₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » سلام ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

سلام ...

1858 بازدید، 20 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

سلام دوستان
    خوبید ؟ سلامتید؟ دلم برای همتون تنگ شده بود
    مدتی نبودم رفته بودم یه جایی که کاش نمیرفتم یعنی کاش اتفاقی نیوفتاده بود تا بخوام برم خیلی سرم شلوغ بود نمیتونستم بیام سایت
    نمیدونم چه حکمتی توی این اتفاقهایی که میفته هست قبلا توی این مملکت چند تا چیز بیشتر نمیلرزید چیزایی که دیگه همه بهش عادت کرده بودیم
    مثل دل یتیم و فقیرها و بدهکارها و... گاهی وقتها هم وجدان بیدار معدود آدمهایی که توی جامعه بودن
    ولی مدتیه که صبر خدا لبریز شده احساس میکنم زده به سیم آخر نمیدونم چرا ولی این احساس رو دارم آره خدا داره دنیا رو مثل دل بیچاره ها می لرزونه
    اگر شما هم مثل من صحنه های ویرانه های شهر شنبه و اون زاری ها رو از نزدیک دیده بودید شاید همین احساس بهتون دست میداد
    آره این مدت شنبه بودم کنار زلزله زده هایی که فقط توی چند ثانیه همه دار و ندارشون و عزیزاشون رو از دست دادن
    کاش اطرافیا درس میگرفتن کاش فقط برای تبلیغ ...... نبود که بیان اونجا و شعار بدن و از اون وضع عبرت میگرفتن ولی افسوس
    توی این مدت خیلی گریه کردم خیلی
    صحنه هایی که میدیدم جز گریه پاسخی نداشتن
    از همه دردناکتر روز اولی بود که رفته بودم پیرزنی که پسر و عروس و سه تا نوه هاش رو از دست داده بود و فقط و فقط خودش زنده بود و توی کوچه ها راه میرفت و نوحه میخوند و خودش رو میزد، شوکه شده بودم از دیدنش
    خیلی دردناکه خیلی
    ولی نمیدونم چرا به همین زودی شنبه فراموش شد ؟ البته انتظاری بیشتر از این هم نبود این اوضاع شده یه سریال تکراری و مردم شنبه هم مثل ورزقان و اهر خودشون موندن و گرفتاریاشون و هوای گرمی که داره از راه میرسه
    این تاپیک رو نزدم برای این حرفها اینا درد دلم بود داشتم میترکیدم
    بچه ها بدون تعارف بگم البته چیزایی هم هست که نمیتونم بگم فقط همین رو بگم که زلزله ها دنباله داره اینم بگم که نه آزمایش هسته ای در کاره و نه مقصر راکتور اتمی بوشهره زلزله ها به این دو مورد هیچ ربطی نداره مطمئن باشید قصد ترسوندنتون رو ندارم ولی این یه حقیقته که باید باهاش کنار بیایم تو رو خدا با آمادگی بخوابید
    تا جایی که امکان داره قاب و وسایل آویز به دیوار نداشته باشید
    جایی که میدونید از نظر استحکام ایراد داره نمونید یا مشکلش رو حل کنید
    و مسائلی که خودتون بهتر از من میدونید
    همین رو بگم که زلزله های این روزا بوی طبیعی نمیدن
    زلزله ی شهر کاکی و شنبه روز سه شنبه ساعت 16:15
    زلزله ی شدید سراوان دقیقا یک هفته بعد روز سه شنبه ساعت 15:15
    امیدوارم این سریال فردا تکرار نشه
    با آرزوی سلامتی و شادکامی برای همتون و به امید ایمن بودن همتون در طول زندگی

5 تصویر این بخش در دسترس نیست

19 سپاس: kamal313، بچه مثبت، دلشاد، نازنین، هاچو هاچو، jaj، بندری، ♥Rose♥، حورا، mz56mz، arash52، LIFE، Kishe Mehr، ژنرال، ماهی، نغمه، mojde، taha_1990، KuRoSh

• garfild

3 سپاس: hadi04، kamal313، ♥Rose♥

• hadi04

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: kamal313
    یکی از بچه ها امروز تو دانشگاه ی چیزی درمورد هارپ بود فکر کنم می گفتش که تازگیا این زلزله ها می گن برای هارپ هستش اگه اطلاعاتی ندارید تو گوگل سرچ کنید می گن میشه با این وسیله زلزله ایجاد کرد و... و سال 87 تو خلیج فارس یه نمونه این کارو کردن که 172 تا دولفین به دلیل سوختگی شدید مرده بودن و.... فیلمشم هست

آره کمال جان همچین بی ربط هم نیست هارپ وچود داره و متاسفانه از زلزله بم به اینور اکثر زلزله ها و گرد و خاک ها و سیلابهای منطقه از اون به وجود اومده وگرنه همه میدونن علم تا جایی پیشرفت کرده که فقط تا چند لحظه قبل از وقوع زمین لرزه رو میتونه پیش بینی کنه نه اینکه بگه 5 تا 10 اردیبهشت زلزله 10 ریشتری میاد !!!!! اونم چند روز قبل از وقوع

5 سپاس: هاچو هاچو، kamal313، ♥Rose♥، نغمه، KuRoSh

• بچه مثبت

ممنون آرسام جان
    واقعاً دردناکه

نقل قول: hadi04
    5 تا 10 اردیبهشت زلزله 10 ریشتری میاد
    منبع موثق خارجی در این زمینه داری؟ لطفا لینک بده

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    6 سپاس: دلشاد، hadi04، هاچو هاچو، kamal313، ♥Rose♥، ماهی

• 2 سپاس: hadi04، kamal313

• hadi04

نقل قول: بچه مثبت
    منبع موثق خارجی در این زمینه داری؟ لطفا لینک بده

نه امین جان ولی جالبه بدونی این خبر مثل بمب تو منطقه صدا کرده منبعی ندارم ولی ایران بیشتر این رو یه تهدید قلمداد میکنه و توی منطقه ای که هستیم به دلیل حساسیتش (سواحل خلیج پارس)همه گوش به زنگ و آماده هستن

6 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، kamal313، ♥Rose♥، ماهی، نغمه

• 2 سپاس: hadi04، kamal313

• هاچو هاچو

سلام آرسام جان دل منم واقعا برات تنگ شده بود :46:
    معلوم نیست چی بهت گذشته که تو رو که همیشه شاد میدیدم الان اینطوری شدی...
    انصافا خیلی دردناک بود...خدا خودش بهمون رحم کنه...

نمایش یا پنهان متنتا کی هستی؟ :1:

2 سپاس: hadi04، mojde

• hadi04

نقل قول: هاچو هاچو
    معلوم نیست چی بهت گذشته که تو رو که همیشه شاد میدیدم الان اینطوری شدی...

قربونت داداش گلم والا در کنار شما همیشه شاد هستم مخصوصا که دو تا خبر خوب عروسی شنیدم
    خدا بزرگه همه در پناه خودشیم جونمون هم امانتی خدا دست ماست هر وقت خواست امونتی رو باید پس داد قناری :10:
    نقل قول: هاچو هاچو
    تا کی هستی؟

هستیم در خدمتتون تا ده روز آینده رو که میدونم تا خدا چه خواهد :9:

2 سپاس: kamal313، نغمه

• hadi04

نقل قول: kamal313

در مورد زلزه من شنیدم تو روزنامه و اخبار هم گفته زلزله میادش
    پس چرا هیچ کاری نمی کنن در حالی که میدونن خطر ناک هست و تو چندتا کشور های دیگه هم این اتفاق افتاده فردا بتونم تاپیکشو میزنم

ببین کمال جان توی جنوب کشور مخصوصا اطراف و اعماق خلیج پارس گسلهایی هست که ظاهرا عمر زیادی هم دارن و قبلا هم باعث زلزله شدن و اینکه دیگه زلزله نیاد امری بعید به نظر میرسه ولی به نظر من امریکا یا جنگ روانی راه انداخته و یا واقعا قدرت ایجاد زلزله رو داره
    باید نشست و دید البته زلزله هم چیزیه که نمیشه کاری کرد مگر رعایت نکات ایمنی تا حد توان

2 سپاس: kamal313، نغمه

• mz56mz

كاكو گلو دلمون تنگ شده بود :8:
    خدايا هموطنانم رو حفظ و نگه دار

1 سپاس: hadi04

• بابک

من نمفهمم که چرا آدما این جور چیزهارو میندازن گردن خدا ! حتمأ روزی چند تن تریاک و کرک و شیشه که وارد میشه اینم کار خداست نه ؟؟؟؟؟؟؟ نخیر جناب داستان چیز دیگه ست .
    در پاسخ تاپیک زلزله در سایت توضیخ خیلی کوتاهی را نوشتم ، ولی فکر کنم دوستان اونو
    به شوخی گرفتند ولی حقیقت داره .

خدایا . خدایا . خدایا ، از کجاش شروع کنم ؟ ؟ ؟ ترا عبادت میکنیم و از تو کمک میخواهیم . :58:

• arash52

خدا بهشون صبر بده

آرسام جان
    خوش به سعادتت :46:

• ژنرال

خوش اومدی آرسام جان :46:

خدا به همه مصیبت دیدگان صبر بده و به ما بندگانش رحم کنه :48:

• ماهی

سلام آرسام..
    من واقعا متاثر شدم..
    چند شب پیشا یه قاب عکس تقریبا بالای سرم ساعت نصف شب افتاد..نمی دونی چه حالی شدم..خیلی طول کشید تا ضربان قلبم به حالت عادی برگشت...خدا به دادشون برسه..جز تاسف چیزی برای ما مردم مظلوم و زجر کشیده خاورمیانه ندارم :2:

2 سپاس: نغمه، hadi04

• Kishe Mehr

ایشالله که مشکلی نباشه... و خدا رحمتشون بکنه :48:

مرسی کاکو دلم برات تنگ شده بود:8:

• نغمه

ممنون آرسام عزیز خدا به کسانی که در زلزله عزیزاشون رو ازدست دادند صبر بده و رحمی هم به حال بقیه بکنه

نمایش یا پنهان متناتفاقا پارسال بود که نمیدونم چه مسئله ای پیش اومد که همسرم قضیه این زلزله مصنوعی رو پیش کشید باید برم ازش بپرسم چون خاطرم نمونده که دقیقا چطوریه؟

• mojde

سلام آرسام جان ممنون از تاپيكت و دست تو و امثال تو درد نكنه و دم م س ء و ل ي ن گرم!
    اين واقعيت ترسناكيه كه تقريبا من هر شب بهش فكر ميكنم اينكه شايد ديگه صبح رو نبينم اما مرگ بر اثر زلزله و يا زنده موندن بعد از وقوعش هر دو وحشت ناكه خداوند به هممنون رحم كنه و به كسايي كه دچار اين مشكل شدن صبر بده .

• taha_1990

سلام
    خیلی تاسف باره
    ممنون از تایپیکتون..

• KuRoSh

:2: چیزی نمی تونم بگم در مورد این که این روز ها بر سر مردمانمون چی اومده و شما هم رفته بودید برای کم

چیزی هم نمی خوام در مورد زلزله و هارپ بگم چون دوست ندارم اصلن بهشون فکر کنم اگر قرار باشه بریم می ریم واگر هم نباشه نمیریم ولی من هنوز امیدی درون قلبم هست که میگه هستم :9: هر چه او خواهد همان گردد

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: