ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
aac198000
آلخاندرا فارغ التحصیل رشته دندانپزشکی در مقطع کارشناسی و عضو پارلمان ونزوئلاست،او سابقه حضور در بازیهای المپیک 2012 را نیز دارد.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
soheyla
اونقدراهم برهنه نیستا ...باور بفرمائید اون کلاهه کلی کار مفید انجام داده
بنده ی خدا اسمش بد در رفته
aac198000
چرا عکس بدون کلاهشم بود قوانین دست و پای ما را بسته بانو
mansour12247
دلشاد
jaj
دیااکو
jaj
aac198000
jaj
mahsa joon
aac198000
برای وزیره؟
برای کلاهه؟
برای ...
چرا؟
دیااکو
کلاهش رو که بالاتر یا پایینتر بگیره که خوبه چون من حس می کنم الان جای کلاهش مناسب نیست؛ ولی اون ضرب المثله فکر کنم سرت رو تو کلاهش کن؛ کلاهش رو سرت کن؛ سرت رو بده کلاهش رو بگیر؛ کلاه سرش بذار کلاهش رو بردار؛ کلاهش رو بردار سر سیر نگاه کن؛ سر به سرش بذار کلاه سرش بذار کلاهش رو بردار؛ یه چیزی تو این مایه ها
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
پس بگو چرا اینقدر روابط حسنه با کشور دوست و برادر ونزوئلا داریماز بس سر و کلاه و بالا پائین کردید نفهمیدم چی به چی شد
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
♥Rose♥
آخه ما اگر از این وزیران داشته باشیم که سالی چند بار باید وزیر رزرو داشته باشیم یهو میبینی وسط راه ملقا شدند
عسل بدم خدمتتون !
نمایش یا پنهان متن
میگما ، آقا جلال همیشه دست به نقدن ! بخصوص در این دست موارد!gilas
فروهر
ماهی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→