ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
20 پیمان تغذیه ای در بهار
♥Rose♥
روز را با ميوه شروع كنيم
صبحانه وعده مناسبي براي گنجاندن يك يا دو ميوه در كنار نان و پنير است تا نياز ما به بخشي از ويتامينها، آنتياكسيدانها و فيبر تأمين شود.
بگذاريم چايمان اندكي خنك شود
چاي داغ هم براي حنجره خوب نيست و هم سبب ميشود ما قند زيادي با هر فنجان يا استكان يا ليوان چاي بخوريم.
قندهايمان را ريز كنيم
حبههاي قند امروزي كه به صورت آماده و قالبي خريداري ميكنيم، قابليت آن را دارند كه به چهار حبه كوچكتر تقسيم شوند تا تعداد قندي كه در طول روز ميخوريم كاهش يابد. بعضيها در طول روز ناخودآگاه 10 فنجان چاي ميخورند و بيتوجه به آن، تعداد قند دريافتيشان به رقم سرسامآوري ميرسد.
با نوشابهها قهر كنيم
گرچه آغاز سال، زمان آشتي ما است، اما بهتر است با مزاحمان سلامتيمان قهر كنيم. نوشابههاي گازدار به دليل داشتن قند زياد، ممانعت در جذب كلسيم و وابستگي كه ايجاد ميكنند زيانآورند و مزاحم.
برنجمان را آبكش نكنيم
آبكش كردن برنج به تصور آنكه نشاسته آن از بين ميرود اشتباه است، چون بيش از 80 درصد برنج را نشاسته تشكيل ميدهد و با آبكش كردن چيزي از آن از دست نميرود. در اين ميان فقط ويتامينهاي برنج هدر ميروند.
نان سفيد استفاده نكنيم
نانها اگر سبوسدار باشند هم بهتر ما را سير ميكنند و هم اينكه تا حدودي مانع جذب كلسترول ميشوند. نانهاي سفيد قند خون را سريع بالا ميبرند و زمينه ابتلا به بيماري ديابت را مهيا ميكنند.
با روغن جامد خداحافظي كنيم
روغنهاي جامد سرشار از اسيدهاي چرب اشباع هستند كه براي قلب و عروق ما زيانبارند. عروق را تنگ ميكنند و خطر حملههاي قلبي را افزايش ميدهند.
سير و پياز را در برنامه غذاييمان بگنجانيم
گرچه سير و پياز ممكن است به ظاهر بد بو باشند، اما اتفاقاً خاصيت آنها به خاطر همان تركيبات گوگردي است كه بوي ناخوشايندي دارند. مزمزه كردن كمي چاي خشك، يا جويدن چند برگ جعفري ميتواند از بوي بد دهان ناشي از خوردن سير و پياز جلوگيري كند.
آب زياد بخوريم
آب مفيدترين نوشيدني است و يك ليوان آن حتي يك كالري هم ندارد. آب سموم بدن را دفع ميكند و براي تنظيم سوخت و ساز بدن مفيد است.
چيپس نخوريم
چيپس حتي يك فايده تغذيهاي هم ندارد كه به آن دلخوش كنيم. نشاسته، چربي نامناسب و نمك، ارمغان ناميمون چيپس براي بدن است.
ماهي بخوريم
اگر شب عيد سبزي پلو با ماهي داريد نوشجانتان، ولي ماهي را نبايد سالي يك بار خورد بايد هفتهاي يك تا دو بار در برنامه غذاييمان بگنجانيم. ماهيها سرشار از پروتئين، چربيهاي مفيد، يد و حتي كلسيم به خاطر استخوانهاي ريزي هستند كه حين طبخ ذوب ميشوند.
با كالباس و سوسيس سرسنگين باشيم
كالباس و سوسيس حاوي مواد افزودني به ويژه تركيبات نيترات هستند كه در بدن تبديل به ماده سرطانزاي نيتروزآمين ميشوند. سعي كنيم از آنها به ندرت استفاده كنيم.
هيچ وعده غذايي را حذف نكنيم
با حذف يك وعده غذايي تمايل ما به وعده بعدي بيشتر ميشود، ضمن اينكه با خوردن هلههولهها، جاي وعده نخورده را با مواد غير مفيد پر ميكنيم.
غذايمان را خوب بجويم
جويدن غذا سبب ميشود كه هم از مزه غذا لذت بيشتري ببريم و هم با غذايي كمتر احساس سيري بيشتري داشته باشيم و هم اينكه لثهها و دندانهايمان سالمتر باشند.
نمكدانها را در ويترين بگذاريم
نمك به خاطر بالا بردن فشارخون و افزايش احتمال ايجاد بيماريهاي مزمن بايد تا حد ممكن محدود شود. ميتوانيم عادت كنيم كه به خيار نمك نزنيم و غذاي سفره را كمنمك بخوريم. استفاده از آبليمو و چاشنيهاي مفيد ديگر در اين زمينه به ما كمك ميكند.
از ماست كمچرب غافل نشويم
ماست ميتواند علاوه بر تأمين كلسيم، پروتئين و برخي ويتامينها به بهبود شرايط ميكروبي معده و روده كمك كند. ماست گاهي از شير هم براي بدن مفيدتر است.
گوجهفرنگي خور باشيم
گوجهفرنگي ضمن اينكه خواص بسياري از ميوهها را در خود جا داده، كالري كمي نيز دارد. گنجاندن آن در هر سه وعده غذايي مفيد است چون سبب افزايش جذب آهن از غذاهاي گياهي ميشود.
دير شام نخوريم
فاصله بين شام تا هنگام خواب بهتر است نزديك به دو ساعت باشد. اين توصيه نه بخاطر آن است كه خيال كنيم ناهار چاق نميكند و شام چاق ميكند. اين توصيه براي آن است كه خواب راحت و آسودهاي داشته باشيم.
زياد تعارف نكنيم و تعارف نشويم
در پذيراييها به مهمانان خود زياد اصرار به خوردن نكنيد. خودتان هم مغلوب و مقهور و تسليم ميزبان نشويد و به شدت در برابر خوردنيهاي مضر از خودتان دفاع كنيد!
شيرينيهاي كوچك بخريم
هرچه شيرينيها كوچكتر باشند طبيعتاً ضرر آنها نيز كمتر است. اصولاً شيرينيهاي بزرگ در پذيرايي نبايد جايگاهي داشته باشند.
kahkeshan
gilas
دلشاد
jaj
♥Rose♥
آفرین آفرین
نوشابه رو هنوز نتونستم کنار بذارم بعضی غذاها یه جوری پخته شدن که با روز نوشابه هم پایین نمیرن
اشکال از شماست نه غذاها
من خودم به شخصه چندین سال هست که یکساعت قبل از غذا و نیم یا یکساعت هم بعد از غذا نوشیدنی مصرف میکنم معمولاً هم آب هست ، شما هم امتحان کنید خیلی خوبه ، اصلا هم در بین غذا خوردن احساس تشنگی نخواهید کرد ، دو سال هم هست که نوشابه مصرف نمیکنم
jaj
♥Rose♥
شما باید یه فکر اساسی برای خودتون بکنید ، وضعیتتون وخیمه
jaj
♥Rose♥
تازه با خیلی از دوستانم هم که صحبت می کنم اونام مثل من هستن
از دست رفتم دیگه من
ای بابا شما تازه اول جوانیتون هست ، خیلی ببخشیدا از بس شکمو هستین دیگه
jaj
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→