₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » @ادامه اسپانیایی کُشی ! لوانفورسکی کهکشانی ها را به سیاهچاله فرستاد@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » @ادامه اسپانیایی کُشی ! لوانفورسکی کهکشانی ها را به سیاهچاله فرستاد@

بدون عکس

@ادامه اسپانیایی کُشی ! لوانفورسکی کهکشانی ها را به سیاهچاله فرستاد@

1935 بازدید، 10 پست، نویسنده: arash52

• arash52

تصویر در دسترس نیست

چه فازی میدهد فوتبال این شبها . توصیه میکنم تا پایان لیگ قهرمانان از دیدن بازیهای لیگ ایران خودداری فرمایید ! امشب بوروسیا دورتموند دوست داشتنی و مربی خوشفکرش درس بزرگی به مورینیوی جاه طلب و کهکشانی های مادریدی دادند . یک فوتبال روان ، جسورانه و ناب و ادامه تحقیر اسپانیایی ها توسط آلمانیها . 4 گل زدن به رئال مادرید و همین تعداد گل نزدن ، کاری بس عظیم است . توصیه میکنم به ریزه کاری های لواندوفسکی (لوان فور سکی) د ر گلهای دوم و سوم بیشتر دقت کنید . گل سوم محشر بود . ترکیبی از فوتبال و فوتسال و گل کوچک .
    بی شک همه فوتبال دوستان بی صبرانه مشتاق بازیهای برگشت خواهند بود و منتظرند ببینند عکس العمل تیمهای اسپانیایی درقبال این شکستهای تاریخی چه خواهد بود . منتظر می مانیم و از هر 4 تیم هم ممنونیم .

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: mz56mz، ژنرال، jaj، دلشاد، levrone، هاچو هاچو، بچه مثبت، SePaNDaR313، garfild، diver20

• mz56mz

عجب بازى با حال و ديدنى بود خوشمان آمد
    1 سپاس: arash52

• diver20

البته حق رئال مادريد بود كه قبل از اينها حذف بشه ! داور نامرد ترك باعث حذف منچستر يونايتد شد. ويرايش شد arash314 314 314

• arash52

diver20,
    كاملا باهات در مورد داوري موافقم . فينال بايد بين بايرن و منچستر يونايتد برگزار مي شد . :66:

1 سپاس: diver20

• ژنرال

چه بازی ای بود ...

هیچکس فکرشو نمیکرد همچین نتیجه ای رقم بخوره :jeton:

دوس داشتم رئال میومد فینال و به بایرن میباخت.

اون عکس آخری نشون میده لوانفورسکی (فکر کنم لوانفسکی بود) هم استقلالیه :4:

2 سپاس: jaj، arash52

• دلشاد

مرسی داش آرش

• levrone

هر گلی که دورتموند می زد یک متر می پریدم رو هوا! دیدن تحقیر رونالدو و مورینیو خیلی حال داد خدایشش!

• هاچو هاچو

:20: :20: من این بازی رو هم ندیدم :101:

• garfild

عجب بازی هایی بود این هفته از دستم رفتن :28:

• SaMaN TaJ

بازی برگشت آقای خاص جبران میکنه...الکیه مگه؟؟؟ :16:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: