بی شک یکی از آرامش بخش ترین صداها ، صدای طبیعت است. صدای بارش باران ، صدای رودخانه ، صدای عبور آب ، صدای پرندگان در جنگل و … اما اگر امکان تجربه واقعی شنیدن این صداها را ندارید امروز سایتی را خدمتتان معرفی می کنم که طبیعت را به اتاق و هدفون شما می آورد ! ترکیبی از صداهای فوق العاده طبیعت که خود خالق آن هستید.
naturesoundsfor.me همانطور که از اسمش پیداست صداهای طبیعت را برای شما به ارمغان می آورد. نکته جالب این سایت این است که شما ترکیب صداهای مورد علاقه خود را می سازید. مثلا صدای بارش باران در جنگل وقتی صدای جغدی در دور دست ها شنیده می شود را از اینجا گوش کنید. یا صدای رعد و برق در کنار صدای پرندگان و هزاران صدای دیگر که شما را ناخودآگاه به دل طبیعت می رود. شاید برای شروع خوب باشد اینم صدای باران و رعد و برق
صداهایی با کیفیت بالا از باران، توفان، صبح، شب و نمونههایی دیگر که میتوانید با گوش فرا دادن به آن روحتان را تازه کنید.
بهترین روش برای گوشی کردن به این صداها استفاده از گوشی (هدفون) است تا بتوانید جزئیات بیشتر را از راه دو گوش دریافت کنید.
این صداها معمولا ترکیبی از چند صدای مختلف هستند. برای مثال برای صدای صبح ترکیبی از ۴ صدا در نظر گرفته شده که میتوانید اجزایش را به دلخواه خود پرقدرتتر کنید. برای مثال میتوانید صدای پرنده جنگلی را طوری تنظیم کنید که بیشتر به گوش برسد.
در سایت دستهبندیهای مختلفی بر اساس موضوع و تعداد بیننده وجود دارد. در ضمن به عنوان کاربر میتوانید صدای دلخواه خود را ایجاد و به فهرست اضافه کنید تا دیگران هم بتوانند از آن لذت ببرند.
به علاوه اپلیکیشن سایت به شما اجازه میدهد تا آن را روی دستگاههای اپل خود یعنی آیفون و آیپد داسته باشید. متاسفانه در حال حاضر هنوز اپ برای سیستمعاملهای دیگر ساخته نشده است.
اگر هم که اهل ساختن پادکست یا گزارش رادیویی و تلویزیونی هستید، این صداها به دردتان میخورد چرا که میتوانید آن را را از سایت دریافت و استفاده کنید.
هشت کودک که نامهای اینترنتی دارند
▧ تصویر در دسترس نیست
انتخاب نام فرزند گاهی اوقات میتواند کار پیچیدهای باشد. هر خانوادهای در این کره خاکی بر اساس معیارهایی که در جامعه خودش مهم است نامی را برای فرزندش انتخاب میکند. حالا وقتی جامعهای که فردی در آن زندگی میکند اینترنت باشد شاهد نامهایی خواهیم بود که شاید به نظر عجیب بیایند. در این مقاله با ۸ نامی آشنا خواهید شد که دیگر فقط در اینترنت استفاده نمیشوند و به عنوان نام افراد انتخاب شدهاند.
۱. Hashtag#
از هشتگ بیشتر در توییتر استفاده میشود.اما خانوادهای نام دختر خود را هشتگ گذاشتهاند.
۲. FaceBook
مردی مصری بعد از اتفاقاتی که در میدان تحریر مصر افتاد و تاثیر رسانههای اجتماعی در انقلاب مصر نام دختر خود را فیسبوگ گذاشت.
۳. Like
والدینی هم این نام را برای دختر تازه متولد شده خود انتخاب کردند.
۴. Google
پدی با درجه دکتری در Search Engine Marketing نام فرزند خود را گوگل گذاشتند.
۵. @
این یکی دیگر فقط یک نشان است. زوجی چینی نام فرزند خود را @ گذاشتند. @ در انگلیسی at تلفظ میشود که مشابه عبارتی در زبان چینی است که معنای آن «دوستش بدارید» است.
۶. Version 2.0
زوجی از افزودن II و یا عبارت Junior بیزار بودند و به همین دلیل عدد 2.0 را به انتهای نام فرزندشان افزودند. از این نوع شمارهگذاری معمولا برای مشخص کردن ورژن پروژههای نرمافزاری استفاده میشود.
۷. ویستا
پدر این فرزند هم از نام ویندوز ویستا خوشش میآمده و در نتیجه این نام را برای فرزند خود انتخاب کرده است.
۸. Siri
این نام قبل از اینکه به عنوان نام منشی شخصی اپل بر روی iOS انتخاب شود به عنوان نام انسان استفاده میشده است. اما آمار نشان میدهد که بعد از استفاده اپل از این نام در سال ۲۰۱۲ استفاده از این نام برای کودکان با رشد ۵ درصدی روبرو بوده است.
یکی از فانتزیام اینه که اسم بچهم رو بذارم لینا! اگر پسر شد میذارم لینا لولهای، اگر دختر شد میذارم لینا حلقهای
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
خوب اينم از شاهكار من با نام كلبه وحشت آهنگساز: مازيار ويليامز تدوين: مازيار ويليامز نوازنده: مازيار ويليامز كارگردان مازيار ويليامز الهي من قربونش برم
مگس, به آقای مگس خوبید شما؟ نت دختتتتتتتت اینم باحال بود.
Life Dream, داداشی اینی که گذاشتی برا من اجرا نمیشه ولی اگر توش صدای جیغ گذاشتی که مثلان یهههو صدای جیغی بیاد نمیخوام گوشششش بدم
خدا رو شکر که مورد پسند واقع شد
نقل قول: بچه مثبت
از کی تا حالا پدها درجه بندی میشن؟
آقا بچه + اصلان میدونید من نمیدونم پد یعنی چی که الان بدوننم تا درجه دکترا هم داره یا نه!
نمایش یا پنهان متن واییییییییییییییییی مردمممممممممم از خندههههههه در عین خجالتتتتتتتتتتتت خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی باحال بود ...... و دست اول
آقا بچه + اصلان میدونید من نمیدونم پد یعنی چی که الان بدوننم تا درجه دکترا هم داره یا نه!
اینُ نمیدونستم. تازه اصلان رو هم نمیشناسم. بدوننم هم نمیدونم کیه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
گوشیدم داداشی.....هی گفتی کلبه وحشت کلبه وحشت گفتم الانه که سکته کنم اصلان هم ترسناک نبود میدونی چی اومد تو ذهنم؟؟؟؟ این که تو صحرا امریکا....زیر یه چادر سرخ پوستی نسشتی و دو نفر پیش هم شکست خورده یا دارن به گذشته از دست رفته فکر میکنننن و یکی داره از این آهنگ سرخ پوستیه با فلوت میزنه و صدای گرگ هم از اون دور میاد اصلاً هم ترسناک نبود عین هو تو فیلم هاااااا یکی قبلاً گذاشته بودی تو صندلی داغ اون خیلی ترسناک بود الان من انتظار اونو داشتم
نمایش یا پنهان متنرراستی منم رفتم یه آهنگ ساختم ...همین جوری یه چند تا چیز انتخاب کردم بعد گذاشتم پلی بشه..... یه صدای پرنده بود فکر کنم بوقلمونی شتر مرغی چیزی بود کلاً غیر عادی بود با یه صدای کسی که چوب رو برش میداد خیلی باحال بود مخصوصاً صدای اون پرنده ناشناخته خیلی خنده دار بود
zrnznn
▧ تصویر در دسترس نیست
naturesoundsfor.me همانطور که از اسمش پیداست صداهای طبیعت را برای شما به ارمغان می آورد. نکته جالب این سایت این است که شما ترکیب صداهای مورد علاقه خود را می سازید. مثلا صدای بارش باران در جنگل وقتی صدای جغدی در دور دست ها شنیده می شود را از اینجا گوش کنید. یا صدای رعد و برق در کنار صدای پرندگان و هزاران صدای دیگر که شما را ناخودآگاه به دل طبیعت می رود. شاید برای شروع خوب باشد اینم صدای باران و رعد و برق
[center]یک مشت صدای طبیعت در جیب شما
▧ تصویر در دسترس نیست
[/center]
اگر دوست دارید دقایقی از فضای دور و برتان جدا شوید و فقط به صداهای طبیعی گوش کنید، وبسایت Nature sounds for me یا صداهای طبیعی برای من را از دست ندهید.
صداهایی با کیفیت بالا از باران، توفان، صبح، شب و نمونههایی دیگر که میتوانید با گوش فرا دادن به آن روحتان را تازه کنید.
بهترین روش برای گوشی کردن به این صداها استفاده از گوشی (هدفون) است تا بتوانید جزئیات بیشتر را از راه دو گوش دریافت کنید.
این صداها معمولا ترکیبی از چند صدای مختلف هستند. برای مثال برای صدای صبح ترکیبی از ۴ صدا در نظر گرفته شده که میتوانید اجزایش را به دلخواه خود پرقدرتتر کنید. برای مثال میتوانید صدای پرنده جنگلی را طوری تنظیم کنید که بیشتر به گوش برسد.
در سایت دستهبندیهای مختلفی بر اساس موضوع و تعداد بیننده وجود دارد. در ضمن به عنوان کاربر میتوانید صدای دلخواه خود را ایجاد و به فهرست اضافه کنید تا دیگران هم بتوانند از آن لذت ببرند.
به علاوه اپلیکیشن سایت به شما اجازه میدهد تا آن را روی دستگاههای اپل خود یعنی آیفون و آیپد داسته باشید. متاسفانه در حال حاضر هنوز اپ برای سیستمعاملهای دیگر ساخته نشده است.
