ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تصاویر جنجالی کنسرت ابی که به کتایون ریاحی نسبت داده شد
aac198000
واکنش کتایون ریاحی به تصاویر منسوب به او
روزنامه بانی فیلم: کتایون ریاحی انتشار عکسهای منسوب به خودش را در کنار خواننده لسآنجلسی (ابراهیم حامدی) تکذیب کرد.
انتشار این عکسها به تازگی جنجال و حواشی زیادی در فضای مجازی به پا کرده و حتی فرجا... سلحشور را نیز به واکنش واداشته است.
کتایون ریاحی با تکذیب چنین عکسهایی با بغض به خبرنگار ما گفت: «عکسهای منتشر شده از من در فضای مجازی صحت ندارد. متأسفم از اینکه در جامعه مترقی ایران، برخی از مردم از روی بیخبری و بیاطلاعی در صدد تخریب چهرههای شناخته شده هستند.»
این بازیگر در پایان گفت: «بعضیها با غرضورزی در صدد از بین بردن محبوبیت افراد شناخته شده هستند و من برای آنها متأسفم.»
مستانه
ای بابا!
گیریم که خود کتایون ریاحی هم باشه، که چی؟!
این چی می خواد این وسط؟!
بندری
jaj
soheyla
اگه کتایون این شکلی شده باشه بایدخودش و بکشه
بنده ی خدا کتایون ریاحی ظریف و قشنگه . من چهره اش و صداش و خیلی دوست دارم .
تو جوونیش تو انظار عمومی روسریش و در نیاورده و همیشه حجاب داشته حالا که میانسال شده مطئناً این کارو نمیکنه .
ماهی
از اینکه نمی تونه به اندازه ی ابی یا کتی
mz56mz
دلشاد
zrnznn
هاچو هاچو
ابی چه بزرگ شده!
sib
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→