نرم افزار پيشفرض كننده و پاك كننده پسورد بايوس انواع مادربوردها
▧ تصویر در دسترس نیست
توسط اين نرم افزار كه خودم به شكل كنوني درش آوردم ميتونيد به طور كاملاً خودكار BIOS هر نوع مادربوردي رو Defoult يا Reset Factory كنيد، همچنين پسورد مادر برد هم حذف ميشه!!
طريقه استفاده: ابتدا فايل Image كه بسيار كم حجم است رو دانلود كنيد، سپس يك CD يا Mini CD در Writer قرار دهيد و Image رو Write كنيد، دقت كنيد بايد فايل Image روي CD شبيه سازي (Simulate) شود نه اينكه خود فايل رو عيناً Write كنيد!! يعني گزينه Burn Image رو بايد انتخاب كنيد. حالا CD رو در داخل Disc Drive قرار دهيد و سيستم رو راه اندازي كنيد، Bootable بايد روي CD ROM تنظيم شده باشد، CD به طور خودكار اجرا شده و BIOS را Reset Factory ميكند. موفق باشيد.
نكته: بعد از Write شما داخل CD نميتنونيد چيزي ببينيد، (به خاطر حق كپي رايت ) به ظاهر CD هنوز خام است، ولي در واقع Write انجام شده و بعد از راه اندازي System متوجه خواهيد شد كه برنامه شروع به كار خواهد كرد!
واییییییی خدا مردم از خندهههههههههههههههههههههه بببین غصه این شکلکتو تنها خوردم که داره دولا راست میشه...گفتم خسته نشه وگرنه تعریف میکردم که چه کردم و الان نمیدتونم درستش کنم..... شما هم گروه اماد نجاتتتت.....با ندای قلبی صدای آدمو میشنوی میاییی کمککککککککک باشه نمیگم تا موقعی که سر حال باشی و خوابت نبره ...دیدی چقدر حرف گوش کنم
واییییییی خدا مردم از خندهههههههههههههههههههههه بببین غصه این شکلکتو تنها خوردم که داره دولا راست میشه...گفتم خسته نشه وگرنه تعریف میکردم که چه کردم و الان نمیدتونم درستش کنم..... شما هم گروه اماد نجاتتتت.....با ندای قلبی صدای آدمو میشنوی میاییی کمککککککککک باشه نمیگم تا موقعی که سر حال باشی و خوابت نبره ...دیدی چقدر حرف گوش کنم
خوب حالا بگو، امشبو حسابي خوابيدم و آمادگي يك روز سخت رو دارم
نقل قول: Holtek
داش مازي ، يه كاري ميكردي بوت ايبل رو هم رو سي دي ميبرد !!!
متاسفانه امكانش نبود، چون تظيمات BIOS كاملاً سخت افزاري هست و تا زماني كه وارد خود BIOS نشيد امكان هيچ گونه تغييري وجود نداره، اين برنامه هم جريان برق باطري رو براي يك لحظه به صورت يك فرمان و نرم افزاري قطع ميكنه و باعث ميشه BIOS سيستم خالي بشه!! ولي با توجه به حذف شدن Floppy Disc ها ميشه گفت در حال حاضر دست كم بيشتر از 95% هر سيستمي روو CD ROM يا DVD ROM بوتيبل شده! پس از اين بابت مشكل خاصي پيش نمياد. كل زماني كه برنامه شروع به كار ميكنه تا زمان Reset كردن حدود 5 ثانيه طول ميكشه، و به باز كردن Case در زير ميز يا قسمتهاي غير قابل دسترس احتياجي نيست، همچنين سيستم هم از گارانتي خارج نميشه به خاطر پلمپي كه روي بعضي از سيستمها هست.
