₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » @پوشاک ضد تجاوز طراحی شد@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » @پوشاک ضد تجاوز طراحی شد@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

@پوشاک ضد تجاوز طراحی شد@

1792 بازدید، 9 پست، نویسنده: arash52

• arash52

پس از حادثه جنجال برانگیز و دلخراش مرگ دختر دانشجوی هندی که در پی تجاوز گروهی در دسامبر سال گذشته میلادی (2012) در دهلی نو، پایتخت هندوستان رخ داد، وسایل شخصی بسیاری برای حفاظت و مراقبت از زنان در برابر اقدام وحشیانه تجاوز جنسی طراحی شد اما هیچ یک به اندازه «پوشاک ضد تجاوز» عجیب نبودند.

به گزارش ایسنا، سه دانشجوی مهندسی دانشگاه «تامیل نادو» در هندوستان یک پوشاک محافظ در برابر تجاوز جنسی طراحی کردند که این پوشاک می‌تواند شوک الکتریکی با قدرت 3800 کیلوولت به بدن مهاجم وارد کند و نیروی حاصل از این شوک با قدرت یک باتوم برقی برابری می‌کند.

این پوشاک همچنین به یک دستگاه ردیاب جی پی اس مجهز است که می‌تواند موقعیت مکانی صاحب آن را نشان دهد. همچنین پوشاک محافظ می‌تواند در هنگام مورد تجاوز واقع شدن، پیامک هشدار به پلیس و خانواده صاحب آن ارسال کند.

در پشت این لباس نیز یک عایق محافظ برای حفاظت از صاحب آن در مقابل برق‌گرفتگی وجود دارد.

به گزارش دیسکاوری، این پوشاک دارای چندین حسگر و صفحه‌مدار است که وقتی این حسگرها متوجه اعمال نیروی غیرمعمول شوند، فرد مهاجم را 82 بار دچار شوک الکتریکی می‌کنند.

تصویر در دسترس نیست

8 سپاس: jaj، دلشاد، ♥Rose♥، ماهی، ژنرال، Holtek، tiktik، soheyla

• دلشاد

نقل قول: arash52
    این پوشاک می‌تواند شوک الکتریکی با قدرت 3800 کیلوولت به بدن مهاجم وارد کند و نیروی حاصل از این شوک با قدرت یک باتوم برقی برابری می‌کند.

:40:

1 سپاس: arash52

• arash52

دلشاد,
    حقشونه

• ماهی

چه اختراع خوبی...دستشون درد نکنه :72:

• ژنرال

دیروز میخواستم تاپیک کنم که سرعت یاری نکرد :4:

من هیچ وقت نمیفهمم تجاوز چه لذتی داره واسه یه آدم؟ :88:

• arash52

نقل قول: ژنرال
    من هیچ وقت نمیفهمم تجاوز چه لذتی داره واسه یه آدم؟ :88:

براي همين عدم لذتشه كه هيچ وقت يه آدم تجاوز نمي كنه اما امان از حيوونا :14:

• Holtek

آخ ( زدن با كف دست به پيشاني ) چرا اين به فكر من نرسيده بود كه بسازمش و بفروشمش به اين گاو پرست ها :104:
    با قدرت 3800 کیلوولت

كبلايي اين به عبارتي ميشه 3800000 ولت معادل 3و 8 مگا ولت ، چيزي نزديك به ولتاژ رعد و برق ( ساعقه منظورمه ) :4: .

• arash52

نقل قول: Holtek
    كبلايي اين به عبارتي ميشه 3800000 ولت معادل 3و 8 مگا ولت ، چيزي نزديك به ولتاژ رعد و برق ( ساعقه منظورمه ) :4: .

بله مي دونم . ولي من منظورم صاعقه بود :4:

1 سپاس: Holtek

• Holtek

بله مي دونم . ولي من منظورم صاعقه بود

ولي من منظورم اينه كه طرفين در برابر اين مقدار ولتاژ ، اول جزغاله و بعد پودر ميشن :37:
    نمایش یا پنهان متناولش سائقه نوشته بودم بعدا مثلا اومدم درستش كردم :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: