ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
&& قابل توجه خانمهاى عزيز و بعضى از آقايون &&
mz56mz
به اعتقاد اغلب افراد، بینی کوچک یکی از مهم ترین شاخص های زیبایی چهره به شمار می رود. به همین دلیل است که جراحی زیبایی بینی در میان جوانان بسیار پرطرفدار است.
اما مطالعات محققان آمریکایی نشان می دهد که بینی بزرگ موجب محافظت در برابر بیماری های مختلف از جمله سرماخوردگی می شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
در این بررسی مشخص شد که هر چه بینی و لب ها بزرگ تر باشند، ذرات معلق، گرد و غبار و باکتری های کمتری وارد بدن می شوند.
برای انجام این تحقیق، پژوهشگران دو بینی مصنوعی ساختند که یکی از آن ها 2.3 برابر از دیگری بزرگ تر بود. این دو بینی روی دو صورت مصنوعی قرار گرفت و دو لب مصنوعی با شکل ها و اندازه های متفاوت نیز بر روی این صورت ها آزمایش شد.
▧ تصویر در دسترس نیست
نتایج نشان داد در بینی های بزرگ تر به مراتب ذرات معلق کمتری وارد مسیر تنفسی می شوند.این نتیجه در مورد لب های بزرگ تر نیز صادق بود.
سرپرست این گروه تحقیقاتی معتقد است: بینی بزرگ تر خطر ورود عفونت به بدن را کاهش داده و همچنین میزان آلودگی هوای وارد شده به بدن را نیز کمتر می کند.
▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
mahsa joon
دلشاد
aac198000
کو گوش شنوا عمو جان
Kishe Mehr
garfild
هاچو هاچو
بابک
soheyla
کاملاً درسته .
من دماغم و عمل کردم . پیش یکی از بهترین دکترای تهران رفتم .
وقتی داشت بینیم و طراحی میکرد ازم پرسید نظر خاصی داری ؟ گفتم نه . چون اصلاً اهل عملهای زیبائی نیستم و در این مورد چیزی هم حالیم نیست
بهم گفت باشه . من بینیتو کوچیک نمیکنم . چون برای ما در وهله ی اول این مهمه که راه تنفست باز بشه و سلامتیتو به دست بیاری . و چون درشت هستی ، خوب نیست بینیت کوچیک باشه . بهت نمیاد .
بینی من اصلاً کوچیک نشده . فقط انحرافش و عوارضی که از شکستگی پیش اومده بود برطرف شده .
هم بینیم زیبا شد و هم اصلاً کوچیک نشد .
واقعاً راضی هستم .
خیلی راحت میخوابم و خیلی زود به خواب سیر میشم . قبل از عمل بینیم نمیتونستم راحت بیدار شم و همیشه کسل بودم . دائم مریض میشدم و همش بیحال بودم . ولی حالا که راه تنفسم بازه و از دهنم نفس نمیکشم خیلی بهترم . بینی نقش مهمی تو سلامتی انسان داره .
gilas
ماهی
شاید به همین دلیله که تنها عضوی هست که تا آخر عمر رشد می کنه.
ماهی
شاید به همین دلیله که تنها عضوی هست که تا آخر عمر رشد می کنه.
و شاید این تعارف هم به همین دلیل اختراع شده...
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→