₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » مــــهــــســــتــــــی...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » مــــهــــســــتــــــی...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

مــــهــــســــتــــــی...

6421 بازدید، 10 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

تصویر در دسترس نیست

مهستی که نام اصلی اش «خدیجه (افتخار) دده بالا» است، در سال 1325 متولد شد. او که خواهر دیگر خواننده محبوب ایرانی هایده است، توسط پرویز یاحقی، آهنگساز پر آوازه ایرانی، کشف ومعرفی شد. مهستی کار خوانندگی را از برنامه گل های رنگارنگ و با آهنگ « آخه دلم را برده خدایا» که ساخته پرویز یاحقی بود، شروع کرد. در دهه چهل پخش آوازهای نخستین او در مجموعه گلهای رنگارنگ از رادیو ملی ایران، اعتبار هنری وی شد و او یکی از خوانندگان محبوب مردم گردید و سپس راه را برای ورود خواهر بزرگترش، هایده به عالم هنر خوانندگی باز کرد.گفته می شود که هایده، خواهر مهستی، کار خود را پنج سال پس از او آغاز کرد. در طول 35 سال کار خوانندگی، مهستی آهنگ های ماندگار بسیاری اجرا کرد. تاثیر مهستی در موسیقی سنتی ایران با ارزش و بخشی از سرمایه موسیقی سنتی ایران محسوب می شود. پس از انقلاب، به بریتانیا رفت و بعد از چند سال بالاخره به آمریکا مهاجرت کرد. در سال 2005 آکادمی جهانی هنر، ادبیات و نیز رسانه های بسیاری برای 35 سال فعالیت در زمینه موسیقی سنتی و پاپ ایران از هنر او تقدیر به عمل آوردند.او در (بهمن ماه) ماه مارچ 2007 اعلام کرد که از چهار سال پیش به بیماری سرطان پیشرفته مبتلا است و غفلت در درمان آن، سبب وخامت حال وی شده است و از ایرانیان خواست تا در برابر عوامل سرطان زا و نشانه های آن هوشیارباشند. ابتلای مهستی به بیماری سرطان هنگامی منتشر شد که او در ایام نوروز به دلیل شدت بیماری اش نتوانست روی صحنه کنسرت در دوبی ظاهر شود و توسط دخترش که از لندن به دوبی آمده بود به بیمارستانی در لس آنجلس منتقل گردید. از وی حدود 35 آلبوم موسیقی از جمله : "هوای یار"، "آشفته"، "مسافر" و "گل امید"و.. به یادگار باقی مانده است.او در سال های پیش از مرگ در شهر"سنتا روزا" در شمال کالیفرنیا در آمریکا با دخترش سحر و همسرش ناصر و دو فرزند دیگرش ناتاشا و ناتالی زندگی می کرد. وی که در دو روز آخر عمرش در اغما به سر می برد روز 25 ژوئن سال 2007 در بیمارستان از میان ما رفت.روحش شاد

نمایش یا پنهان متنباز این دستگاه ما خراب شد یه جوونی بیاد دست من پیرمرد رو بگیره پلیر این آهنگ رو بذاره بی زحمت پیر شی الهی بابا :4: اینم لینک دانلودش

15 سپاس: پرهام، taha_1990، علیرضا، دلشاد، jaj، kahkeshan، هوشمند، SePaNDaR313، mahsa joon، ژنرال، بچه مثبت، gilas، هاچو هاچو، javad1020، rhim3333

• پرهام

ممنون دوست عزیز "من شخصا فقط اهنگهای هایده مهستی و حمیرا رو همیشه گوش میکنم :d-_-b:
    1 سپاس: hadi04

• علیرضا

روحش شاد. صداش همیشه آرامش بخشه
    :90:

ممنون آرسام جان
    فرمت فایلت wma بود شاید به خاطر همون نمیشد. من هم بنفشه رو سرچ و دانلود کردم ولی ظاهرا یه آهنگ دیگه در اومد.

• jaj

• دلشاد

مرسی داش آرسام

• mahsa joon

آخي خدا رحمتش كنه. 282

مرسي عمو جون 273

• ژنرال

خدا بیارمرزدش :46:

صداشو از هایده بیشتر دوس دارم، البته کارای قدیمیش بهتر از کارای جدیدش بود.

همسر اولش، خواننده خوش صدایِ کرمانی، کوروس سرهنگ زاده بود.

• hadi04

نقل قول: پرهام
    ممنون دوست عزیز "من شخصا فقط اهنگهای هایده مهستی و حمیرا رو همیشه گوش میکنم

:4: اصلا آهنگ یعنی اینا
    نقل قول: علیرضا
    فرمت فایلت wma بود شاید به خاطر همون نمیشد. من هم بنفشه رو سرچ و دانلود کردم ولی ظاهرا یه آهنگ دیگه در اومد.

آره به خاطر فرمتش بوده احتمالا به هر حال ممنونم علیرضا جان این آهنگش که گذاشتی توی آلبوم بنفشه هست به خاطر همین وقتی سرچ کردی اومده ولی در کل آهنگ قشنگی گذاشتی خیلی باهاش حال کردم ممنون رییس :46:
    نقل قول: jaj
    ﺩﻳﺪین این دخترایی که تا قبل عقد اسمشون آرمیتا بوده. بعد وقتی دارن قند میسابن رو سرشون و خطبه خونده میشه، یهو میبینی عاقد میگه : دوشیزه "خدیجه قره قوزلوی جادوغ آبادیِ اصل"، آیا من وکیلم؟

:23: خدایی این اسم رو از کجا آوردی؟
    نقل قول: ژنرال
    همسر اولش، خواننده خوش صدایِ کرمانی، کوروس سرهنگ زاده بود.

ممنون محسن جان نمیدونستم آهنگ های کوروس سرهنگ زاده رو هم خیلی دوست دارم :15:

1 سپاس: ژنرال

• gilas

• هاچو هاچو

مثل صدای خودشو خواهرش دیگه شنیده نمیشه :1:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: