ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
@پوشاک ضد تجاوز طراحی شد@
arash52
به گزارش ایسنا، سه دانشجوی مهندسی دانشگاه «تامیل نادو» در هندوستان یک پوشاک محافظ در برابر تجاوز جنسی طراحی کردند که این پوشاک میتواند شوک الکتریکی با قدرت 3800 کیلوولت به بدن مهاجم وارد کند و نیروی حاصل از این شوک با قدرت یک باتوم برقی برابری میکند.
این پوشاک همچنین به یک دستگاه ردیاب جی پی اس مجهز است که میتواند موقعیت مکانی صاحب آن را نشان دهد. همچنین پوشاک محافظ میتواند در هنگام مورد تجاوز واقع شدن، پیامک هشدار به پلیس و خانواده صاحب آن ارسال کند.
در پشت این لباس نیز یک عایق محافظ برای حفاظت از صاحب آن در مقابل برقگرفتگی وجود دارد.
به گزارش دیسکاوری، این پوشاک دارای چندین حسگر و صفحهمدار است که وقتی این حسگرها متوجه اعمال نیروی غیرمعمول شوند، فرد مهاجم را 82 بار دچار شوک الکتریکی میکنند.
دلشاد
arash52
حقشونه
ماهی
ژنرال
من هیچ وقت نمیفهمم تجاوز چه لذتی داره واسه یه آدم؟
arash52
براي همين عدم لذتشه كه هيچ وقت يه آدم تجاوز نمي كنه اما امان از حيوونا
Holtek
كبلايي اين به عبارتي ميشه 3800000 ولت معادل 3و 8 مگا ولت ، چيزي نزديك به ولتاژ رعد و برق ( ساعقه منظورمه )
arash52
بله مي دونم . ولي من منظورم صاعقه بود
Holtek
ولي من منظورم اينه كه طرفين در برابر اين مقدار ولتاژ ، اول جزغاله و بعد پودر ميشن
نمایش یا پنهان متن
اولش سائقه نوشته بودم بعدا مثلا اومدم درستش كردمآخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→