₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » جنجال مراسم انتخاب زیباترین خانم ها در کره جنوبی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » جنجال مراسم انتخاب زیباترین خانم ها در کره جنوبی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

جنجال مراسم انتخاب زیباترین خانم ها در کره جنوبی

2509 بازدید، 18 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

این اعتراف ملکه زیبایی ۲۰۱۳ در کشوری است که بیشترین جراحی پلاستیک در آن انجام می شود: «من هرگز نگفته ام که از بچگی خوشگل بوده ام! به گزارش پارس ناز با توجه به آمارهای اخیر، در حال حاضر جراحی پلاستیک در کره جنوبی بیشتر از هر کشور دیگری رواج دارد؛ به خصوص در در میان زنان و دختران ۱۹ تا ۴۹ ساله.

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

حساسیت رو به رشد در کره جنوبی نسبت به جراحی پلاستیک زمانی آشکار شد که گروهی از شرکت کنندگان در مسابقه ملکه زیبایی این کشور در سال ۲۰۱۳ منتشر شد و این نظر را دامن زد که اغلب آنها از جراحی پلاستیک و همه آنها از لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده کرده اند. بنابراین گزارش، واکنش ها به این موضوع در کره جنوبی همچنان ادامه دارد.

10 تصویر این بخش در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

Yu-Mi Kim ملکه زیبایی انتخاب شده

17 سپاس: hadi04، Holtek، levrone، SePaNDaR313، نازنین، دلشاد، sib، هاچو هاچو، gilas، ژنرال، mz56mz، lion1360، بندری، پرهام، jaj، javad1020، میهمان747

• hadi04

ملکه زیباییشون اینه؟ من شرکت کرده بودم این یارو دوم میشد خدایی والا با اون قیافش تازه جراحی هم کرده شده این :bahone: یه لحظه جوگیر شدم گفتم تیریپ خانومای سایت بیام آخه فردا همشون میان در مورد این یارو نظرشون رو میگن حالا ببین همینطوری نمیگن اگه نگفتن :23:
    3 سپاس: ♥Rose♥، jaj، هاچو هاچو

• Holtek

اينا كه همه شبيه هم بودن :59:
    1 سپاس: ♥Rose♥

• jaj

• levrone

من که اصن این چینی مینیارو نمی پسندم :1:

• دلشاد

• sib

همه شون هم عین هم جراحی میشن.دماغاشون کپی همه:4:

• هاچو هاچو

این جنس ایرونیش بهتره :51:

• gilas

به جز اون که لپاش چال داشت بقیه رو نمیشد تشخیص داد :23:

• ژنرال

نقل قول: ♥Rose♥
    Yu-Mi Kim

همشون یا کیمن یا پارک!

• mz56mz

والو به قول كاكو گلو , اگر شركت كرده بود اين يارو دوم ميشد كجاشون خشگلن بودند!!
    3 سپاس: hadi04، ♥Rose♥، هاچو هاچو

• hadi04

نقل قول: mz56mz
    والو به قول كاكو گلو , اگر شركت كرده بود اين يارو دوم ميشد كجاشون خشگلن بودند!!

کاکو باید ما دوتا ره می بردن واسه کارشناسی واللو یادت میاد رفتیم فیلیپین برای اینکه دلشون نشکنه مجبور شدیم همشون رو برنده اعلام کنیم؟ البته همشون شکل هم بودن یا باید همشون رو مردود اعلام میکردیم یا همون کاری که کردیم ولی یادش بخیر :4:

3 سپاس: ♥Rose♥، jaj، هاچو هاچو

• ♥Rose♥

نقل قول: hadi04
    ملکه زیباییشون اینه؟ من شرکت کرده بودم این یارو دوم میشد خدایی والا با اون قیافش تازه جراحی هم کرده شده این

247
    نقل قول: Holtek
    اينا كه همه شبيه هم بودن

نقل قول: sib
    همه شون هم عین هم جراحی میشن.دماغاشون کپی همه

نقل قول: gilas
    به جز اون که لپاش چال داشت بقیه رو نمیشد تشخیص داد

دقیقاً :4:
    jaj, :46:
    levrone, :46:
    دلشاد, :46:
    نقل قول: هاچو هاچو
    این جنس ایرونیش بهتره

:46:
    نقل قول: ژنرال
    همشون یا کیمن یا پارک!

:83:
    نقل قول: mz56mz
    الو به قول كاكو گلو , اگر شركت كرده بود اين يارو دوم ميشد كجاشون خشگلن بودند!!

:24:
    نقل قول: hadi04
    کاکو باید ما دوتا ره می بردن واسه کارشناسی واللو یادت میاد رفتیم فیلیپین برای اینکه دلشون نشکنه مجبور شدیم همشون رو برنده اعلام کنیم؟ البته همشون شکل هم بودن یا باید همشون رو مردود اعلام میکردیم یا همون کاری که کردیم ولی یادش بخیر

:24:

• jaj

• lion1360

نقل قول: ♥Rose♥
    Yu-Mi Kim ملکه زیبایی انتخاب شده

:37:

• پرهام

این چون اون اون چون این :bahone:

• jaj

این فاطمه رزی هم دیگه نیستش تا بدونیم امسال کی ملکه زیبایی شد داورها کی بودند و . . .

• ♥Rose♥

نقل قول: jaj
    این فاطمه رزی هم دیگه نیستش تا بدونیم امسال کی ملکه زیبایی شد داورها کی بودند و . . .

:4:
    باشه میرم ببینم کی امسال ملکه شد 351

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: