₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » Caps Lock را به دکمه جستجوی گوگل تبدیل کنید!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » Caps Lock را به دکمه جستجوی گوگل تبدیل کنید!

بدون عکس

Caps Lock را به دکمه جستجوی گوگل تبدیل کنید!

2075 بازدید، 11 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

هنوز از capslock استفاده می‌کنید!؟ بنظر می‌آید بیشتر کاربران از این دکمه هیچ استفاده ای نمی‌کنند و باعث شده است این دکمه عملا به یک دکمه بیکار تبدیل گردد. دوست دارید این دکمه را به چیزی تبدیل کنید که قابل استفاده باشد و بیشتر از چیزی که هست از آن استفاده کنید؟ توسط SharpKeys این کار به آسانی قابل انجام است.

تبدیل CapsLock به دکمه جستجوی گوگل

۱- برنامه SharpKeys را از اینجا دانلود و نصب کنید.

۲- در اجرای اول برنامه به شما خوش آمد گفته خواهد شد. اوکی را کلیک کنید.

تصویر در دسترس نیست

۳- برروی add کلیک کنید. از قسمت Map this key (From key): به دنبال Special: Caps Lock (00_3A) بگردید. از نقطه مقابل هم مانند شکل زیر F10 را انتخاب کنید. این دکمه تقریبا کم استفاده‌ترین دکمه‌ها دربین Fهاست.

تصویر در دسترس نیست

۴- برروی دکمه اوکی کلیک کنید تا عملیات ثبت گردد.

تصویر در دسترس نیست

۵- کامپیوتر را یک بار ریست کنید تا تنظیمات ثبت گردد. بعد از بالا آمدن کامپیوتر دکمه کپس لوک دیگر کارایی قبل را نخواهد داشت. اکنون چندگام کوچک باقی مانده است.

۶- در دسکتاپ کلیک راست کرده و New -> Shortcut را انتخاب کنید.

تصویر در دسترس نیست

۷- مانند تصویر زیر در کادر http://www.google.com را وارد کرده و مراحل را ادامه دهید.

تصویر در دسترس نیست

۸- نام میانبر خودرا تعیین کنید. ما در اینجا نام Google Search را وارد کرده‌ایم. در آخر برروی Finish کلیک کنید.

تصویر در دسترس نیست

۹- برروی میانبر شاخته شده در دسکتاپ راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید. در کادر Shortcut key عبارت F10 ر وارد کنید و تنظیمات را ذخیره کنید.

تصویر در دسترس نیست

۱۰- دکمه Caps Lock را از صفحه کلیدتان فشار دهید. لذت ببرید!

تصویر در دسترس نیست

7 سپاس: دلشاد، ژنرال، ♥Rose♥، شهلا، Holtek، Kishe Mehr، علیرضا

• دلشاد

مرسی آبجی مهندس عزیز
    1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

والا من نصبش کردم.....ولی مرحله 8 اصلان برام نیومد... :4: مرحله 9 هم اصلاً نتونستم تو اون کادر بنویسم f10 و محتوای قبلیش که نون بود باقی ماند......کلید کپسلوکم هم کار نکرد :21:
    1 سپاس: jaj

• ژنرال

• jaj

• zrnznn

دلشاد,
    ژنرال,
    jaj,
    :46: تشکر از سه داداشی خودم :46:

نقل قول: jaj
    عجب خوب لابد به خوش امد گوییش توجه نکردی ناراحت شده و دیگه قهر کرده کار نمیکنه

داشتم اشک میریختم.....وسطش این خط رو خوندم .....کلی خندیدم :9: امشب حالم خیلی بده :2:

دو بار سریع اینترو زدی

بعید نیست....آخه موسم خرابه من یه کلیک میکنم اون دو کلیک پس میده :4:

توی بخش نان کلیک کن بعد دکمه اف10 رو فشار بده تایپ کردنی نیست

بله شما درست میگی امتحان کردم ...درست شد ...الان هم کپس لوکم هم عمل میکنه :46: :24: تشکر از راهنمایییتون :1:

1 سپاس: jaj

• شهلا

تشکر خانم مهندس عزیز بخاطر این اطلاعات :1:

• ♥Rose♥

مرسي نجمه جون عالي بود 282

• Holtek

مرسي خام مهندس
    ولي فكر كنم بجاي اينهمه راه ، بهتره در قسمت Start up موزيلا ( يا هر براوزري ) ، اين آدرس رو بديدم تا هر وقت روش كليك كرديم بياد .

• Kishe Mehr

دیگه این همه شورت کات ها گذاشته شده فکر نمیکنم نیازی باشه ولی خب میذارم اگه موقعی فکر کردم نیاز هست حتما استفاده میکنم. مرسی :46:

• zrnznn

نقل قول: Holtek
    ولي فكر كنم بجاي اينهمه راه ، بهتره در قسمت Start up موزيلا ( يا هر براوزري ) ، اين آدرس رو بديدم تا هر وقت روش كليك كرديم بياد .

شما چون دست خطت خوشگله هر چی بگی من میگم درست میگی 453

Kishe Mehr,
    ممنون که محترمانه تاپیک رو رد کردی :4:

♥Rose♥,
    شهلا,
    فدای شماااااااااا :6:

2 سپاس: Holtek، ♥Rose♥
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: