₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » آموزش احیای قلبی و تنفس مصنوعی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » آموزش احیای قلبی و تنفس مصنوعی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

آموزش احیای قلبی و تنفس مصنوعی

2029 بازدید، 14 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

یکی از مهمترین اقدامات طی کمک های اولیه برای نجات یک زندگی انجام احیای قلبی همراه با تنفس مصنوعی است.متاسفانه هنگامی که شاهد وقایع دلخراشی هستیم مردم به دلیل بی اطلاعی از نحوه انجام این کار و یا به دلیل دستپاچه شدن نمی توانند اقدام درست و به موقعی انجام دهند و لذا آموزش این اقدام حیاتی را لازم دیدیم شاید نجات بخش زندگی هموطنان عزیزمان گردد.

احیای قلبی ۱۱ مرحله را شامل می شود :

۱هنگامی که با فرد حادثه دیده مواجه میشوید بررسی کنید که آیا پاسخ میدهد؟او را به آهستگی تکان دهید و فریاد بزنید “خوب هستید؟”.

۲با اورژانس(شماره تلفن ۱۱۵) تماس بگیرید و درخواست آمبولانس کنید. ( یا اینکه از کسی بخواهید این کار را انجام دهد).

۳سومین اقدام درخواست کمک می باشد،از کسانی که می توانند کمک کنند درخواست کنید.

تصویر در دسترس نیست

4.بیمار را آهسته به پشت بچرخانید.

تصویر در دسترس نیست

5.راه هوایی را باز کنید و وضعیت تنفسی را بررسی نمایید ، پیشانی را به عقب و چانه را بالا بکشید ،وضعیت تنفس را با نگاه کردن،گوش کردن صدای تنفس و احساس کردن تنفس برای سه تا پنج ثانیه بررسی کنید و اگر تنفس نداشت وارد مرحله ششم شوید.

تصویر در دسترس نیست

پیشانی را به عقب و چانه را بالا بکشید

6.دو نفس عمیق بدهید،پیشانی را عقب و چانه را بالا ببرید ، سوراخ های بینی را با دو انگشت ببندید و دهان خود را محکم اطراف دهان بیمار قرار دهید (مانند تصویر زیر) ، دو تنفس عمیق برای ۱ تا ۱٫۵ ثانیه بدهید.

تصویر در دسترس نیست

7.نبض را در همان سمت گردن که قرار گرفته اید لمس کنید.حدود ۱۰ ثانیه را به این کار اختصاص دهید.

تصویر در دسترس نیست

8.برای ماساژ قلبی ، محل دقیق گذاشتن دست بر روی سینه را پیدا کنید.(دو انگشت بالاتر از محلی که آخرین دنده ها به هم می رسند) ، قسمت پایین کف دست را روی محل مشخص شده قرار دهید و دست دیگر را مانند شکل روی دست اول قرار دهید. توجه کنید که انگشتان شما نباید با سینه در تماس باشند (فقط قسمت انتهایی کف دست).

تصویر در دسترس نیست

9.در حالیکه بازوهای شما عمود بر قفسه سینه بیمار هستند ۱۵ بار قفسه سینه را طوری فشار دهید که با هربار فشار،قفسه سینه ۳ تا ۵ سانتی متر به داخل فرو رود (بر حسب جثه).

تصویر در دسترس نیست

10.مجددا دو تنفس عمیق مانند حالت قبل بدهید.
    ۱۱٫پانزده (۱۵) ماساژ قلبی و دو تنفس را به صورت ذکر شده تکرار کنید (برای ۴ دور کامل).
    بعد از چهار دور ماساژ قلبی و تنفس مصنوعی،یک دقیقه وقت دارید تا نبض را چک کنید.اگر وجود نداشت،دو تنفس عمیق بدهید و دوباره ماساژ قلبی را تکرار کنید.

عملیات احیای قلبی را آنقدر ادامه دهید که :
    الف) بیمار نبض و تنفس عادی را آغاز کند
    ب)بیمار را به مرکز درمانی برسانید

در فاصله رساندن بیمار به مرکز درمانی نگذارید بیش از ۴ دقیقه وقفه در عملیات احیا ایجاد شود.

اینم لینک کلیپ احیای قلبی امیدوارم مفید بوده باشه

7 سپاس: دلشاد، هاچو هاچو، Life Dream، بچه مثبت، SePaNDaR313، ♥Rose♥، kahkeshan

• دلشاد

مرسی داش آرسام
    2 سپاس: hadi04، هاچو هاچو

• Life Dream

مرسي آرسام خان، سعي ميكنم امتحانش كنم :4:

• هاچو هاچو

نقل قول: hadi04
    تقدیم به هاچو هاچو

خیلی خیلی مرسی آرسام جان واقعا میخواستم بدونم :8:
    فک میکردم پیچیده تر از اینا باشه ولی نبود ، بازم مرسی یره 825

خب حالا بریم سراغ مسخره بازی :4:

4.بیمار را آهسته به پشت بچرخانید.

اگه به پشت بود باید دوبار بچرخونیم؟ 443
    اگر تنفس نداشت وارد مرحله ششم شوید.

:4: اگر داشت وارد مرحله چندم بشیم؟ 403
    تصویر در دسترس نیست
    یا آرسام :68: حالا نمیشد هر دوتاشون مرد باشن 232
    خب اینطوری یارو اگه بهوش هم بیاد خودشو میزنه به بیهوشی :4:

تصویر در دسترس نیست
    بیا!میگم یارو مرد باشه واسه همینه دیگه :87: از حالت چهره زنه میشه فهمید حالی به حولی شده :68:

تصویر در دسترس نیست

یکی نیست بگه مردتیکه تو این اوضاع کراوات زدنت دیگه چی بود؟؟ 334:4:

راستی تو ویدئو چرا یقه خانومه سیاه شده بود؟403چیزی ریخته بود؟403

1 سپاس: hadi04

• hadi04

نقل قول: هاچو هاچو
    اگه به پشت بود باید دوبار بچرخونیم؟

نه بذار همینطوری بمونه
    اگر داشت وارد مرحله چندم بشیم؟

هیچی دیگه تو همون مرحله متوقف میشید و با یه پس گردنی یارو رو روانه خونه اش میکنی
    یا آرسام حالا نمیشد هر دوتاشون مرد باشن

نه عزیزم اونطوری باعث میشد تبعیض جنسیتی به وجود بیاد هم مردا قلب دارن هم زنها برعکس باید هر دو جنس وجود داشته باشن تو این قضیه که معلوم بشه نجات دادن جون یه شخص خیلی مهمتر از بعضی مسائل موجود در عرف جامعه هست
    بدون شوخی یه بار جلوی بازار وکیل شیراز شاهد این قضیه بودم که یه مرد ایست قلبی کرده بود افتاده بود همه داشتن نگاهش میکردن یه دختر خانوم اومد دست به کار شد و جون اون یارو رو نجات داد ولی در کنار مردم ایستاده بودم چه چیزایی که به دختره نمیگفتن بنده خدا

یکی نیست بگه مردتیکه تو این اوضاع کراوات زدنت دیگه چی بود؟؟

این میگه انسان در هر حال باید خوشتیپ باشه :4:

1 سپاس: هاچو هاچو

• هاچو هاچو

هیچی دیگه تو همون مرحله متوقف میشید و با یه پس گردنی یارو رو روانه خونه اش میکنی

:83: آها یعنی داشته خودشو لوس میکرده :4:مرسی :46:
    نه عزیزم اونطوری باعث میشد تبعیض جنسیتی به وجود بیاد هم مردا قلب دارن هم زنها برعکس باید هر دو جنس وجود داشته باشن تو این قضیه که معلوم بشه نجات دادن جون یه شخص خیلی مهمتر از بعضی مسائل موجود در عرف جامعه هست

صلوات پخش کن :4:
    ولی در کنار مردم ایستاده بودم چه چیزایی که به دختره نمیگفتن بنده خدا

واقعا که !! :2: تا جایی که میدونم دین هم تو این مواقع دستور به نجات میده بدون در نظر گرفتن جنسیت...اینا از دین هم جلو زدن :1:
    این میگه انسان در هر حال باید خوشتیپ باشه :4:

آها اینو چون خودمم هستم خوب میفهمم 978

• hadi04

اینا از دین هم جلو زدن

آره گاهی فکر میکنم اگر دستشون میرسید دین رو هم محکوم میکردن
    آها اینو چون خودمم هستم خوب میفهمم

عامو خوشتیپ عامو خط اتو عامو چیش بادومی :4:

• هاچو هاچو

عامو خوشتیپ عامو خط اتو عامو چیش بادومی :4:

این الان شیرازی بود یا قزوینی ؟ :4:

• hadi04

این الان شیرازی بود یا قزوینی ؟

شیرازی بود قزوینیش میشه ببم جان :4:

• ♥Rose♥

hadi04,
    با اجازه : براي تنفس دهان به دهان بهتر است يه دستمال كاغذي روي دهان مصدوم گذاشته بشه و وسطش سوراخ شود ، براي آنهايي كه براشون خوشايند نيست و همچنين براي جلوگيري از انتقال بيماري مسري در صورت وجود.

