ای جان دلم برید کنار من دایی داماد هستم هاااااااااااااا بیا چلچله از تو لونه از توی آشیونه پر زد و باز میخونه گل پونه نعنا پونه .... مبارکا باشه سامان جان ایشالا دیگه از این کارا نکنی پای هم پیر شید از هم سیر نشید دست تو هم درد نکنه ننه فندق ایشالا عروسی دنیز خودم خبرت میکنم
خب بیا بگو تو مراسم چه خبر بود ؟ هی دل ما رو اب میکنه اصلا هم دلت بسوزه رفتیم مراسم گیگیلی دنیز نانای کرد براشون
نقل قول: hadi04
چقدر عجله داری تو دخمل بیچاره رو مفتی مفتی رد نکنیا!!! میدونی که به کس کسونش نمیدم
اتفاقا چند روز پیش به ارش میگم حالا درک میکنم بعضی پدر و مادرا دوست ندارن بچه هاشون ازشون جدا بشن و ازدواج نکنن.. منم دوست دارم دنیز همش مال خودم باشه به هیچ کسی نمیدم اصلا ما دختر نداریم
بزرگ که شد مجبور میشی نظرت رو عوض کنی یعنی خودش مجبورت میکنه همین طوری که جنابعالی ... ولی یه راه بهت میگم انجام بده یعنی خودم به این نتیجه رسیدم داماد سرخونه بیاریم بد نیست اینطوری میتونیم با تحمل کردن یه داماد دخترمون رو هم در کنار خودمون داشته باشیم
hadi04
برید کنار من دایی داماد هستم
هاااااااااااااا بیا چلچله از تو لونه از توی آشیونه پر زد و باز میخونه گل پونه نعنا پونه ....
مبارکا باشه سامان جان ایشالا دیگه از این کارا نکنی پای هم پیر شید از هم سیر نشید
دست تو هم درد نکنه ننه فندق ایشالا عروسی دنیز خودم خبرت میکنم
نخبه
ای جونم دنیز علوس میشه
hadi04
چقدر عجله داری تو دخمل بیچاره رو مفتی مفتی رد نکنیا!!! میدونی که به کس کسونش نمیدم
SaMaN TaJ
درد نگیری تو...
شما که تو مراسم بودی
نخبه
خب بیا بگو تو مراسم چه خبر بود ؟
اتفاقا چند روز پیش به ارش میگم حالا درک میکنم بعضی پدر و مادرا دوست ندارن بچه هاشون ازشون جدا بشن و ازدواج نکنن.. منم دوست دارم دنیز همش مال خودم باشه
hadi04
نه دایی اون بنده خدا بدل من بود تا ترورم نکنن
بزرگ که شد مجبور میشی نظرت رو عوض کنی یعنی خودش مجبورت میکنه همین طوری که جنابعالی ...
تنها
چه خبر جالبی بود
مبارک باشه آقا سامان ایشالا در کنار هم خوشبخت بشید
بلکه این اتفاق یه تلنگری بشه برا بقیه بچه های سایت
baron jon
ایشالا آقا سامان هم خوشبخت بشن مبارک باشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→