این خانم شوهر نمیکنه یعنی کسی شوهرش نمیشه در ضمن هنری نیست که زن کار مردانه را تقلید کندمن زنهای که کار مردونه تقلید کنند خوشم نمیاد . خداوند زن ظریف لطیف ناز مهربون خلق کرده کارهای اکشن واسه مردها ساخته شده
این خانم شوهر نمیکنه یعنی کسی شوهرش نمیشه در ضمن هنری نیست که زن کار مردانه را تقلید کندمن زنهای که کار مردونه تقلید کنند خوشم نمیاد . خداوند زن ظریف لطیف ناز مهربون خلق کرده کارهای اکشن واسه مردها ساخته شده
اي خدا از دهنت بشنوه، منم در كل بدم مياد از خانمهايي كه كار ميكنن
نقل قول: jaj
و بهش یاد داده که به خوبی با پنبه (زبونش) سر آدمو یه جوری ببره که لذت هم ببره
و بهش یاد داده که به خوبی با پنبه (زبونش) سر آدمو یه جوری ببره که لذت هم ببره پس نیازی به استفاده از زور نیست
اخ گفتی زن اشک تمساح داره وزبون پنبه ای ..مرد هم بی جنبه گی وزود خام شدن خوب مساوی دیگه دو دو مساوی
نقل قول: Life Dream
من هم بدم میاد میدونی دیدن عکس خانمهای که زیبا اندام کار میکنند اعصابم خراب میکنه .اخه بدن زن باید خوش فرم وخوش اندام باشه نه عضله باشه .گردنش مثل گردن گاومیش کاراته ومخلفاتش دوست دارم چون که برای تربیت بچه ها ومزاحمهای خیابونی لازم میشه
serpent
KuRoSh
Kishe Mehr
Life Dream
دلشاد
maryamlondon1
این خانم شوهر نمیکنه یعنی کسی شوهرش نمیشه
در ضمن هنری نیست که زن کار مردانه را تقلید کندمن زنهای که کار مردونه تقلید کنند خوشم نمیاد . خداوند زن ظریف لطیف ناز مهربون خلق کرده کارهای اکشن واسه مردها ساخته شده
zrnznn
حورا
jaj
و بهش یاد داده که به خوبی با پنبه (زبونش) سر آدمو یه جوری ببره که لذت هم ببره
پس نیازی به استفاده از زور نیست
Life Dream
این خانم شوهر نمیکنه یعنی کسی شوهرش نمیشه
در ضمن هنری نیست که زن کار مردانه را تقلید کندمن زنهای که کار مردونه تقلید کنند خوشم نمیاد . خداوند زن ظریف لطیف ناز مهربون خلق کرده کارهای اکشن واسه مردها ساخته شده
موافقم شديد
serpent
serpent
احسنت
serpent
دلشاد,
maryamlondon1,
چرا کسی شوهرش نمیشه ?
zrnznn,
چراا ?
حورا,
از بقیه رشته های اکشن خوشتون میاد ?
jaj,
Life Dream,
منم موافقم
maryamlondon1
پس نیازی به استفاده از زور نیست
اخ گفتی زن اشک تمساح داره وزبون پنبه ای
من هم بدم میاد میدونی دیدن عکس خانمهای که زیبا اندام کار میکنند اعصابم خراب میکنه .اخه بدن زن باید خوش فرم وخوش اندام باشه نه عضله باشه .گردنش مثل گردن گاومیش
به خاطر اینکه شوهر بیچاره
serpent
LIFE
serpent
از کشتی کج یا از زنه ?
sib
serpent
♥Rose♥
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→