ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مراحل کامل شکل گیری جنین تا به دنیا آمدن نوزاد
♥Rose♥
لینارت نیلسون (Lennart Nilsson) دوازده سال از عمر خود را صرف تهیه تصاویری از رشد نوزاد درون رحم کرد. این تصاویر باورنکردنی با استفاده از دوربین های معمولی مجهز به لنز ماکرو و همچنین میکروسکوپ الکترونی گرفته شده است. در این تصاویر مراحل رشد نوزاد از ابتدای لقاح تا کامل شدن جنین و تبدیل به یک نوزاد را می بینیم.
نمایش یا پنهان متن
ـ اِنّا خَلَقْنَا الاِْنْسانَ مِنْ نُطْفَهٍ اَمْشاجٍ نَبْتَلیهِ وَ جَعَلْناهُ سَمیعاً بَصیراً.ـ خَلَقَ الاِْنْسانَ مِنْ نُطْفَهٍ فَاِذا هُوَ خَصیمٌ مُبینٌ.
ـ اَوَ لَمْ یَرَ الاِْنْسانُ اِنّها خَلَقْناهُ مِنْ نُطْفَهٍ فَاِذا هُوَ خَصیمٌ مبینٌ.
ـ اَلَمْ یَكُ نُطْفَهً مِنْ مَنّیٍ یُمْنیه. ثُمَّ كهانَ عَلَقَهً فَخَلَقَ فَسَوّیه.
ـ مِنْ نُطْفَهٍ خَلَقَهُ فَقَدَّرَهُ.
ـ خَلَقَ الاِْنْسانَ مِنْ عَلَقٍ.
ـ هُوَ الَّذی خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْسٍ واحِدَهٍ وَ جَعَلَ مِنْها زَوْجَها لِیَسْكُنَ اِلَیْها... .
ـ وَ هُوَ الَّذی اَنْشَاَكُمْ مِنْ نَفْسٍ واحِدَهٍ فَمُسْتَقَرُّ وَ مُسْتَوْدَعٌ قَدْ فَصَّلَنَا الاْیاتِ لِقُوْمٍ یَفْقَهُون.
-ما انسان را از نطفه آمیخته آفریدیم و برای آنكه او را آزمایش كنیم، قدرت شنوایی و بینایی به او دادیم.
-خدا انسان را از نطفه آفریده و او آشكارا سركشی میكند.
-آیا انسان ندیده است كه ما او را از نطفه آفریدیم كه آشكارا سركشی میكند.
-آیا انسان در ابتدا قطره آب نطفه نبود و سپس خون بسته و آنگاه آفریده وآراسته گردید.
-خدا انسان را از نطفه بیقدر و گنديده اي آفریده، سپس او را آراسته است.
-خدا انسان را از خون بسته آفرید.
-اوست خدایی كه همه شما را از یك تن بیافرید و نیز جفتش را قرار داد تا به او انس و آرام گیرد.
-اوست خدایی كه شما را از نفس واحده در آرامگاه (رَحِم) و ودیعت گاه(صلب) بیافرید. ما آیات خویش را برای اهل بصیرت مفصّل بیان نمودیم.
soheyla
تشکیل یه بچه واقعاً یه معجزه است . معجزه ای از جانب خدا .
با اینکه این صحنه هارو بارها دیدم ولی هنوز هم به نظرم قشنگ هستن
نخبه
حالا چند وقت استراحت بعد وقتی رامیز خواست دنیا بیاد بازم از این تاپیکا دنبال میکنم
SaMaN TaJ
نازنین
ممنون فاطمه
ماهی
ژنرال
دل ندارد که ندارد به خداوند اقرار
این همه نقش عجب بر در و دیوار وجود
هر که فکرت نکند نقش بود بر دیوار
تا قیامت سخن اندر کرم و رحمت او
همه گویند و یکی گفته نیاید ز هزار
نعمتت بار خدایا ز عدد بیرونست
شکر انعام تو هرگز نکند شکرگزار
برای ماندگار شدن تاپیک باید دست کنید در جیب مبارکتون و مقادیری بوفی بپردازید
نغمه
نمایش یا پنهان متن
خدایا شکرتjaj
دلشاد
garfild
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
تشکیل یه بچه واقعاً یه معجزه است . معجزه ای از جانب خدا .
با اینکه این صحنه هارو بارها دیدم ولی هنوز هم به نظرم قشنگ هستن .
سپاسگزام
حالا چند وقت استراحت بعد وقتی رامیز خواست دنیا بیاد بازم از این تاپیکا دنبال میکنم
خيلي هم خوبه
نمایش یا پنهان متن
قدم نو رسيده بعدي به زودي مباركممنون آقا دوماد
ممنون فاطمه
خواهش ميكنم
ژنرال,
ممنون از شعرتون
بله ، يعني دقيقا بايد چند بوفي پرداخت كنم؟
شكرلله
اصلا چطوری فهمیده که کدوم اسپرم برنده خواهد شد
عکس ها فکر کنم باید مربوط به لقاح مصنوعی باشه
خير آقا جلال ، لقاح طبيعي هست ، خب هنگام تصويربرداري متوجه از بين رفتن اسپرم ديگر شدن
شما اصلا اين متن رو خوندي؟
garfild,
بله بله خيلي دوست دارم ماندگار بشه
خيلي هم خوب ميشه
نخبه
خيلي هم خوب ميشه
دارن گولت میزنن این کارو نکن
این تاپیک رو چند وقت یه بار یکی میزاره موندگارش نکننننننننننننننننننننننننننننننن
♥Rose♥
عکساش عجیب غریب بود یعنی داخل بدن زن اینطوریه
خواهش ميكنم، واقعيه واقعي ، شك نكن
این تاپیک رو چند وقت یه بار یکی میزاره موندگارش نکننننننننننننننننننننننننننننننن
بچه مثبت
تاپیک موندگار هم برای زمانی بود که مشکل حجم داشتیم و مجبور بودیم تاپیکهارو حذف کنیم، نه الان که سرور اختصاصی داریم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
امتيازهاي من كه برنگشتن
بالاخره موندگارشون كنم يا نكنم ؟!
Holtek
نخبه
اگه نریخته باشی ابروت رو میبرم
نکن جانم نکن
نخبه
چک کردم خالی بند امتیاز خوررررررررررررررررررررررررررررررررررر هیچی نریختی به حسابم اصلا میخای پولش رو نقدی بده
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→