میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام و سپاس . نمیتونم بگم دوست داشتم اونجا بودم . من روحیه ی داغونی دارم . کوچکترین مسئله ای حسابی افسرده ام میکنه . اگه اونجا میرفتم مطمئناً خودم و حلقه آویز میکردم . وقتی تو همچین محیطائی هستم از سالم بودن خودم خجالت میکشم . احساس میکنم خیلی بی مصرف هستم و اصلاًچرا خدا من و آفریده ؟؟؟!!! این حس واقعیم بود که گفتم .
راستش اون روز روز كاريه من بود .با مستانه قرار بود با هم بريم خونه .وقتي اومد پيشنهاد داد كه اگه برنامه اي نداريم بريم و تصميم گرفتيم يه سر بزنيم من فكر نميكردم انقدر خوب باشه .هوا و فضاي پارك عالي بود البته ما دير رسيديم ام خوب بود.جاي همگي خالي
ممنون بهروز جان.. اگه تهران بودم حتما می اومدم. مخصوصا اینکه چند نفر از بچه ها هم اونجا بودن ... از شما و حورا خانم تشکر میکنم بابت عکسها.. ایشالله همه سالم و شاد باشیم
ژنرال
ولی من شلوغیشم دوس دارم. کلا یکی از محله های خوبه تهرانه. اصلا غرب تهران کلاً خوبه!
حورا
خوب بود وقتی خلوت بود . خوب البته سلیقه ست دیگه .
ژنرال
بله بله قطعاً
نخبه
بهروز تولدم زمستون بید ولی متولدین فروردین را دوست دارم
mz56mz
شما كه اصل اصليد داداش من مهمانها رو كشف كردم
jaj
ژنرال
خودتی جاج جان؟
حورا
مرسی شیرین جان
از عکسها فقط اینا باز شد
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
soheyla
نمیتونم بگم دوست داشتم اونجا بودم .
من روحیه ی داغونی دارم . کوچکترین مسئله ای حسابی افسرده ام میکنه . اگه اونجا میرفتم مطمئناً خودم و حلقه آویز میکردم .
وقتی تو همچین محیطائی هستم از سالم بودن خودم خجالت میکشم . احساس میکنم خیلی بی مصرف هستم و اصلاًچرا خدا من و آفریده ؟؟؟!!!
این حس واقعیم بود که گفتم .
ماهی
نغمه
نمایش یا پنهان متن
پارک هنرمندان (باغ هنر) خیابان ایرانشهر پر از خاطرات خوب برای منsib
mojde
علیرضا
سال نو بر همگی مبارک باد
Kishe Mehr
garfild
تنها
مرسی عمو بهروز و حورا جان بابت عکس ها