₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » کشفی جالب و البته عجیب درمورد انسان!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » کشفی جالب و البته عجیب درمورد انسان!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

کشفی جالب و البته عجیب درمورد انسان!

1841 بازدید، 15 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

سیمرغ: انسانها نمی توانند در راه راست حرکت کنند! یعنی اگر هیچ نشانه ثابتی برای تطبیق مسیر وجود نداشته باشد همه ما در یک مسیر دایره ای حرکت خواهیم کرد و نهایتا گم میشویم. علتش هم واقعا معلوم نیست اما پژوهشگران انستیتو سایبرنتیک علوم زیستی ماکس پلانک طی آزمایشهای مختلفی بر این مساله صحه گذاشته اند.
    اگر شما در شبی تاریک و بی ستاره، هوای شدیدا مه آلود یا هر شرایط با دید ضعیف راه بروید یا رانندگی و دریانوردی کنید ، امکان ندارد که بتوانید در یک مسیر مستقیم حرکت کنید، فرقی هم نمی کند که چقدر تلاش کنید، نهایتا ذات بشریتان شما را به حرکت روی یک مسیر دایره ای وادار خواهد کرد.

برخی اعتقاد دارند که این مساله بخاطر غالب بودن یکی از نیمکره های مغز است که باعث میشود نهایتا فرد به یک سمت میل کند، عده ای هم فکر میکنند دلیل این مساله این است که معمولا یکی از پاهای ما کمی از پای دیگر کوچکتر است (اما این مساله نمی تواند حرکت دایره ای در هنگام رانندگی یا قایقرانی را توجیه کند) به هر حال محققین موسسه ماکس پلانک گفته اند که هیچ کدام از این موارد دلیل این رفتار خاص نیست، حداقل می شود گفت که این نوع حرکت یک دلیل واحد ندارد و احتمالا ترکیبی از چند عامل باعث این پدیده می شوند.

شاید این مطالعه به نوعی پاسخی باشد برای بسیاری از معماهای افسانه ای تاریخ بشر، مخصوصا آن داستانهایی که به دشت های نفرین شده یا دریاهای اسرار آمیز مربوط می شوند؛ جاهایی که مسافران بدون داشتن هیچگونه راهنما اینقدر دور خودشان می چرخیدند تا نهایتا از پای می افتادند.

همین چند وقت پیش بود که شبکه 4 مستندی در مورد خلبان های گمشده در مثلث برمودا (معروف به پرواز 19) پخش کرد. در این مستند بر اساس گزارشها و مدارک بجا مانده از سال 1945 این فرضیه مطرح شده بود که با توجه به شباهت جزایر مختلف منطقه برمودا به همدیگر، در آب و هوای طوفانی و ابری (مثل زمان پرواز 19) خلبانها نمی توانند زیاد به دیده هایشان اطمینان کنند، حالا اگر اشکال کوچکی در قطب نما باشد (یا آنطور که در مستند اشاره شد در "اطمینان خلبان به قطب نما") خلبان هرگز نخواهد توانست مسیر درست را پیدا کند و آنقدر دور خودش خواهد چرخید که سوختش تمام شود.

باید خوشحال باشیم این روزها با رواج استفاده از ابزارهای جهت یابی نوین، دیگر کمتر داستان هایی از این قبیل می شنویم. راستی آیا موبایل شما مجهز به جی-پی-اس است؟

9 سپاس: taha_1990، SePaNDaR313، دلشاد، حورا، gilas، lion1360، ژنرال، Life Dream، بچه مثبت

• taha_1990

جالب بود
    مرسی:46:

1 سپاس: ♥Rose♥

• دلشاد

مرسی فاطمه عزیز

• حورا

ممنون . دلم میخواد یه سفر به برمودا داشته باشم :46:

• gilas

• ژنرال

نقل قول: ♥Rose♥
    ماکس پلانک

ماکس پلانک - فیزیکدان شهیر آلمانی
    1858 - 1947 م
    1237 - 1326 ش
    تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: ♥Rose♥، Life Dream

• ♥Rose♥

taha_1990, :46:
    SePaNDaR313,:46:
    دلشاد,:46:
    حورا,:46:
    gilas,:46:
    ژنرال,:46:

از همگی دوستان سپاسگزارم و همچنین از ژنرال بابت تصویر :24:

• Life Dream

توو دنيا همه چيز در حال حركته و سكون نداريم، زمين به حول خودش و به دور خورشيد ميچرخه، گردش به دور كعبه، گرداب، گردباد، آبي كه از به چاه فاضلاب ميريزه، شيعي كه از بلندي به زمين ميوفته، همگي يك مسير گردشي دارن، انسان هم در يك مسير طولاني از اين قانون مستثنا نيست!!
    2 سپاس: ♥Rose♥، ژنرال

• ♥Rose♥

نقل قول: Life Dream
    توو دنيا همه چيز در حال حركته و سكون نداريم، زمين به حول خودش و به دور خورشيد ميچرخه، گردش به دور كعبه، گرداب، گردباد، آبي كه از به چاه فاضلاب ميريزه، شيعي كه از بلندي به زمين ميوفته، همگي يك مسير گردشي دارن، انسان هم در يك مسير طولاني از اين قانون مستثنا نيست!!

بله دقیقاً :72:
    ممنونم از شما
    :46:

1 سپاس: Life Dream

• Life Dream

بله دقیقاً
    ممنونم از شما

خواهش ميكنم دانشمندا نتونستن كشفش كنن من يه سوته كشفش كردم :4:
    سوال ديگه اي بود كه هنوز كشف نشده پبرسيد من هستم :25:
    نمایش یا پنهان متن :bahone:

2 سپاس: ژنرال، ♥Rose♥

• ژنرال

نقل قول: Life Dream
    شيعي كه از بلندي به زمين ميوفته

453 متوجه نشدم مازیار جان :24:

2 سپاس: ♥Rose♥، Life Dream

• ♥Rose♥

نقل قول: Life Dream
    خواهش ميكنم دانشمندا نتونستن كشفش كنن من يه سوته كشفش كردم :4:
    سوال ديگه اي بود كه هنوز كشف نشده پبرسيد من هستم :25:

به روی چشم حتماً :24:
    نقل قول: ژنرال
    متوجه نشدم مازیار جان

شما خودشو ناراحت نکن ! :heehee:

2 سپاس: Life Dream، ژنرال

• Life Dream

نقل قول: ژنرال
    متوجه نشدم مازیار جان 453

اين شكلكت منو كشته! :83:
    بابا منظورم شيع هست، شيء، شياٌ هر كدوم كه بيشتر درسته! :4:
    به روی چشم حتماً

خلاصه ديگه :bahone:

2 سپاس: ♥Rose♥، ژنرال

• ♥Rose♥

Life Dream,
    آقا مازیار جسارتاً فکر میکنم املای فارسیتون ضعیف باشه ! ( غلط املایی زیاد دارینا ) باید یه کلاس املاء براتون دایر کنیم :bahone:

2 سپاس: ژنرال، Life Dream

• Life Dream

آخه من به غير اينجا همه جا فينگليش مينويسم، تازه اگه يه جا رو غلط بنويسم ديگه بر نميگردم اصلاحش كنم، همونجوري سند ميزنم بره پي كارش، در ضمن همون عنتر درسته :4:
    نمایش یا پنهان متناوه اين ديالوگ مال اون يكي تاپيك بود :bahone:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: