املیا دختری 10 ساله است که سوژه رابین شوارتز عکاس اهل نیوجرسی شده است. این دختر با حیوانات وحشی متعددی دوست است که نزد او از حیوانات خانگی نیز رام ترند ...!
خوشا بحال این دختر ناز ! منم از بچگی همیشه آرزو داشتم با حیوانات دوست بودم ،،، نه دروغ میگن ، نه کلک میزنن ، نه پشت سرت حرف میزنن ، نه خیانت میکنن ، نه بی وفایی میکنن ، نه اینکه وطن فروشی ، نه اینکه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Roseee دستت درد نکنه عکسهای بسیارجالبی ست .
نجمه فقط بهت میگم سوار ترن هوایی نشی آره متأسفانه خبرشو شنیدم ولی من سالهای خیلی دور دو بار سوارش شده بودم خییییییییییییییلی حال داده بووووووووووود چندسال پیش طبقه آخرشو برداشته بودن ولی امسال سیزده بدر که رفتیم دوباره گذاشته بودن!
♥Rose♥
املیا دختری 10 ساله است که سوژه رابین شوارتز عکاس اهل نیوجرسی شده است. این دختر با حیوانات وحشی متعددی دوست است که نزد او از حیوانات خانگی نیز رام ترند ...!
▧ تصویر در دسترس نیست
بابک
منم از بچگی همیشه آرزو داشتم با حیوانات دوست بودم ،،، نه دروغ میگن ، نه کلک میزنن ، نه پشت سرت حرف میزنن ، نه خیانت میکنن ، نه بی وفایی میکنن ، نه اینکه وطن فروشی ، نه اینکه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Roseee دستت درد نکنه عکسهای بسیارجالبی ست .
taha_1990
مرسی
نازنین
Mahboob
gilas
ماهی
zrnznn
♥Rose♥
باغ وحش ارم فیل داره ولی زرافه نداره ، برو بیین
jaj
فقط بهش بگو سوار ترن هوایی نشه
♥Rose♥
نجمه فقط بهت میگم سوار ترن هوایی نشی
آره متأسفانه خبرشو شنیدم
ولی من سالهای خیلی دور دو بار سوارش شده بودم خییییییییییییییلی حال داده بووووووووووود
چندسال پیش طبقه آخرشو برداشته بودن ولی امسال سیزده بدر که رفتیم دوباره گذاشته بودن!
زرافه هم گفته بودن میارن ولی نیاورده بودن!
zrnznn
نرفتم تا به حال
منم تجربه همچین هیجاناتی رو دارممممم...کلی حال میدههههههههههه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→