوی در برگزاری این مسابقه مشارکت داشتن (مسئولان، شرکت کنندگان، رأی دهندگان، اسپانسرها و...) صمیمانه تشکر نمایم.
لازم به ذکر است برندگان با رأی مستقیم شما انتخاب شده اند.
میرسد به چَکدرمِه (غذای ترکمنی) ارائه شده توسط هاچو هاچو
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
از همه ی عزیزان و مدیران و کاربران و رأی دهندگان و شرکت کنندگان و... تشکر و قدردانی میکنم و به این سه عزیز هم تبریک میگم به امید موفقیت هرچه افزونتر در کلیه ی مراحل زندگی
مهدی آشپزی هم بلدی؟ من از اون روز می ترسم که بگن بچه هم میاری
نمایش یا پنهان متنالبته منظور ِ مثبت رو برداشت بکنید شما
یا سامانه گلریز خیلی خوشحالم انصافا دلم گرفته بود واقعا حالم جا اومد از همه دوستانی که بهم رای دادن ممنونم اونایی هم که رای ندادن اخراج میشن دست دست دست دست اندر کارانم درد نکنه نجمه هم که دیگه شورشو در آورده مبارکت باشه به متی هم تبریک میگم من خودم به متی رای دادم
تو ده دقیقه گذشته این دومین خبر خوبی بود که فهمیدم هر دوشون هم در مورد هدیه گرفتن و جایزه گرفتن من بود . . . خیلی بده آدم سر دوراهی انتخاب قرار بگیره ولی خدا رو شکر انتخاب صحیحی داشتم . . .
نقل قول: Kishe Mehr
من از اون روز می ترسم که بگن بچه هم میاری
هاچو منتظریم . . . ماهی خانم عزیزم خودم خانمی و وحید داداشی که مسئول تاپیک آشپزی بودی خسته نباشید و یک دنیا تشکر... امیدوارم ماهی خانم زودی بیاد و دوباره شروع به زدن تاپیک آشپزی کنه ....آخه میخوام بتروکنم....یه عالمه عکس شیرینی دارم که هنو رو نکردمم تو گلوم گیر کردن میخوام استعدادامو نشون بدم آقا امین از شما هم تشکرررررررررررررررررر
وای یه کل یادم رفت تبریک فراوان به هاچوووووو........ و تبریک خیلییییییییییییییییییییییییی بیشتر به متی جون عزیزززززز... امیدوارم همیشه موفق باشید
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بگم؟ بگــــــم؟ بگـــــــــــم؟ من به شامی ماهی رأی دادم
بچه مثبت
سلام دوستان
قبل از اعلام اسامی برندگان جا داره از همه دوستانی که به نحوی در برگزاری این مسابقه مشارکت داشتن (مسئولان، شرکت کنندگان، رأی دهندگان، اسپانسرها و...) صمیمانه تشکر نمایم.
لازم به ذکر است برندگان با رأی مستقیم شما انتخاب شده اند.
نمایش یا پنهان متن
جایزه نفر سوم میرسد به:نمایش یا پنهان متن
جایزه نفر دوم میرسد به:نمایش یا پنهان متن
جایزه نفر اول میرسد به:میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
hadi04
ماشالا مهدی دیگه باید برفسیمت خانه بخت
serpent
zrnznn
mati
و
هاچو هاچو
Kishe Mehr
مهدی
نمایش یا پنهان متن
البته منظور ِ مثبت رو برداشت بکنید شماarash52
امين جان ممنون بابت همه زحماتت
ماهي جان شما هم خيلي زحمت كشيدي
دست همگي درد نكنه
Kishe Mehr
garfild
دلشاد
دست همگي برگزار کنندگان این مسابقه درد نكنه
هاچو هاچو
از همه دوستانی که بهم رای دادن ممنونم
اونایی هم که رای ندادن اخراج میشن
دست دست دست
نجمه هم که دیگه شورشو در آورده
به متی هم تبریک میگم
zrnznn
.
.
.
خیلی بده آدم سر دوراهی انتخاب قرار بگیره
.
.
.
هاچو منتظریم
.
.
.
ماهی خانم عزیزم خودم خانمی و وحید داداشی که مسئول تاپیک آشپزی بودی خسته نباشید و یک دنیا تشکر...
آقا امین از شما هم تشکرررررررررررررررررر
هاچو هاچو
نه
نمایش یا پنهان متن
arash52,
serpent,
garfild,
دلشاد,
خیلی ممنونم دوستان عزیز
حورا
دست همگی درد نکنه
baron jon