خوب به توصیه ات عمل کردیم خوابیدیم اما الان که بیدار شدم هم هنوز دلم میخواد هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــتههههههههههههههههههههههــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ> به سمت افق های دور
چه خبرتونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
نقل قول: ژنرال
اینارو ول کن.. گوجه کیلو 5000تومن
همه چي دارد به سمت افق هاي دور پرواز ميكنند نمایش یا پنهان متنكارت دانشجويي به زور كردن تو پاچمون 5 هزار تومان ، اعتراض كردم ميگن حرف سياسي نزن!!!
نقل قول: بندری
طرف ما الان هنودانه کیلویی دو هزار تومنه فکر کنم خبر ندارن . امروز برم یکی بخرم بکنم گوشت تن تا گرون نشده
کارت دانشجویی دانشگاه ما مجانیه ولی اگه گمش کنیم 30 هزار تومن پیادمون می کنن
والا ما هم تا حالا رايگان ميگرفتيم ، پارسال هم هزار و خورده اي گرفتن گفتن كارت بيمه ولي كارتي در كار نبود حالا اينم از امسالشون ، انتشارات دانشگاه رو كه ديگه نگو چيكارا نميكنن ، حسابي پول پارو ميكنن ، من واقعا از ادامه تحصيل پشيمان گشتم ، پولمان ته كشيده
ژنرال, اصلا براشون مهم نيست كه دانشجو در چه وضعيت اقتصادي به سر ميبره !
نقل قول: mahsa joon
واااااااي به به چه هندونه اي.. 1010 مرسي عزيزم
خواهش ميكنم
نقل قول: mansour12247
ژاپنی هندونه شم گرونه بازم هندونه های بی خاصیت خودمون
اصلا براشون مهم نيست كه دانشجو در چه وضعيت اقتصادي به سر ميبره !
بهترین کار اینه که دانشگاه رو تحریم کنید و دیگه دانشگاه نرید! در این صورت خلا نبودن شمارو حس میکنن و با سلام و صلوات به دانشگاه برمیگردونَنِتون! (چه فعلی به کار بردم )
♥Rose♥
اين هندوانه كه به "هندوانه دانسوكه" مشهور است تنها در بخش هاي شمالي ژاپن به بار مي نشيند و داراي خواص منحصر به فرد خود است.
تنها مشكل اين نوع هندوانه قيمت بسيار بالاي آن است كه مي تواند بر حسب مرغوبيت و ورنش قيمت حيرت آور 6 هزار دلار (حدود 18 میلیون تومان) داشته باشد.
از جمله خواص ويژه اين هندوانه رنگ شديدا قرمز آن همچنين طعم شيرين و خاص ،تيره بودن پوست آن و كمياب بودن آن به نسبت ديگر هندوانه ها است.
دلشاد
sib
♥Rose♥
من که بخرمش فقط نگاش می کنم دلم نمیاد بخورمش
نازنین
jaj
♥Rose♥
اي نگو خودمم دلم خواست
نازنین
jaj
ژنرال
بندری
♥Rose♥
اما الان که بیدار شدم هم هنوز دلم میخواد
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــتههههههههههههههههههههههــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ> به سمت افق های دور
چه خبرتونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
همه چي دارد به سمت افق هاي دور پرواز ميكنند
نمایش یا پنهان متن
كارت دانشجويي به زور كردن تو پاچمون 5 هزار تومان ، اعتراض كردم ميگن حرف سياسي نزن!!!دو هزار تومان
jaj
ژنرال
mahsa joon
مرسي عزيزم
mansour12247
♥Rose♥
والا ما هم تا حالا رايگان ميگرفتيم ، پارسال هم هزار و خورده اي گرفتن گفتن كارت بيمه ولي كارتي در كار نبود
حالا اينم از امسالشون ، انتشارات دانشگاه رو كه ديگه نگو چيكارا نميكنن ، حسابي پول پارو ميكنن ، من واقعا از ادامه تحصيل پشيمان گشتم ، پولمان ته كشيده
ژنرال,
اصلا براشون مهم نيست كه دانشجو در چه وضعيت اقتصادي به سر ميبره !
مرسي عزيزم
خواهش ميكنم
ماهی
این یکیو بخوام بخرم قبل از اینکه بخورم احتمالا سکته زدم
♥Rose♥
این یکیو بخوام بخرم قبل از اینکه بخورم احتمالا سکته زدم
اي واي چقدر بد، خدا نكنه ماهي جون ان شاءالله هميشه سلامت باشي و تو درياي زندگيت هميشه سرحال و شاد و سرزنده باشي
ژنرال
بهترین کار اینه که دانشگاه رو تحریم کنید و دیگه دانشگاه نرید!
در این صورت خلا نبودن شمارو حس میکنن و با سلام و صلوات به دانشگاه برمیگردونَنِتون!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→