واقعا من نمیدونم خانوما چطور این کفش های پاشنه بلندو تحمل میکنن... البته میدونم که انگیزه ی خیلی نیرومندی پشت این کار هست
--- منم واقعا متعجبم چطوری با اینا می شه راه رفت. فکر کنم انگیزه بعضیها بخاطر بلند نشان دادن قد هست و بقیه احتمالا زیبایی متفاوت کفش پاشنه بلند با لباسه که در کفش اسپورت زیاد جلوه نداره.
منم واقعا متعجبم چطوری با اینا می شه راه رفت. خیلی راحت و خیلی ساده اگر ازشون بپرسی نقل قول: شهلا فکر کنم انگیزه بعضیها بخاطر بلند نشان دادن قد هست و بقیه احتمالا زیبایی متفاوت کفش پاشنه بلند با لباسه که در کفش اسپورت زیاد جلوه نداره. خوب دقیقن همینه دیگه خوشم نیومد زیاد از این مدل ها به غیر از سفیده و قرمزه
-----------------------
اینها همه کفشهایی که می خواستم بزارم توی تاپیک نیست. حالا شما دو تاش رو پسندیدید بستگی داشته به سلیقه اتون . حتما که آدمهای کوتاه قد دوست دارند کفش پاشنه بلند بپوشند تا قدشون بلند تر جلوه کنه برای این در جواب گفتم انگیزشون اینه. ( چشم بسته غیب گفتنه)
اینها همه کفشهایی که می خواستم بزارم توی تاپیک نیست. حالا شما دو تاش رو پسندیدید بستگی داشته به سلیقه اتون . پسندیدم ولی از روی اجبار چون گزینه ای بهتر وجود نداشت نقل قول: شهلا حتما که آدمهای کوتاه قد دوست دارند کفش پاشنه بلند بپوشند تا قدشون بلند تر جلوه کنه برای این در جواب گفتم انگیزشون اینه. ( چشم بسته غیب گفتنه) خوب کسی که قدش بلند باشه نیازی نداره به این کفش ها ولی هستند افرادی که با دارابودن قد بلند باز هم از این کفش ها استفاده می کنند
---------------- بله واقعا کسی که قدش بلنده احتیاج نداره به کفش پاشنه بلند اما متاسفانه بخاطر زیبایی حاضره به پاهاش صدمه بزنه
شهلا
دستها و زیبایی
کفشی برای تمام ایام
کفشی بسیار زیبا برای نو عروسان
▧ تصویر در دسترس نیست
کفشی زیبا و مجلسی
▧ تصویر در دسترس نیست
کفشی بسیار زیبا برای شیک پوشانی که به زرق و برق پوشش خود اهمیت می دهند.
▧ تصویر در دسترس نیست
کفشی ساده و راحت و در عین حال زیبا
▧ تصویر در دسترس نیست
کفشی مناسب با شلوارهای جین
▧ تصویر در دسترس نیست
یک کفش بسیار زیبا برای کسانی که به رنگهای شاد و گرم علاقه دارند!
▧ تصویر در دسترس نیست
mz56mz
شهلا
دلشاد
شهلا
هاچو هاچو
شهلا
ژنرال
البته میدونم که انگیزه ی خیلی نیرومندی پشت این کار هست
شهلا
البته میدونم که انگیزه ی خیلی نیرومندی پشت این کار هست
---
منم واقعا متعجبم چطوری با اینا می شه راه رفت.
فکر کنم انگیزه بعضیها بخاطر بلند نشان دادن قد هست و بقیه احتمالا زیبایی متفاوت کفش پاشنه بلند با لباسه که در کفش اسپورت زیاد جلوه نداره.
حورا
شهلا
تشکر حورا جان....کفشهای خوبی را پسندیدی
zrnznn
شهلا
-----
باشه اون مشکی رو می دم به شما
شهلا
-----
باشه اون مشکی رو می دم به شما
KuRoSh
خیلی راحت و خیلی ساده اگر ازشون بپرسی
خوب دقیقن همینه دیگه
خوشم نیومد زیاد از این مدل ها به غیر از سفیده و قرمزه
شهلا
خیلی راحت و خیلی ساده اگر ازشون بپرسی
نقل قول: شهلا
فکر کنم انگیزه بعضیها بخاطر بلند نشان دادن قد هست و بقیه احتمالا زیبایی متفاوت کفش پاشنه بلند با لباسه که در کفش اسپورت زیاد جلوه نداره.
خوب دقیقن همینه دیگه
خوشم نیومد زیاد از این مدل ها به غیر از سفیده و قرمزه
-----------------------
اینها همه کفشهایی که می خواستم بزارم توی تاپیک نیست. حالا شما دو تاش رو پسندیدید بستگی داشته به سلیقه اتون .
حتما که آدمهای کوتاه قد دوست دارند کفش پاشنه بلند بپوشند تا قدشون بلند تر جلوه کنه برای این در جواب گفتم انگیزشون اینه. ( چشم بسته غیب گفتنه)
KuRoSh
پسندیدم ولی از روی اجبار چون گزینه ای بهتر وجود نداشت
خوب کسی که قدش بلند باشه نیازی نداره به این کفش ها ولی هستند افرادی که با دارابودن قد بلند باز هم از این کفش ها استفاده می کنند
شهلا
پسندیدم ولی از روی اجبار چون گزینه ای بهتر وجود نداشت
نقل قول: شهلا
حتما که آدمهای کوتاه قد دوست دارند کفش پاشنه بلند بپوشند تا قدشون بلند تر جلوه کنه برای این در جواب گفتم انگیزشون اینه. ( چشم بسته غیب گفتنه)
خوب کسی که قدش بلند باشه نیازی نداره به این کفش ها ولی هستند افرادی که با دارابودن قد بلند باز هم از این کفش ها استفاده می کنند
----------------
بله واقعا کسی که قدش بلنده احتیاج نداره به کفش پاشنه بلند اما متاسفانه بخاطر زیبایی حاضره به پاهاش صدمه بزنه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→