هنوز از capslock استفاده میکنید!؟ بنظر میآید بیشتر کاربران از این دکمه هیچ استفاده ای نمیکنند و باعث شده است این دکمه عملا به یک دکمه بیکار تبدیل گردد. دوست دارید این دکمه را به چیزی تبدیل کنید که قابل استفاده باشد و بیشتر از چیزی که هست از آن استفاده کنید؟ توسط SharpKeys این کار به آسانی قابل انجام است.
تبدیل CapsLock به دکمه جستجوی گوگل
۱- برنامه SharpKeys را از اینجا دانلود و نصب کنید.
۲- در اجرای اول برنامه به شما خوش آمد گفته خواهد شد. اوکی را کلیک کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
۳- برروی add کلیک کنید. از قسمت Map this key (From key): به دنبال Special: Caps Lock (00_3A) بگردید. از نقطه مقابل هم مانند شکل زیر F10 را انتخاب کنید. این دکمه تقریبا کم استفادهترین دکمهها دربین Fهاست.
▧ تصویر در دسترس نیست
۴- برروی دکمه اوکی کلیک کنید تا عملیات ثبت گردد.
▧ تصویر در دسترس نیست
۵- کامپیوتر را یک بار ریست کنید تا تنظیمات ثبت گردد. بعد از بالا آمدن کامپیوتر دکمه کپس لوک دیگر کارایی قبل را نخواهد داشت. اکنون چندگام کوچک باقی مانده است.
۶- در دسکتاپ کلیک راست کرده و New -> Shortcut را انتخاب کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
۷- مانند تصویر زیر در کادر http://www.google.com را وارد کرده و مراحل را ادامه دهید.
▧ تصویر در دسترس نیست
۸- نام میانبر خودرا تعیین کنید. ما در اینجا نام Google Search را وارد کردهایم. در آخر برروی Finish کلیک کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
۹- برروی میانبر شاخته شده در دسکتاپ راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید. در کادر Shortcut key عبارت F10 ر وارد کنید و تنظیمات را ذخیره کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
۱۰- دکمه Caps Lock را از صفحه کلیدتان فشار دهید. لذت ببرید!
والا من نصبش کردم.....ولی مرحله 8 اصلان برام نیومد... مرحله 9 هم اصلاً نتونستم تو اون کادر بنویسم f10 و محتوای قبلیش که نون بود باقی ماند......کلید کپسلوکم هم کار نکرد
zrnznn
تبدیل CapsLock به دکمه جستجوی گوگل
۱- برنامه SharpKeys را از اینجا دانلود و نصب کنید.
۲- در اجرای اول برنامه به شما خوش آمد گفته خواهد شد. اوکی را کلیک کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
۳- برروی add کلیک کنید. از قسمت Map this key (From key): به دنبال Special: Caps Lock (00_3A) بگردید. از نقطه مقابل هم مانند شکل زیر F10 را انتخاب کنید. این دکمه تقریبا کم استفادهترین دکمهها دربین Fهاست.
۴- برروی دکمه اوکی کلیک کنید تا عملیات ثبت گردد.
۵- کامپیوتر را یک بار ریست کنید تا تنظیمات ثبت گردد. بعد از بالا آمدن کامپیوتر دکمه کپس لوک دیگر کارایی قبل را نخواهد داشت. اکنون چندگام کوچک باقی مانده است.
۶- در دسکتاپ کلیک راست کرده و New -> Shortcut را انتخاب کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
۷- مانند تصویر زیر در کادر http://www.google.com را وارد کرده و مراحل را ادامه دهید.
▧ تصویر در دسترس نیست
۸- نام میانبر خودرا تعیین کنید. ما در اینجا نام Google Search را وارد کردهایم. در آخر برروی Finish کلیک کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
۹- برروی میانبر شاخته شده در دسکتاپ راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید. در کادر Shortcut key عبارت F10 ر وارد کنید و تنظیمات را ذخیره کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
۱۰- دکمه Caps Lock را از صفحه کلیدتان فشار دهید. لذت ببرید!
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
zrnznn
ژنرال
jaj
zrnznn
ژنرال,
jaj,
داشتم اشک میریختم.....وسطش این خط رو خوندم .....کلی خندیدم
بعید نیست....آخه موسم خرابه من یه کلیک میکنم اون دو کلیک پس میده
بله شما درست میگی امتحان کردم ...درست شد ...الان هم کپس لوکم هم عمل میکنه
شهلا
♥Rose♥
Holtek
ولي فكر كنم بجاي اينهمه راه ، بهتره در قسمت Start up موزيلا ( يا هر براوزري ) ، اين آدرس رو بديدم تا هر وقت روش كليك كرديم بياد .
Kishe Mehr
zrnznn
شما چون دست خطت خوشگله هر چی بگی من میگم درست میگی
Kishe Mehr,
ممنون که محترمانه تاپیک رو رد کردی
♥Rose♥,
شهلا,
فدای شماااااااااا
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→