از سری اول که نشون دادی امتحان نیمگیری من آماده ام برای امتحان عملی فقط خدا کنه موقع امتحان استرس نگیردم دست و پا مو گم کنم اینقدر بچه سر به زیر و معصوم و آفتاب مهتاب ندیده ای هستم ها 806
آقاي معصوم و آفتاب مهتاب نديده و سر بزير ، مواظب باش نخوري زمين اولا شما انقدر اعتماد به سقفتون بالاست دست و پاتونو گم نمي كني، دوما حالا روي چه كسي ميخوايين امتحان كنيد ؟!
هیچی شبکه منوتو یه برنامه جمعه شب ها میده اسمش شعر یادت نره هست توی مسابقه سه تا گزینه پیشنهاد میدن یکی رو انتخاب می کنی انتخاب من
آهان ، ميگم شما تو خوابگاهتون هم ماهواره دارين ؟ بدجور برنامه هاي ماهواره رو شما تأثير گذاشته ! خب انتخابتون مباركتون باشه ، پس برين روش امتحان كنيد فقط فيلم بگيرين بعدا تو سايت تاپيكشو بزارين
من فقط شعر یادت نره و سریال پوآرو رو می بینم 1167 805
خب ببينين ، به من ربطي نداره ، فقط واسم سوال پيش اومد كه تو خوابگاه هم مگه ماهواره هست ؟!
نقل قول: هاچو هاچو
میشه آموزش باز کردن روسری رو هم بذارین؟
اتفاقا ديروز آقا جلال هم همين سوال رو پرسيده بود ، منم در جوابش گفتم شما آقايون جسارتاً خودتون فيلم هستين احتياجي به ديدن فيلم ندارين نمایش یا پنهان متنالبته باب مزاح عرض كردم ، خواهش ميكنم كسي از حرفاي من ناراحت نشه
♥Rose♥
فيلم شماره 12
jaj
دلشاد
♥Rose♥
فقط خدا کنه موقع امتحان استرس نگیردم دست و پا مو گم کنم اینقدر بچه سر به زیر و معصوم و آفتاب مهتاب ندیده ای هستم ها
آقاي معصوم و آفتاب مهتاب نديده و سر بزير ، مواظب باش نخوري زمين
ژنرال
ژنرال
♥Rose♥
خواهش ميكنم
خواهش ميكنم
ژنرال
چون تو تاپیک قسمت اول، پست نذاشته بودم، اینجا دوبار پست گذاشتم
jaj
♥Rose♥
شما خيلي لطف فرمودين
1- خواهر
2- مادر
3- اون يكي خواهر
ببخشيد متوجه نشدم !
jaj
♥Rose♥
انتخاب من
آهان ، ميگم شما تو خوابگاهتون هم ماهواره دارين ؟
بدجور برنامه هاي ماهواره رو شما تأثير گذاشته !
خب انتخابتون مباركتون باشه ، پس برين روش امتحان كنيد
فقط فيلم بگيرين بعدا تو سايت تاپيكشو بزارين
♥Rose♥
خواهش ميكنم ، از كدوم يكيا ؟!
jaj
هاچو هاچو
♥Rose♥
خب ببينين ، به من ربطي نداره ، فقط واسم سوال پيش اومد كه تو خوابگاه هم مگه ماهواره هست ؟!
اتفاقا ديروز آقا جلال هم همين سوال رو پرسيده بود ، منم در جوابش گفتم شما آقايون جسارتاً خودتون فيلم هستين احتياجي به ديدن فيلم ندارين
نمایش یا پنهان متن
البته باب مزاح عرض كردم ، خواهش ميكنم كسي از حرفاي من ناراحت نشهjaj
♥Rose♥
تازه سایتشم بازه از خود سایت اصلی میدانلودیم
كه اينطور ، موفق باشين
خوب فیلمشو نداری بگو ندارم
نه بابا ندارم اگرم داشتم نيمگذاشتم
باز كردن روسري كه كاري نداره ، گره يا سنجاقشو باز ميكني ، بعضيا هم يهويي باز ميكنن
هاچو هاچو
اِ جدی؟خب در جواب من چی میگین؟
نه خب به آدم بر میخوره
نمایش یا پنهان متن
شوخی کردمشهلا
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→