حالا که کارم افتاده به کپسلوک ...نیازش دارم برا حروف بزرگ میخوام برگرده حالت قبلی..... بلد نیستم برش گردونم من الان میتونم از تو قسمت سیمبل ها کلمات بزرگ رو بیارم ...ولی میخوام کپسلوکم برگرده مثل قبل ....نمیخوام این طوری بمونه....اون روز هم (مثل بقیه مواقع که اول کارمو انجام میدم بعد بهش فکر میکنم ) برا امتحان این کارو کردم اصلاً به بعدش فکر نکردم که بعدن ممکنه نیازم باشه
zrnznn, عجب دسته گلي ساده ترين راهش اينه كه از System Restor ويندوزت استفاده كني، با توجه به اينكه تاريخ زدن تاپيكت 19 ارديبهشت بوده، پس حتماً بعد اون اين مشكل به وجود اومده!! پس به تاريخي قبل از اون تاريخ سيستمتو برگرون مشكلت حل ميشه
Life Dream
توسط اين نرم افزار كه خودم به شكل كنوني درش آوردم ميتونيد به طور كاملاً خودكار BIOS هر نوع مادربوردي رو Defoult يا Reset Factory كنيد، همچنين پسورد مادر برد هم حذف ميشه!!
طريقه استفاده: ابتدا فايل Image كه بسيار كم حجم است رو دانلود كنيد، سپس يك CD يا Mini CD در Writer قرار دهيد و Image رو Write كنيد، دقت كنيد بايد فايل Image روي CD شبيه سازي (Simulate) شود نه اينكه خود فايل رو عيناً Write كنيد!! يعني گزينه Burn Image رو بايد انتخاب كنيد.
حالا CD رو در داخل Disc Drive قرار دهيد و سيستم رو راه اندازي كنيد، Bootable بايد روي CD ROM تنظيم شده باشد، CD به طور خودكار اجرا شده و BIOS را Reset Factory ميكند.
موفق باشيد.
نكته: بعد از Write شما داخل CD نميتنونيد چيزي ببينيد، (به خاطر حق كپي رايت
دانلود از اينجا
دانلود از اونجا
jaj
دلشاد
Life Dream
دلشاد,
SePaNDaR313,
قابلي نداشت، اميدوارم كه مفيد بوده باشه
zrnznn
Life Dream
چه بوده بيده؟!
zrnznn
Life Dream
ژنرال
zrnznn
واییییییی خدا مردم از خندهههههههههههههههههههههه
Holtek
داش مازي ، يه كاري ميكردي بوت ايبل رو هم رو سي دي ميبرد !!!
Life Dream
چقدر؟
خوب حالا بگو، امشبو حسابي خوابيدم و آمادگي يك روز سخت رو دارم
متاسفانه امكانش نبود، چون تظيمات BIOS كاملاً سخت افزاري هست و تا زماني كه وارد خود BIOS نشيد امكان هيچ گونه تغييري وجود نداره، اين برنامه هم جريان برق باطري رو براي يك لحظه به صورت يك فرمان و نرم افزاري قطع ميكنه و باعث ميشه BIOS سيستم خالي بشه!! ولي با توجه به حذف شدن Floppy Disc ها ميشه گفت در حال حاضر دست كم بيشتر از 95% هر سيستمي روو CD ROM يا DVD ROM بوتيبل شده! پس از اين بابت مشكل خاصي پيش نمياد.
كل زماني كه برنامه شروع به كار ميكنه تا زمان Reset كردن حدود 5 ثانيه طول ميكشه، و به باز كردن Case در زير ميز يا قسمتهاي غير قابل دسترس احتياجي نيست، همچنين سيستم هم از گارانتي خارج نميشه به خاطر پلمپي كه روي بعضي از سيستمها هست.
gilas
zrnznn
حالا که کارم افتاده به کپسلوک ...نیازش دارم برا حروف بزرگ میخوام برگرده حالت قبلی..... بلد نیستم برش گردونم
Life Dream
zrnznn,
عجب دسته گلي
ساده ترين راهش اينه كه از System Restor ويندوزت استفاده كني، با توجه به اينكه تاريخ زدن تاپيكت 19 ارديبهشت بوده، پس حتماً بعد اون اين مشكل به وجود اومده!! پس به تاريخي قبل از اون تاريخ سيستمتو برگرون مشكلت حل ميشه
هاچو هاچو
zrnznn
بايوس خالي ميكنيم
تشکر تشکر تشکر
خواهش ميكنم، تا تو باشي و ديگه آموزشهاي خانه خراب كن نزاري!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→