اگر هم که اهل ساختن پادکست یا گزارش رادیویی و تلویزیونی هستید، این صداها به دردتان میخورد چرا که میتوانید آن را را از سایت دریافت و استفاده کنید.
هشت کودک که نامهای اینترنتی دارند
▧ تصویر در دسترس نیست
انتخاب نام فرزند گاهی اوقات میتواند کار پیچیدهای باشد. هر خانوادهای در این کره خاکی بر اساس معیارهایی که در جامعه خودش مهم است نامی را برای فرزندش انتخاب میکند. حالا وقتی جامعهای که فردی در آن زندگی میکند اینترنت باشد شاهد نامهایی خواهیم بود که شاید به نظر عجیب بیایند. در این مقاله با ۸ نامی آشنا خواهید شد که دیگر فقط در اینترنت استفاده نمیشوند و به عنوان نام افراد انتخاب شدهاند.
۱. Hashtag#
از هشتگ بیشتر در توییتر استفاده میشود.اما خانوادهای نام دختر خود را هشتگ گذاشتهاند.
۲. FaceBook
مردی مصری بعد از اتفاقاتی که در میدان تحریر مصر افتاد و تاثیر رسانههای اجتماعی در انقلاب مصر نام دختر خود را فیسبوگ گذاشت.
۳. Like
والدینی هم این نام را برای دختر تازه متولد شده خود انتخاب کردند.
۴. Google
پدی با درجه دکتری در Search Engine Marketing نام فرزند خود را گوگل گذاشتند.
۵. @
این یکی دیگر فقط یک نشان است. زوجی چینی نام فرزند خود را @ گذاشتند. @ در انگلیسی at تلفظ میشود که مشابه عبارتی در زبان چینی است که معنای آن «دوستش بدارید» است.
۶. Version 2.0
زوجی از افزودن II و یا عبارت Junior بیزار بودند و به همین دلیل عدد 2.0 را به انتهای نام فرزندشان افزودند. از این نوع شمارهگذاری معمولا برای مشخص کردن ورژن پروژههای نرمافزاری استفاده میشود.
۷. ویستا
پدر این فرزند هم از نام ویندوز ویستا خوشش میآمده و در نتیجه این نام را برای فرزند خود انتخاب کرده است.
۸. Siri
این نام قبل از اینکه به عنوان نام منشی شخصی اپل بر روی iOS انتخاب شود به عنوان نام انسان استفاده میشده است. اما آمار نشان میدهد که بعد از استفاده اپل از این نام در سال ۲۰۱۲ استفاده از این نام برای کودکان با رشد ۵ درصدی روبرو بوده است.
دلشاد
jaj
هاچو هاچو
نرذ کردم اسم بچمو بذارم بوف بوفی
zrnznn
فدای اون نرذ کردنت که این شکلی مینویسیش
دلشاد,
نقل
داداشی خوش میگزره؟؟؟؟؟؟
jaj
zrnznn
یک دنیا سپاس .....
هاچو هاچو
نمیکنم
چه اسمی؟
بچه مثبت
یه چیزی قبلا خونده بودم:
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Life Dream
عالي بود آبجي جان، اين سايت رو به ليست بوك ماركهام اضافه كردم، خيلي خوشم اومد
بچه مثبت,
Life Dream
آهنگساز: مازيار ويليامز
تدوين: مازيار ويليامز
نوازنده: مازيار ويليامز
كارگردان مازيار ويليامز
الهي من قربونش برم
مگس
اسم دخترم: نت دخت
zrnznn
به آقای مگس خوبید شما؟
Life Dream,
داداشی اینی که گذاشتی برا من اجرا نمیشه
خدا رو شکر که مورد پسند واقع شد
نمایش یا پنهان متن
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
خوب چی کنم اونجور نوشتم راحت ترهژنرال
Life Dream,
جناب مازی ویلیامز! ما چیزی نشنیدیم!
KuRoSh
Life Dream
بفرما درست شد آبجي خانم
حالا درست شد محسن خان، بشنويد و بترسييييييييد
ژنرال
دارم میشنوم
zrnznn
KuRoSh,
گوشیدم داداشی.....هی گفتی کلبه وحشت کلبه وحشت گفتم الانه که سکته کنم
اصلان هم ترسناک نبود میدونی چی اومد تو ذهنم؟؟؟؟
این که تو صحرا امریکا....زیر یه چادر سرخ پوستی نسشتی و دو نفر پیش هم شکست خورده یا دارن به گذشته از دست رفته فکر میکنننن و یکی داره از این آهنگ سرخ پوستیه با فلوت میزنه و صدای گرگ هم از اون دور میاد
یکی قبلاً گذاشته بودی تو صندلی داغ اون خیلی ترسناک بود
نمایش یا پنهان متن
رراستی منم رفتم یه آهنگ ساختم ...همین جوری یه چند تا چیز انتخاب کردم بعد گذاشتم پلی بشه.....آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→