₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » @جوايز نقدي مسابقات سالگرد بوفيلند@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » @جوايز نقدي مسابقات سالگرد بوفيلند@
1 2

بدون عکس

@جوايز نقدي مسابقات سالگرد بوفيلند@

3062 بازدید، 37 پست، نویسنده: arash52

• arash52

باسلام خدمت تك تك شما كاربران عزيز :46:

بالاخره طلسم تهيه كارتهاي هديه جوايز نفرات برتر مسابقات سالگرد بوفيلند شكسته شد و امروز اينجانب موفق شدم با صرف وقت محدودي :4: از بانك سينا اين كارتها را تهيه كنم .
    ضمن پوزش از برندگان و مسئولين برگزاري و همچنين اسپانسرهاي عزيز ، از همينجا به برندگان گرانقدر خاطرنشان مي نمايم كه همچون سنوات قبل با پخ كردن جديدترين نشاني خود در اسرع وقت به بنده ، اينجانب را ياري فرمايند تا به فوريت كارت هديه را برايشان ارسال كنم .

و باتشكر از كاركنان بانك سينا به خصوص خانم ص كه وقت زيادي براي اين كار گذاشتند . :84:

لازم به ذكر است كه در همين تاپيك ارسال و وصول كارتهاي هديه پيگيري و به اطلاع عموم و عمه ام خواهد رسيد . :bahone:

اين هم نمونه كارتها :‌

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

22 سپاس: SePaNDaR313، دلشاد، mz56mz، بچه مثبت، ژنرال، Kishe Mehr، zrnznn، levrone، بندری، تنها، ♥Rose♥، garfild، هاچو هاچو، حورا، gilas، ماهی، پری سا، KuRoSh، hosseinhn8

• دیااکو

سلام و ارادت مخصوص منو به خانم ص برسون؛
    6 سپاس: arash52، دلشاد، Kishe Mehr، zrnznn، levrone، بچه مثبت

• دلشاد

ممنونم حاج آرش از طرف من هم به خانم ص سلام برسونید :84:
    مبارک برندگان و پولداران باشه :buff:
    داش شما که میدادی به ما هم میدادی :4:

3 سپاس: arash52، zrnznn، بچه مثبت

• mz56mz

دستت طلا اقا جون
    مبارك دوستان برنده عزيز و تمام عزيزانى كه زحمت كشيدن :buff:

4 سپاس: arash52، دلشاد، zrnznn، بچه مثبت

• ژنرال

با تشکر از شما و خانوم صبوری :4: :46:
    6 سپاس: jaj، arash52، دلشاد، Kishe Mehr، zrnznn، بچه مثبت

• بچه مثبت

مجدداً به برندگان تبریک میگم و از همۀ شرکت کنندگان، اسپانسرها، برگزارکنندگان و کلیه مدیران (چه اونایی که همفکری کردن چه اونایی که ...) تشکر می‌کنم!!!

ممنون آقاجون، ولی جون مارو به لب‌مون رسوندی تا هدایارو تهیه کردی :bahone:

با توجه به این تأخیر 2-3 ماه ِ، به نظرم بهتره با پیغام خصوصی هم، به برندگان اطلاع رسانی بشه. دست گلت درد نکنه :24:

نمایش یا پنهان متنپازل:
    پری سا
    تنها
    garfild

ترانه:
    zrnznn
    garfild

آشپزی:
    هاچو هاچو
    mati
    zrnznn

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    7 سپاس: arash52، دلشاد، Kishe Mehr، zrnznn، بندری، هاچو هاچو، gilas

• Kishe Mehr

حالا که شماره cvv2 هست ، بی زحمت شماره رمز دوم اینترنتی رو هم بدین لازمش دارم :4:

ضمن تشکر قبلی از سرکار خانم پوررحمتی ، از سرکار خانم صالحی تشکر فعلی میکنم 1189

نمایش یا پنهان متنبنده خدا خانم پوررحمتی دید پارسال چقدر توی سایت هوادار داره دیگه امسال زحمت کارتها رو تقبل نکردند :23:

نمایش یا پنهان متنبازم از همه تشکر میکنم 1189

6 سپاس: دلشاد، arash52، zrnznn، بندری، بچه مثبت، هاچو هاچو

• zrnznn

نمایش یا پنهان متن :4: من الان خیلی ذوق مرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ شدم :9: خیلی ولی برا این که خودمو سنگین و رنگین و عاقل بگیرم مجبورم زیاد بروز ندم رفتار هایی رو که الان پشت سیستم تو خونه انجام میدم :9:

اتفاقاً میخواستم ماشین بخرم دقیقاً 85 هزار تومن پولم کم بود :83: :10: :4:

5 سپاس: Kishe Mehr، دلشاد، arash52، بچه مثبت، هاچو هاچو

• zrnznn

نقل قول: Kishe Mehr
    حالا که شماره cvv2 هست ، بی زحمت شماره رمز دوم اینترنتی رو هم بدین لازمش دارم

نخیر آقا کیش مهر اون عکس ها و اطلاعات برا خاطر شماره روی کارته که به کارت من یکی به مناسبت برنده شدنم و خانم مهندس خوبی بودنم و نفر اول فال شدنم و هزاران مورد دیگه پول واریز کنید :10:

من برم آدرس بفرستم351 وقتی دستم رسید عکسشو به همواره ماشینی :4: که باهاش خریدم براتون میزارم :15:

وای فراموش کردم: دست همه اونهاییی که زحمت کشیدن و اسپاسنر این مسابقات بودن کمال تشکر رو دارم :24: من یکی رو که خیلی ذوق مرگ کردن :4: تشکر تشکر تشکر :46:

6 سپاس: Kishe Mehr، دلشاد، arash52، بندری، بچه مثبت، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

نقل قول: zrnznn
    نخیر آقا کیش مهر اون عکس ها و اطلاعات برا خاطر شماره روی کارته که به کارت من یکی به مناسبت برنده شدنم و خانم مهندس خوبی بودنم و نفر اول فال شدنم و هزاران مورد دیگه پول واریز کنید

جان؟ 453

6 سپاس: zrnznn، دلشاد، arash52، بندری، بچه مثبت، هاچو هاچو

• zrnznn

جان؟ 453

همین هاییی که گفتم 310

5 سپاس: Kishe Mehr، دلشاد، arash52، بچه مثبت، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

نقل قول: zrnznn
    همین هاییی که گفتم 310

نمیدونم چی گفتید ولی هر کاری که از دست من بر میاد بگید اگه بتونم کوتاهی نمیکنم 453

نمایش یا پنهان متن :bahone:

5 سپاس: zrnznn، دلشاد، arash52، بچه مثبت، هاچو هاچو

• zrnznn

ولی هر کاری که از دست من بر میاد بگید

برا سلامتیم منظورتونه؟؟؟ :83: کاری از دستتون بر نمیاد :4: یعنی از دست هیچکی کاری ساخته نیست :4:
    نمایش یا پنهان متنمن نمیدونم چرا این طوری خوندم صحبتتون رو :23:

ولی هر کاری که از دست من برا بدست آوردن سلامتییتون بر میاد بگید اگه بتونم کوتاهی نمیکنم

6 سپاس: دلشاد، Kishe Mehr، arash52، بندری، بچه مثبت، هاچو هاچو

• تنها

ممنون از همه دوستان
    و ممنون از شما برای تهیه کارتها :46:

5 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، arash52، zrnznn، دلشاد

• ♥Rose♥

بنده هم به نوبۀ خود خدمت برندگان عزیز و تمامی دست اندرکاران و پشت صحنه، جلوی صحنه ، بالای صحنه ، زیر صحنه و خود صحنه تبریک عرض میکنم ، مبارکتون باشه 282 287
    5 سپاس: هاچو هاچو، arash52، بچه مثبت، zrnznn، دلشاد

• garfild

از همه بچه های بوفیلند تشکر میکنم که زحمت کشیدن برای تهیه این هدایا
    بسیار ممنونم 386

5 سپاس: هاچو هاچو، arash52، بچه مثبت، zrnznn، دلشاد

• هاچو هاچو

خیلی خیلی ممنون اول از arash52 عزیز و بعد هم از اسپانسر های گل به خصوص هاچوی گرامی 826 سلام خانوم صنوبر سیفون زاده اصل(ملقب به : پوررحمتی) رو هم به من برسونید :4:
    5 سپاس: arash52، Kishe Mehr، بچه مثبت، zrnznn، دلشاد

• حورا

مبارک برنده های محترم باشه :46:

با تشکر از خانم صدر صابری صا ایرانی :46:

4 سپاس: arash52، بچه مثبت، zrnznn، دلشاد

• Kishe Mehr

نقل قول: هاچو هاچو
    خیلی خیلی ممنون اول از arash52 عزیز و بعد هم از اسپانسر های گل به خصوص هاچوی گرامی سلام خانوم صنوبر سیفون زاده اصل(ملقب به : پوررحمتی) رو هم به من برسونید

یره مگه تو هم اسپانسر بودی؟ 453
    نمایش یا پنهان متناخه از یه مشدی بعیده :50: حالا اگه یه شیرازی بودی یه چیزی :4:

نمایش یا پنهان متنضمنا اینقدر این دست اون دست کردی که خانم پوررحمتی از دستمون پرید 848 لااقل دیگه سر خانم صادقی خوب تا کن :21:

5 سپاس: بچه مثبت، arash52، هاچو هاچو، zrnznn، دلشاد

• gilas

مبارک باشه :78:

دست همگی هم ندرده 826

4 سپاس: بچه مثبت، arash52، zrnznn، دلشاد
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: