بالاخره طلسم تهيه كارتهاي هديه جوايز نفرات برتر مسابقات سالگرد بوفيلند شكسته شد و امروز اينجانب موفق شدم با صرف وقت محدودي از بانك سينا اين كارتها را تهيه كنم . ضمن پوزش از برندگان و مسئولين برگزاري و همچنين اسپانسرهاي عزيز ، از همينجا به برندگان گرانقدر خاطرنشان مي نمايم كه همچون سنوات قبل با پخ كردن جديدترين نشاني خود در اسرع وقت به بنده ، اينجانب را ياري فرمايند تا به فوريت كارت هديه را برايشان ارسال كنم .
و باتشكر از كاركنان بانك سينا به خصوص خانم ص كه وقت زيادي براي اين كار گذاشتند .
لازم به ذكر است كه در همين تاپيك ارسال و وصول كارتهاي هديه پيگيري و به اطلاع عموم و عمه ام خواهد رسيد .
مجدداً به برندگان تبریک میگم و از همۀ شرکت کنندگان، اسپانسرها، برگزارکنندگان و کلیه مدیران (چه اونایی که همفکری کردن چه اونایی که ...) تشکر میکنم!!!
ممنون آقاجون، ولی جون مارو به لبمون رسوندی تا هدایارو تهیه کردی
با توجه به این تأخیر 2-3 ماه ِ، به نظرم بهتره با پیغام خصوصی هم، به برندگان اطلاع رسانی بشه. دست گلت درد نکنه
نمایش یا پنهان متنپازل: پری سا تنها garfild
ترانه: zrnznn garfild
آشپزی: هاچو هاچو mati zrnznn
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نمایش یا پنهان متن من الان خیلی ذوق مرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ شدم خیلی ولی برا این که خودمو سنگین و رنگین و عاقل بگیرم مجبورم زیاد بروز ندم رفتار هایی رو که الان پشت سیستم تو خونه انجام میدم
اتفاقاً میخواستم ماشین بخرم دقیقاً 85 هزار تومن پولم کم بود
حالا که شماره cvv2 هست ، بی زحمت شماره رمز دوم اینترنتی رو هم بدین لازمش دارم
نخیر آقا کیش مهر اون عکس ها و اطلاعات برا خاطر شماره روی کارته که به کارت من یکی به مناسبت برنده شدنم و خانم مهندس خوبی بودنم و نفر اول فال شدنم و هزاران مورد دیگه پول واریز کنید
من برم آدرس بفرستم وقتی دستم رسید عکسشو به همواره ماشینی که باهاش خریدم براتون میزارم
وای فراموش کردم: دست همه اونهاییی که زحمت کشیدن و اسپاسنر این مسابقات بودن کمال تشکر رو دارم من یکی رو که خیلی ذوق مرگ کردن تشکر تشکر تشکر
نخیر آقا کیش مهر اون عکس ها و اطلاعات برا خاطر شماره روی کارته که به کارت من یکی به مناسبت برنده شدنم و خانم مهندس خوبی بودنم و نفر اول فال شدنم و هزاران مورد دیگه پول واریز کنید
خیلی خیلی ممنون اول از arash52 عزیز و بعد هم از اسپانسر های گل به خصوص هاچوی گرامی سلام خانوم صنوبر سیفون زاده اصل(ملقب به : پوررحمتی) رو هم به من برسونید
خیلی خیلی ممنون اول از arash52 عزیز و بعد هم از اسپانسر های گل به خصوص هاچوی گرامی سلام خانوم صنوبر سیفون زاده اصل(ملقب به : پوررحمتی) رو هم به من برسونید
یره مگه تو هم اسپانسر بودی؟ نمایش یا پنهان متناخه از یه مشدی بعیده حالا اگه یه شیرازی بودی یه چیزی نمایش یا پنهان متنضمنا اینقدر این دست اون دست کردی که خانم پوررحمتی از دستمون پرید لااقل دیگه سر خانم صادقی خوب تا کن
arash52
بالاخره طلسم تهيه كارتهاي هديه جوايز نفرات برتر مسابقات سالگرد بوفيلند شكسته شد و امروز اينجانب موفق شدم با صرف وقت محدودي
ضمن پوزش از برندگان و مسئولين برگزاري و همچنين اسپانسرهاي عزيز ، از همينجا به برندگان گرانقدر خاطرنشان مي نمايم كه همچون سنوات قبل با پخ كردن جديدترين نشاني خود در اسرع وقت به بنده ، اينجانب را ياري فرمايند تا به فوريت كارت هديه را برايشان ارسال كنم .
و باتشكر از كاركنان بانك سينا به خصوص خانم ص كه وقت زيادي براي اين كار گذاشتند .
لازم به ذكر است كه در همين تاپيك ارسال و وصول كارتهاي هديه پيگيري و به اطلاع عموم و عمه ام خواهد رسيد .
اين هم نمونه كارتها :
دیااکو
دلشاد
مبارک برندگان و پولداران باشه
داش شما که میدادی به ما هم میدادی
mz56mz
مبارك دوستان برنده عزيز و تمام عزيزانى كه زحمت كشيدن
ژنرال
بچه مثبت
ممنون آقاجون، ولی جون مارو به لبمون رسوندی تا هدایارو تهیه کردی
با توجه به این تأخیر 2-3 ماه ِ، به نظرم بهتره با پیغام خصوصی هم، به برندگان اطلاع رسانی بشه. دست گلت درد نکنه
نمایش یا پنهان متن
پازل:پری سا
تنها
garfild
ترانه:
zrnznn
garfild
آشپزی:
هاچو هاچو
mati
zrnznn
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
ضمن تشکر قبلی از سرکار خانم پوررحمتی ، از سرکار خانم صالحی تشکر فعلی میکنم
نمایش یا پنهان متن
بنده خدا خانم پوررحمتی دید پارسال چقدر توی سایت هوادار داره دیگه امسال زحمت کارتها رو تقبل نکردندنمایش یا پنهان متن
بازم از همه تشکر میکنمzrnznn
نمایش یا پنهان متن
اتفاقاً میخواستم ماشین بخرم دقیقاً 85 هزار تومن پولم کم بود
zrnznn
من برم آدرس بفرستم
وای فراموش کردم: دست همه اونهاییی که زحمت کشیدن و اسپاسنر این مسابقات بودن کمال تشکر رو دارم
Kishe Mehr
جان؟
zrnznn
همین هاییی که گفتم
Kishe Mehr
نمیدونم چی گفتید ولی هر کاری که از دست من بر میاد بگید اگه بتونم کوتاهی نمیکنم
نمایش یا پنهان متن
zrnznn
برا سلامتیم منظورتونه؟؟؟
نمایش یا پنهان متن
من نمیدونم چرا این طوری خوندم صحبتتون روولی هر کاری که از دست من برا بدست آوردن سلامتییتون بر میاد بگید اگه بتونم کوتاهی نمیکنم
تنها
و ممنون از شما برای تهیه کارتها
♥Rose♥
garfild
بسیار ممنونم
هاچو هاچو
حورا
با تشکر از خانم صدر صابری صا ایرانی
Kishe Mehr
یره مگه تو هم اسپانسر بودی؟
نمایش یا پنهان متن
اخه از یه مشدی بعیدهنمایش یا پنهان متن