چه فازی میدهد فوتبال این شبها . توصیه میکنم تا پایان لیگ قهرمانان از دیدن بازیهای لیگ ایران خودداری فرمایید ! امشب بوروسیا دورتموند دوست داشتنی و مربی خوشفکرش درس بزرگی به مورینیوی جاه طلب و کهکشانی های مادریدی دادند . یک فوتبال روان ، جسورانه و ناب و ادامه تحقیر اسپانیایی ها توسط آلمانیها . 4 گل زدن به رئال مادرید و همین تعداد گل نزدن ، کاری بس عظیم است . توصیه میکنم به ریزه کاری های لواندوفسکی (لوان فور سکی) د ر گلهای دوم و سوم بیشتر دقت کنید . گل سوم محشر بود . ترکیبی از فوتبال و فوتسال و گل کوچک . بی شک همه فوتبال دوستان بی صبرانه مشتاق بازیهای برگشت خواهند بود و منتظرند ببینند عکس العمل تیمهای اسپانیایی درقبال این شکستهای تاریخی چه خواهد بود . منتظر می مانیم و از هر 4 تیم هم ممنونیم .
arash52
چه فازی میدهد فوتبال این شبها . توصیه میکنم تا پایان لیگ قهرمانان از دیدن بازیهای لیگ ایران خودداری فرمایید ! امشب بوروسیا دورتموند دوست داشتنی و مربی خوشفکرش درس بزرگی به مورینیوی جاه طلب و کهکشانی های مادریدی دادند . یک فوتبال روان ، جسورانه و ناب و ادامه تحقیر اسپانیایی ها توسط آلمانیها . 4 گل زدن به رئال مادرید و همین تعداد گل نزدن ، کاری بس عظیم است . توصیه میکنم به ریزه کاری های لواندوفسکی (لوان فور سکی) د ر گلهای دوم و سوم بیشتر دقت کنید . گل سوم محشر بود . ترکیبی از فوتبال و فوتسال و گل کوچک .
بی شک همه فوتبال دوستان بی صبرانه مشتاق بازیهای برگشت خواهند بود و منتظرند ببینند عکس العمل تیمهای اسپانیایی درقبال این شکستهای تاریخی چه خواهد بود . منتظر می مانیم و از هر 4 تیم هم ممنونیم .
mz56mz
diver20
arash52
كاملا باهات در مورد داوري موافقم . فينال بايد بين بايرن و منچستر يونايتد برگزار مي شد .
ژنرال
هیچکس فکرشو نمیکرد همچین نتیجه ای رقم بخوره
دوس داشتم رئال میومد فینال و به بایرن میباخت.
اون عکس آخری نشون میده لوانفورسکی (فکر کنم لوانفسکی بود) هم استقلالیه
دلشاد
levrone
هاچو هاچو
garfild
SaMaN TaJ
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→