فكر كنم از عواقب عروسي كه رفته باشه تو يه تاپيك ديگه يا فكر كنم چت باكس بود ، از هر كلمه اش ميتونستي يه غلط بگيري jaj, حالا چرا ميزني ! آخه من هر چي ميبينم فقط پست شما به چشم ميخورد نمایش یا پنهان متن3 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 2 کاربر: jaj, ♥Rose♥
متاسفانه هیچ آموزش درست و درمونی تو جامعه ما در زمینه مسائل ج/ن/س/ی و زناشوئی وجود نداره و فیلم های پورنو، عملاً منبع آموزشی خیلی از جووناس.
آخه وقتی میخوایم یه حرفی در این مورد بزنیم وقتی دید کلی به این موضوع منفیه و نظر همه اینه که نگیم بهتره و یا در مورد کسی که این طور چیزا رو بحث میکنه فکرای بد میکنن همین میشه دیگه داش محسن ♥Rose♥, به سلامتی اولیش پست گذاشت
مطمئنا اگر یک خانم این مطلب را مطالعه کند از اینکه مردان تا این حد نسبت به این مساله نگرانی دارند متعجب خواهد شد چرا که مطالعات روانشناسی نشان میدهد خانم ها به گونه ای کاملا متفاوت با این مساله برخورد میکنند و چند سانتی متر بزرگتر یا کوچکتر بودن اندازه آلت چندان اهمیتی برای آنها ندارد!
اونچه که در مغز و قلب و زبان می گذره به مراتب ارضا کننده تر از این عضو می تونه باشه
نقل قول: hadi04
روانشناسان به افرادی که در این زمینه نگرانی دارند ( و در گروه میکرو پنیس نیستند) پیشنهاد میکنند که به جای تمرکز بر روی اندازه ی آلت، که نگرانی بیهوده ای است؛ تکنیکهای عشقبازی را فرا بگیرند.
قابل توجه افرادی که به آقای جورج کلونی خرده می گیرن
نقل قول: arash52
اگه مردی یه....
به نظر من اگر مردین یه تاپیک نظر سنجی بذارین تا خانوما بیان نظر بدن و بگن از یه رابطه چی می خوان خانومام اگه جرات دارن بیان پست بذارن
گفتنیهارو دوستان گفتن. جدای از شوخی به نظرم کیفیت خیلی مهمتره بهر حال از دیشب تا الان خیلی به همکارت فکر کردم. یه لحظه خودمو جای اون گذاشتم دیدم واقعاً دردناکه. منظورم اندازه نیستا، منظورم نداشتن اعتماد به نفسه! خیلی سرچ کردم که راه حلی براش پیدا کنم، در کمال تعجب به این نتیجه رسیدم که قابل پیوند زدنه. بعدش خوب فکرامو کردم دیدم که فعلاً نیازش ندارم، تصمیم گرفتم راستش رو اهدا کنم!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
فكر كنم از عواقب عروسي كه رفته باشه
تو يه تاپيك ديگه يا فكر كنم چت باكس بود ، از هر كلمه اش ميتونستي يه غلط بگيري
jaj,
حالا چرا ميزني ! آخه من هر چي ميبينم فقط پست شما به چشم ميخورد
نمایش یا پنهان متن
3 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 2 کاربر: jaj, ♥Rose♥hadi04
بحث تغییر سایزه دیگه
آخه وقتی میخوایم یه حرفی در این مورد بزنیم وقتی دید کلی به این موضوع منفیه و نظر همه اینه که نگیم بهتره و یا در مورد کسی که این طور چیزا رو بحث میکنه فکرای بد میکنن همین میشه دیگه داش محسن
♥Rose♥,
به سلامتی اولیش پست گذاشت
♥Rose♥
نمایش یا پنهان متن
آقا جلال چي ميخوايي از اينجا ؟!
نمایش یا پنهان متن
4 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 3 کاربر: jaj, ♥Rose♥, KuRoShjaj
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
جدا از شوخی تاپیک خوبی بودچرا حرف تو دهن خانوما میذاری؟
نمایش یا پنهان متن
کو ببینم
KuRoSh
چرا دیدم خوبش هم دیدم
پس می خواستی چیز دیگه ام رو گم کنم
زیاد به خودت فشار نیار در این زمینه ها کسی نمیاد اینجا
خودم گفتم دیگه نیازی نیست شما بگید
مشکل داری با جمله ها و کلمات من از نظر من هیچم مشکل ندارن
jaj
♥Rose♥
خود خودتون ، شك نكنيد
نمایش یا پنهان متن
3 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 2 کاربر: jaj, ♥Rose♥hadi04
ای بابا گیر نده آبجی بذار کاری کنم شاید از ماهواره دیدن خسته شدن
در راستای غرق شدنت در فانتزیات این تاپیک رو زدم که کارم از محکم کاری عیب نکنه
قربونت داداش پس دیگه تو هم قول بده کمتر از این موارد خریداری کنی این چیزا همونطور که خوندی پاسخگو نیست
ایناهاش
هاچو هاچو
hadi04
کارای من مهندسیه از دست میدیش
اصلا یع وعضیه
KuRoSh
hadi04,
هاچو هاچو,
شما هم با این پست ها تون
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
اجرت با خودش... نمیدونی با این تاپیکت آلت چند نفرو بلند کردیarash52
این مال منه که در نوع خودش استاندارده
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستhadi04
مال من تو صفحه دوربینم جا نمیشه شرمنده
خدا خفت نکنه پسر نصفه شبی ترکیدم از خنده
ماهی
اونچه که در مغز و قلب و زبان
قابل توجه افرادی که به آقای جورج کلونی خرده می گیرن
به نظر من اگر مردین یه تاپیک نظر سنجی بذارین تا خانوما بیان نظر بدن و بگن از یه رابطه چی می خوان
خانومام اگه جرات دارن بیان پست بذارن
جدای از شوخی به نکات خوبی اشاره شده بود.
Kishe Mehr
آخه چرا آلت دقیقا وسط کنترل و دیلیت قرار گرفته؟
آخه چرا زنها نمی تونند قصاب بشن؟
Holtek
رو مال من نوشته Alt Gr فكر كنم اين استاندارتر باشه
بچه مثبت
بهر حال از دیشب تا الان خیلی به همکارت فکر کردم. یه لحظه خودمو جای اون گذاشتم دیدم واقعاً دردناکه. منظورم اندازه نیستا، منظورم نداشتن اعتماد به نفسه! خیلی سرچ کردم که راه حلی براش پیدا کنم، در کمال تعجب به این نتیجه رسیدم که قابل پیوند زدنه. بعدش خوب فکرامو کردم دیدم که فعلاً نیازش ندارم، تصمیم گرفتم راستش رو اهدا کنم!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
یعنی چی میتونن خواسته باشن اونوقت شب
arash52,
بچه مثبت,
اِ آلتت چرا کنده شده ؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→