₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » باهوشا بیان‏!‏‏!‏‏!‏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » باهوشا بیان‏!‏‏!‏‏!‏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

باهوشا بیان‏!‏‏!‏‏!‏

2434 بازدید، 27 پست، نویسنده: دیااکو

• دیااکو

این معما رو یکی از دوستان چند سال پیش مطرح کرد که بعد از یه ربع جوابش رو دادم؛
    پادشاهی در سالگرد تاجگذاریش میخاد به هزار نفر از بستگانش هدیه ای بده که شاخص اونا بشه. تصمیم میگیره که هزار تا انگشتر یک شکل و یک وزن به اونا هدیه بده پس ۱۰۰۰۰ گرم طلا رو آماده می کنه و از ۱۰۰ تا طلا ساز میخاد که هر کدوم ۱۰ تا انگشتر ۱۰ گرمی دقیقأ شبیه هم درست کنند. روزی که همه انگشترها حاضر میشه یه جاسوس خبر می بره که یکی از طلا سازها از هر انگشتر ۱ گرم طلا دزدیده و ۱۰ تا انگشتر اون هر کدوم فقط ۹ گرمند. پادشاه هر چی به انگشترها نگاه می کنه می بینه در ظاهر تفاوتی با هم ندارند و می بینه اگه بخاد تک تک انگشترها رو هم وزن کنه از شأن پادشاهی به دوره. ضمنأ اینم بگم که خبرآورنده فقط می دونست یکی از طلاسازها این کار رو کرده و نمی دونست کدوم یکیه. پادشاه به جاسوسش میگه تو با یک بار وزن کردن باید بدونی که آیا واقعأ کسی دزدی کرده و اگه اینکار رو کرده کدوم یکیه.
    حالا شما به جای جاسوس. ببینم به یه بار وزن کردن می تونید دزد را بیابید. ضمنأ ترازو می تونه دو کفه باشه یا حتی یه کفه (دیجیتالی)

11 سپاس: zrnznn، lion1360، دلشاد، بچه مثبت، نغمه، ♥Rose♥، Kishe Mehr، KuRoSh، gilas، نخبه، ژنرال

• zrnznn

آقا دیا کو این اصلش قضیه همون 10کامیون و بار آجرش بوده
    همون که همه کامیونها قطعات 10 کیلویی و یک کامیون قطعات نه کیلوییی.....جوابش خیلی ساده است اگر خواستید خودم میگم :4: یادش بخیر یه استادی داشتیم وسط درس برا استراحت هر بار یکی از این بازی ریاضی ها رو میگفت....... اینم اون گفت بهمون :24:

2 سپاس: Kishe Mehr، KuRoSh

• دیااکو

نگوووووووو؛ استاد گفته قبول نیست؛ باید خودت بهش برسی؛
    3 سپاس: zrnznn، Kishe Mehr، KuRoSh

• zrnznn

چشم نمیگم...دوروغ نگم اون روز هم هیچ کدوم از بچه ها نتونستن درست جواب بدن و خود استادمون جواب صحیح رو گفت....جزوه ساختمان گسسته ام پره از این معماههههااااا :4:

• دیااکو

باور کن من بدون اینکه قبلأ شنیده باشم بعد از حدود یک ربع جوابش رو دادم؛ جواب سادست ولی رسیدن بهش سخته؛

• Kishe Mehr

منم این معما رو به یه نحو دیگه شنیدم و ایضا جوابشو :۵۰:
    بگم؟ بگم؟؟ بگم؟؟؟

ولی خیلی جوابش اسونه :۴:

1 سپاس: KuRoSh

• دلشاد

• بچه مثبت

یکی، دوتا، سه تا :bahone:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• دیااکو

آقا من اصلأ قهرم؛ جوابشم هر کی می دونه بگه؛ منو بگو خواستم تغییر روش بدم و تاپیک باتربیتی بزارم؛

• دیااکو

هنوزم قهرم ها؛

• دیااکو

الان می رم تو تاپیک شمایی که بلدید حرف بی تربیتی می زنم؛
    3 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، KuRoSh

• Kishe Mehr

اقای دیااکو برادر من، من شما رو دوس دارم. من نمیدونم شما این اطلاعات رو از کجا بدست اوردین... برای چه شما را چنین برافروخته می بینیم؟
    ضمنا در اون تاپیک گفته شد که در مسائل خاک بر سری تغییر رویه بدین، نه در اینگونه مسائل :4:

2 سپاس: نغمه، KuRoSh

• دیااکو

چرا برافروختم؟ یه معما گفتم همه جوابش رو می دونند؛ این برافروختگی نداره؟ شما می دونید الان ذوق من در چه حالیه؟ له شده؛ داغون شده؛

• ♥Rose♥

نقل قول: دیااکو
    الان ذوق من در چه حالیه؟ له شده؛ داغون شده؛

362
    جواب معما : 403
    نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    :66:
    نمایش یا پنهان متن
    :51:

نمایش یا پنهان متن :31:

• دیااکو

کیشی جون؛ کدوم اطلاعات؟ کدوم تاپیک؟

• دیااکو

رزی گرفتی ما رو؟ من لهم؛ داغونم؛
    3 سپاس: ♥Rose♥، Kishe Mehr، KuRoSh

• Kishe Mehr

یعنی الان له له شدین؟؟؟
    خو یه کم خلاقیت به خرج بدین معماهای جدید بذارید تا کسی بلد نباشه :4:
    منظور تاپیک فاطمه رزی بود که بیان فرموده بودند که تغییر روش بدهید و شما هم همون جریان فاعل و مفعول و اینا..... :50:

2 سپاس: ♥Rose♥، KuRoSh

• دیااکو

خوب آخه تو این چیزا خلاقیتم نمیاد؛ من اصلأ همیشه ادبیاتم خوب بوده؛ اصلأ اسم مفعول میاد قریحم به جوشش میاد؛

• ♥Rose♥

نقل قول: Kishe Mehr
    منظور تاپیک فاطمه رزی بود که بیان فرموده بودند که تغییر روش بدهید و شما هم همون جریان فاعل و مفعول و اینا.....

آقا پای بنده رو بیخودی به این ماجرا باز نکنید :24:

• دیااکو

همیشه پای یک زن در میان است؛
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: