تويوتا خودرو شاسي بلند هايلندر خود را به روزرساني کرده و در نمايشگاه خودرو نيويورک 2013 به نمايش گذاشت. اما در بروز رسانی هایلندر که قرارست به عنوان مدل 2014 به فروش برسد چه اتفاق خاصی افتاده؟ جلو پنجره ذوزنقه ای شکلش حدودا دو برابر بزرگتر شده و چراغ های جلویی آن تا بالای گلگیرها امتداد یافته. طراحی مجدد درب صندوق و استفاده از خطوط جدید در شانه های خودرو نیز تکمیل کننده نمای ظاهری هستند.در ادامه مطلب با معرفي کامل و گالري تصاوير تويوتا هايلندر 2014 با گجت نيوز همراه باشيد.
تصاویر Toyota Highlander 2014 در نمایشگاه خودرو نیویورک 2013 :
▧ 6 تصویر این بخش در دسترس نیست
تویوتا برای هایلندر 2014 سه پیشرانه شامل 2.7 لیتری چهار سیلندر، 3.5 لیتری V6 بنزینی و 3.5 لیتری هیبریدی تدارک دیده که هنوز مشخصات فنی آنها منتشر نشده اما با این حال می دانیم که برای نسخه های بنزینی آن گیربکس شش سرعته اتومات و برای مدل هیبریدی گیربکس CVT آماده شده است.
گالری تصاویر نمای خارجی Toyota Highlander 2014 :
▧ 6 تصویر این بخش در دسترس نیست
مدل های چهار سیلندر هایلندر تنها بصورت دیفرانسیل جلو عرضه شده اما مشتریان مدل های V6 می توانند سیستم محرکه AWD آنرا نیز سفارش دهند؛ هایلندر هیبریدی نیز سیستمی مشابه AWD خواهد داشت.
هایلندر جدید که از بهار 2014 در اختیار مشتریان قرار می گیرد، دارای ویژگی های زیر است:
افزایش 11 سانتیمتری عرض خودرو در ردیف سوم. کاهش 30 درصدی صدای وارده به کابین. صندلی حافظه دار راننده با سیستم تهویه و سیستم گرمایشی، ورود بدون کلید، کروز کنترل، سیستم پخش JBL با 11 اسپیکر، سیستم گرمایشی فرمان، هشدار دهنده نقطه کور، سنسورهای عقب، پیشگیری از تصادف، هشدار دهنده تغییر لاین و … همگی بصورت سفارشی. تعلیق مک فرسون در جلو و دوجناغی در عقب به همراه رینگ های 18 اینچی (19 سفارشی). سیستم Dynamic Torque Control برای مدیریت گشتاور منتقل شده به چرخ ها. EPS یا فرمان الکتریکی. چند رسانه ای Entune با بلوتوث و سیستم تشخیص صدا و نمایشگر 6.1 اینچی (8 اینچی سفارشی). هشت عدد ایربگ، دوربین عقب. پکیج ایمنی Star Safety System شامل کنترل پایداری (VSC)، کنترل کشش و توزیع کننده نیروی ترمز. Hill-start یا کمکی حرکت در شیب، قفل دیفرانسیل در مدل های AWD.
واقعا تفاوت یک ماشین درجه یک رو با ماشینی که اصلا ایمنی نداره میشه به خوبی تشخیص داد دوست داشتم وقت به اندازه کافی داشته باشم که بشینم از روی قالب بدنه این ماشین یه نسخه بکشم
ان شاءالله خداوند وقتشو بهتون ارزاني بداره تا نهايت استفاده رو ببرين
نقل قول: jaj
کاش یه پول درست و حسابی داشتم یه دونه از اینا می خریدم
اي بابا شما هم همش در حال گريه كردن هستين ، ان شاءالله يه پول درست و حسابي هم خداوند بهتون عنايت كنه و همينطور براي تمام دوستانم در اينجا و كره خاكي
نقل قول: maryamlondon1
ننه به درد نمیخوره 3.5 بنزین یعنی هفته 180 پوند بنزین میخوره .به پول ایران نمیدونم شاید 800 هزار تومان بنزین یک هفته است
مامان مريم حسابي سرتون تو حساب كتابه
ننه جان این 3.5 حجم موتوره نه میزان مصرف سوخت حجم موتور 4 سیلندرش 2700 سی سی میشه و شش سیلندرش 3500 سی سی پژو 405 حجم موتورش در مدل های مختلف 1600 1800 و 2000 هست مدل 2700 20 مایل به ازای هر گالن میره که به عدد باور نکردنی 11.7 لیتر در 100 کیلومتر میرسه یعنی خیلی خوب مدل 3500 18 مایل به ازای هر گالن میره که میشه 100 کیلومتری 13 لیتر بنزین اگه با سمند یا پژو 405 مقایسه اش کنیم اعداد تقریبا یکی هستند یعنی طراحی ماشین ایرانی افتضاحه قیمتش هم خیلی جالب زده بود بین 30 تا 40 هزار دلار البته ورود ماشین های با حجم بیش از 2500 سی سی به ایران ممنوعه ولی ادم با دیدن این مصرف سوخت دلش مو خواد سرشو بکوبه به دیوار
ننه جان این 3.5 حجم موتوره نه میزان مصرف سوخت حجم موتور 4 سیلندرش 2700 سی سی میشه و شش سیلندرش 3500 سی سی
جاج جان این اسم به عربی به مرغ میگن جاج یعنی مرغ حالا چرا سرت میکوبی بابا اعصابت خوب من اینجا سلندر وسی سی ومیسی سرم نمیشه رانندگی خانومارا میدونی که فقط بلدند فرمان دست بگیرند .. فردا سند ماشین میبینم چند سلند رداره وچند سی سی جدی میگم ماشین من 1.3 40 پوند برا دوهفته فول میشه .. انجا ماشین تویوتا نیسان وهوندا را از رده خارج کردند به خاطر موارد ایمنی واستاندارد نیستند .پارسال من تویوتا داشتم وقتی تصادف کردم ایر بگ باز نشد وخدا به من رحم کرد فرمان مجکم به قفصه سینه ام خورد که تا یک ماه ونیم نفس کشیدن برام سخت بود
نقل قول: ♥Rose♥
زندگی همش حساب وکتابه اگه منظم نباشی وحساب وکتاب نداشته باشی نمیتونی یک خانواده 7 اداره کنی
به مرغ الدجاج گفته میشه ولی یغدادیها مختصر مفید ش میگن جاج
ماشینتون ایربگش باز نشده ولی طراحی خود ماشین به گونه ای هست که صدمه شدید به افراد نزنه اگه ایران بودید و سوار یه پراید یا پژو میشدید و تصادف می کردید اون موقع مفهوم ایمنی رو بیشتر درک می کردید
تصادفات ایران دیدم .موقع تصادف ماشین با زمین پرس میشه
استی اونجا بنزین گالنی چنده؟؟
گالنی نداریم که لیتری یک پوند ودیروز خیلی پائین امد از 6 بنس شد یک بنس ...به پول ایران میشه لتری 6200 تومان ..کوپن موپون نداریم هاااااااااا یعنی هر لتر ارزش یک بستنی داره
من خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی از اینا دوست دارم
♥Rose♥
تصاویر Toyota Highlander 2014 در نمایشگاه خودرو نیویورک 2013 :
تویوتا برای هایلندر 2014 سه پیشرانه شامل 2.7 لیتری چهار سیلندر، 3.5 لیتری V6 بنزینی و 3.5 لیتری هیبریدی تدارک دیده که هنوز مشخصات فنی آنها منتشر نشده اما با این حال می دانیم که برای نسخه های بنزینی آن گیربکس شش سرعته اتومات و برای مدل هیبریدی گیربکس CVT آماده شده است.
گالری تصاویر نمای خارجی Toyota Highlander 2014 :
مدل های چهار سیلندر هایلندر تنها بصورت دیفرانسیل جلو عرضه شده اما مشتریان مدل های V6 می توانند سیستم محرکه AWD آنرا نیز سفارش دهند؛ هایلندر هیبریدی نیز سیستمی مشابه AWD خواهد داشت.
هایلندر جدید که از بهار 2014 در اختیار مشتریان قرار می گیرد، دارای ویژگی های زیر است:
افزایش 11 سانتیمتری عرض خودرو در ردیف سوم.
کاهش 30 درصدی صدای وارده به کابین.
صندلی حافظه دار راننده با سیستم تهویه و سیستم گرمایشی، ورود بدون کلید، کروز کنترل، سیستم پخش JBL با 11 اسپیکر، سیستم گرمایشی فرمان، هشدار دهنده نقطه کور، سنسورهای عقب، پیشگیری از تصادف، هشدار دهنده تغییر لاین و … همگی بصورت سفارشی.
تعلیق مک فرسون در جلو و دوجناغی در عقب به همراه رینگ های 18 اینچی (19 سفارشی).
سیستم Dynamic Torque Control برای مدیریت گشتاور منتقل شده به چرخ ها.
EPS یا فرمان الکتریکی.
چند رسانه ای Entune با بلوتوث و سیستم تشخیص صدا و نمایشگر 6.1 اینچی (8 اینچی سفارشی).
هشت عدد ایربگ، دوربین عقب.
پکیج ایمنی Star Safety System شامل کنترل پایداری (VSC)، کنترل کشش و توزیع کننده نیروی ترمز.
Hill-start یا کمکی حرکت در شیب، قفل دیفرانسیل در مدل های AWD.
گالری تصاویر نمای داخلی Toyota Highlander 2014 :
منابع :
en.gadgetnews
گجت نیوز
kahkeshan
jaj
jaj
maryamlondon1
ننه به درد نمیخوره 3.5 بنزین یعنی هفته 180 پوند بنزین میخوره .به پول ایران نمیدونم شاید 800 هزار تومان بنزین یک هفته است
jaj
♥Rose♥
ممنونم
دوست داشتم وقت به اندازه کافی داشته باشم که بشینم از روی قالب بدنه این ماشین یه نسخه بکشم
ان شاءالله خداوند وقتشو بهتون ارزاني بداره تا نهايت استفاده رو ببرين
اي بابا شما هم همش در حال گريه كردن هستين ، ان شاءالله يه پول درست و حسابي هم خداوند بهتون عنايت كنه و همينطور براي تمام دوستانم در اينجا و كره خاكي
حجم موتور 4 سیلندرش 2700 سی سی میشه و شش سیلندرش 3500 سی سی
پژو 405 حجم موتورش در مدل های مختلف 1600 1800 و 2000 هست
مدل 2700 20 مایل به ازای هر گالن میره که به عدد باور نکردنی 11.7 لیتر در 100 کیلومتر میرسه یعنی خیلی خوب
مدل 3500 18 مایل به ازای هر گالن میره که میشه 100 کیلومتری 13 لیتر بنزین
اگه با سمند یا پژو 405 مقایسه اش کنیم اعداد تقریبا یکی هستند یعنی طراحی ماشین ایرانی افتضاحه
قیمتش هم خیلی جالب زده بود بین 30 تا 40 هزار دلار
البته ورود ماشین های با حجم بیش از 2500 سی سی به ایران ممنوعه ولی ادم با دیدن این مصرف سوخت دلش مو خواد سرشو بکوبه به دیوار
حالا شما خودتونو كنترل كنيد چرا خودزني ميكنيد
maryamlondon1
حجم موتور 4 سیلندرش 2700 سی سی میشه و شش سیلندرش 3500 سی سی
جاج جان این اسم به عربی به مرغ میگن جاج یعنی مرغ
زندگی همش حساب وکتابه اگه منظم نباشی وحساب وکتاب نداشته باشی نمیتونی یک خانواده 7 اداره کنی
دلشاد
jaj
maryamlondon1
به مرغ الدجاج گفته میشه ولی یغدادیها مختصر مفید ش میگن جاج
تصادفات ایران دیدم .موقع تصادف ماشین با زمین پرس میشه
گالنی نداریم که لیتری یک پوند ودیروز خیلی پائین امد از 6 بنس شد یک بنس ...به پول ایران میشه لتری 6200 تومان ..کوپن موپون نداریم هاااااااااا
jaj
zrnznn
ییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی از اینا دوست دارم
هاچو هاچو
mansour12247
mahsa joon
♥Rose♥
آقا جلال اونوقت اين مرغ رو خودتون درست كردين ؟
zrnznn,
هاچو هاچو,
mansour12247,
mahsa joon,
jaj
♥Rose♥
كي من تمومش كنم چه چيزايي ميگين!!! من خيلي بخورم فقط يكي از روناشو ميتونم بخورم ديگه سير ميشم
پ ن پ ، يه چوب جادويي دارم برام ظاهر ميكنه ، اين كه كاري نداره البته من شكم پرشو درست ميكنم بعد ميزارم تو جوجه گردون فر بريان بشه ، تازه اين كميشم سوخته
از شما كه هيچ توقعي نميشه داشت
آفرين آفرين ترشي نخوري يه چيزي ميشي
ميگم خسته نباشي !!!
jaj
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→