ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
شهلا
و سبز ترین لباس ، َردای متبرک تو.
آمدنت رویایی شده که هر شب خوابش را می بینم.
پنجره ها را باز گذاشته ام ...شاید نسیم از کوی تو خبری آورد ...اینجا که همه بی خبرند و خواب!!!
یک سفر و هزاران نگاه منتظر...این است نتیجۀ رفتن تو و نیامدنت ...باز دوباره کی بهار خواهد شد .
[center]▧ تصویر در دسترس نیست
اعتقاداتم را در حریر سبز ی پیچیده ام و کنار کتاب خداوند ، در طاقچۀ خانه گذاشته ام. بیا و با لمس آن ، قسم هایت را دوباره تکرار کن ...
وقتی راه میروی ، گاهی به عقب هم نظری بینداز. شاید پشت سرت کسی باشد که زمانی ، سایه بانش بودی.
سر به زیر خواهم ماند مثل درخت سیبی که ُپر بار است، اما از سنگینی داشته هایش خم شده نه از بی مایگی...
زمان.../ اندکی صبر کن... /در این سرزمین ، من اندکی مهربانی ، یک دفتر شعر و یک نگاه منتظر جا گذاشته ام ...
خیالت را مدتهاست از دهنم پاک کرده بودم ...نمی دانم باز کدام از خدا بی خبری تو را یادم انداخت ...
zrnznn
دلشاد
♥Rose♥
و سبز ترین لباس ، َردای متبرک تو.
آمدنت رویایی شده که هر شب خوابش را می بینم.
کجا پیدا کنم شانه های محکمی برای گریه هایم و دستهای گرمی برای سردی انگشتانم ؟!
ممنون شهلاي عزيز
ماهی
شهلا
شهلا
ممنونم از نظرتان
شهلا
شهلا
حورا
شهلا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→