₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » ▃ ▅ ▆ █ نمایشگاه عکاسی در اعماق دریا! █ ▆ ▅ ▃
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » ▃ ▅ ▆ █ نمایشگاه عکاسی در اعماق دریا! █ ▆ ▅ ▃

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

▃ ▅ ▆ █ نمایشگاه عکاسی در اعماق دریا! █ ▆ ▅ ▃

1614 بازدید، 11 پست، نویسنده: دلشاد

• دلشاد

نمایشگاه عکاسی در اعماق دریا!

"آندریاس فرانک" عکاس اتریشی به منظور برپایی نمایشگاه جدید خود، دنیای افسانه ای شبیه به آتلانتیس را در زیرآب خلق کرده که برای دیدن آن باید به لباس غواصی و کپسول اکسیژن تجهیز شد.

به گزارش دیلی میل، فرانک به همراه دوربین عکاسی اش دراعماق سواحل فلوریدا جایی که وندنبرگ کشتی ردیابی آمریکا در سال 2009 غرق شده غواصی کرده و با عکاسی از این کشتی، تصاویری دیدنی از تمدن سورئالی که هرگز وجود نداشته را خلق کرده است.

مجموعه عکسها از زندگی روزانه مردم در موقعیت های متفاوت مانند بازی کردن بچه ها، سینما رفتن دوستداران فیلم، نگه داری پرستار از بیمار روی ویلچیر گرفته شده است. اما نکته جالبی که این عکسها را تا اندازه ای غیر عادی کرده حضور گله ای ماهی ها در بخشهای مختلف این کشتی غرق شده از عرشه کشتی تا قسمتهای داخلی آن است.

این صحنه های جذاب در نمایشگاهی با عنوان "وندنبرگ زندگی در زیر سطح آب" به نمایش گذاشته شده اند با این تفاوت که برای تماشای آنها باید به یک گالری نامتعارف سر بزنید. بله درست حدس زدید این تصاویر بر روی دیوارهای کشتی غرق شده در هفت مایلی سواحل فلوریدا نصب شده که برای بازدید از آن باید با قایق خود را به این منطقه برسانید و سپس با غواصی در زیر آب از تماشای این تمدن سورئال لذت ببرید.

[center] 15 تصویر این بخش در دسترس نیست

7 سپاس: حورا، kamal313، ♥Rose♥، هاچو هاچو، ماهی، Life Dream، ژنرال

• حورا

فوق العادست :46:

نمایش یا پنهان متن
    مرسی برای بستنی و خوش گذشت :46:

1 سپاس: دلشاد

• ♥Rose♥

چه قشنگ ، منم ميخوام برم :65:
    :46:
    نمایش یا پنهان متنراستي آقا بهروز منم ميخواستم بيام اين مراسم امروز ولي آقا امين گفتن كه نميدونن كيا ميان ، گفتن اگه مايلم شماره ي شمارو بدن من تماس بگيرم كه ، راستش روم نشد، ولي خيلي دوست داشتم بيام، فكر كنم حورا خانم هم اومده بودن، واقعا حيف شد :2:
    راستي خبر ندارين امروز آقا امين تو سايت نيومدن؟!

2 سپاس: دلشاد، حورا

• دلشاد

♥Rose♥,
    ممنون منم خوشحال میشدم میدیدمتون انشالله برنامه توچال
    داش امین امروز رفته پیش خانواده محترمشون

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: دلشاد
    ممنون منم خوشحال میشدم میدیدمتون انشالله برنامه توچال
    داش امین امروز رفته پیش خانواده محترمشون

آره خيلي حيف شد ، ان شاءالله برنامه توچال كي هست؟
    آقا امين كه هر هفته تشريف ميبرن ولي باز به سايت سر ميزدن ، هر جا هست ان شاءالله شاد و موفق باشه

:46:

• حورا

نقل قول: ♥Rose♥
    فكر كنم حورا خانم هم اومده بودن، واقعا حيف شد

جاتون خالی بود مامانم و دوستشونم بودن من از صبح دانشگاه بودم وخیلی خسته بودم ولی خوش گذشت البته خیلی نشد پیش دوستان باشم .راستی شیدا هم بود خیلی دختر خوبیه :1:

2 سپاس: ♥Rose♥، دلشاد

• ♥Rose♥

نقل قول: حورا
    جاتون خالی بود مامانم و دوستشونم بودن من از صبح دانشگاه بودم وخیلی خسته بودم ولی خوش گذشت البته خیلی نشد پیش دوستان باشم .راستی شیدا هم بود خیلی دختر خوبیه

ممنونم ، امروز كسي خونه پيشم نبود ، منم زياد تنهايي دوست ندارم جايي برم هميشه دوست دارم يكي همراهم باشه ، شيدا خانوم رو نميشناسم
    ان شاءالله هميشه شاد و خندون باشين
    :11: :46:

• هاچو هاچو

• ماهی

• Life Dream

از اين يكي خيلي خوشم اومد، فضاي تاثير گذاري داره :65:

تصویر در دسترس نیست

• ژنرال