تا جایی که میدونم دین هم تو این مواقع دستور به نجات میده بدون در نظر گرفتن جنسیت...

دقيقاً يه همچين اتفاقي براي منم پيش اومده بود ، يه پيرمرده بود با عصا هم به سختي راه ميرفت، ارتفاع ايستگاه اتوبوس با زمين براي ايشون زياد بود و بنده خدا نميتونست بياد پايين من يهو ديدم داره ميفته زود رفتم زير بغلشو گرفتم ، باور كنيد اگر ميفتاد ضربه مغزي ميشد ، حالا اون آدمايي كه ايستاده بودن يطوري نگاه ميكردن انگار قاتل بالفطره هستي!

• hadi04

نقل قول: ♥Rose♥
    با اجازه :

صاحب اجازه هستید استفاده کردیم :46:
    دقيقاً يه همچين اتفاقي براي منم پيش اومده بود ، يه پيرمرده بود با عصا هم به سختي راه ميرفت، ارتفاع ايستگاه اتوبوس با زمين براي ايشون زياد بود و بنده خدا نميتونست بياد پايين من يهو ديدم داره ميفته زود رفتم زير بغلشو گرفتم ، باور كنيد اگر ميفتاد ضربه مغزي ميشد ، حالا اون آدمايي كه ايستاده بودن يطوري نگاه ميكردن انگار قاتل بالفطره هستي!

این به خاطر اینه که توی جامعه ما در مورد دین فکر نمیشه بیشتر عادت به انجام یه مشت کارهای روتین داریم کاش ابتدایی ترین دلیل وجود دین رو مورد توجه قرار میدادن و اون هم انسان بودنه ،انسان بودن یعنی همون دیندار بودن همون مومن بودن ،خدمت به خلق خدا و کمک به اونها باعث رضایت خداست چیزی که دلیل وجود دین هست

2 سپاس: ♥Rose♥، هاچو هاچو

• ♥Rose♥

صاحب اجازه هستید استفاده کردیم

خواهش ميكنم :24:
    انسان بودن یعنی همون دیندار بودن همون مومن بودن ،خدمت به خلق خدا و کمک به اونها باعث رضایت خداست چیزی که دلیل وجود دین هست

دقيقاً همينطوره ، ممنون از توضيحاتتون :46:

• هاچو هاچو

براي تنفس دهان به دهان بهتر است يه دستمال كاغذي روي دهان مصدوم گذاشته بشه و وسطش سوراخ شود

اینجوری که دیگه حال نمیده :4:

حالا اون آدمايي كه ايستاده بودن يطوري نگاه ميكردن انگار قاتل بالفطره هستي!

خب این چه کاری بوده تو کردی :87:
    نمایش یا پنهان متن:4: بسیار کار پسندیده ای کردی..خیلی خوشم اومد فاطمه خانوم :39:

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

اینجوری که دیگه حال نمیده :4:

اي آقا مهدي شيطون ، خب شما بدون دستمال انجام بده ، واسه اونايي كه از آب دهن و كلاً حالشون بهم ميخوره گفتم و همچنين ترسشون واسه انتقال بيماري مسري
    نمایش یا پنهان متنياد يه خاطره اي افتادم : وقتي دوره ي امداد و كمك هاي اوليه ميگذروندم ، چند تا از بچه ها بودن رو مانكن هم بدشون ميومد انجام بدن ولي حالا براي آمپول روي عضله سر و دست ميشكستن ! :bahone:

خب این چه کاری بوده تو کردی :87:

راستش اول يه دختر رو صدا كرد كه دستشو بگيره بياردش پايين ولي دختره همچين غيض كرد چند متر رفت اون طرفتر ، آقايون هم كه تماشاچي بودن ، بنده خدا هم تصميم گرفت خودش بياد پايين ، كه يكهو من ديدم داره بدجور ميفته سريع خودمو بهش رسوندم زير بغلشو گرفتم .
    منم چون محجبه هستم بخاطر همين بقيه بد نگاه كردن ولي اصلاً اهميتي برام نداشت. مهم كاري بود كه انجام دادم.

:4: بسیار کار پسندیده ای کردی..خیلی خوشم اومد فاطمه خانوم :39:

خواهش ميكنم نظر لطفتونه :24: :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: