₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ھر قدر در برابرش کوتاه بیایی، قد می‌کشد، سلطه می‌طلبد، وَ لِه می‌کند
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ھر قدر در برابرش کوتاه بیایی، قد می‌کشد، سلطه می‌طلبد، وَ لِه می‌کند

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

ھر قدر در برابرش کوتاه بیایی، قد می‌کشد، سلطه می‌طلبد، وَ لِه می‌کند

1792 بازدید، 14 پست، نویسنده: بچه مثبت

• بچه مثبت

عزیز من!

«شب ْ عمیق است؛ اما روز از آن ھم عمیق‌تر است. غم عمیق است اما شادی از آن ھم عمیق‌تر است».
         دیگر به یاد نمی‌آورم که این سخن را در جوانی در جایی خوانده‌ام، یا در جوانی، خود ْ، آن را در جایی نوشته‌ام.
         اما به ھر حال، این سخنی‌ست که آن را بسیار دوست می‌دارم. دیروز نزدیک غروب، باز دیدمت که غمزده بودی و در خود.
         من، ھرگز، ضرورتِ اندوه را انکار نمی کنم؛ چرا که می‌دانم ھیچ چیز مثل اندوه، روح را تصفیه نمی‌کند و الماسِ عاطفه را صیقل نمی‌دھد؛ امّا میدان دادن به آن را نیز ھرگز نمی‌پذیرم؛ چرا که غم، حریص است و بیشترخواه و مرزناپذیر، طاغی و سرکش و بَدلِگام.
         ھر قدر که به غم ْ میدان بدھی، میدان می طلبد، و باز ھم بیشتر، و بیشتر...
         ھر قدر در برابرش کوتاه بیایی، قد می‌کشد، سلطه می‌طلبد، وَ لِه می‌کند...
         غم، ھرگز عقب نمی‌نشیند مگر آنکه به عقب برانی‌اش، نمی‌گریزد مگر آنکه بگریزانی‌اش، آرام نمی‌گیرد مگر آنکه بی‌رحمانه سرکوبش کنی...
         غم، ھرگز از تھاجم ْ خسته نمی‌شود.
         و ھرگز به صلحِ دوستانه رضا نمی‌دھد.
         و چون پیش آمد و تمامیِ روح را گرفت، انسان ْ بیھوده می‌شود، و بی‌اعتبار، و ناانسان، و ذلیلِ غم، و مصلوبِ بی‌سبب.
         من، مثلِ تو، می دانم که در جھانی اینگونه دردمند، بی‌دردیِ آن کس که می‌تواند گلیمِ خود را از دریای اندوه بیرون بکشد و سبکبارانه و شادمانه بر ساحل بنشیند، یک بی دردیِ دَدمنشانه است، و بی‌غیرتی‌ست، و بی‌آبرویی، و اسباب سرافکندگیِ انسان. آنگونه شادبودن، ھرگز به معنای خوشبخت بودن نیست، بَل فقط به معنایِ نداشتن تفکّر است و احساس و ادراک؛ و با این ھمه، گفتم که، برای دگرگون کردنِ جھانی چنین افسرده و غمزده، و شفادادنِ جھانی چنین دردمند، طبیب، حق ندارد بر سر بالینِ بیمار خویش بِگریَد، و دقایقِ معدودِ نشاط را از سال‌ھای طولانیِ حیات بگیرد.
         چشمِ کودکان و بیماران، به نگاه مادران و طبیبان است.
         اگر در اعماقِ آن، حتّی لبخندی محو ببینند، نیروی بالندگی‌شان چندین برابر می‌شود.
         به صدای خنده‌ی خالصِ بچه‌ھا گوش بسپار، و به صدای دردناکِ گریستنشان، تا بدانی که این، سخنی چندان پریشان نیست.

عزیز من!
         این بیمارِ کودک ْصفت ِخانه‌ی خویش را از یاد مران!
         من، محتاجِ آن لحظه‌ھای دلنشینِ لبخندم ━━ لبخندی در قلب، علیرغمِ ھمه چیز.

تصویر در دسترس نیست
    برگرفته از کتاب چهل نامه کوتاه به همسرم
    نادر ابراهیمی

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    16 سپاس: sib، دلشاد، ♥Rose♥، jaj، ژنرال، mz56mz، هاچو هاچو، taha_1990، ماهی، arash52، gilas، پری سا، baron jon، mojde، حورا، javad1020

• ژنرال

:110:

نقل قول: بچه مثبت
    من، مثلِ تو، می دانم که در جھانی اینگونه دردمند، بی دردیِ آن کس که می‌تواند گلیمِ خود را از دریای اندوه بیرون بکشد و سبکبارانه و شادمانه بر ساحل بنشیند، یک بی دردیِ دَدمنشانه است، و بی‌غیرتی‌ست، و بی‌آبرویی، و اسباب سرافکندگیِ انسان. آنگونه شادبودن، ھرگز به معنای خوشبخت بودن نیست، بَل فقط به معنایِ نداشتن تفکّر است و احساس و ادراک؛

:70:

1 سپاس: بچه مثبت

• ♥Rose♥

نقل قول: بچه مثبت
    ھر قدر در برابرش کوتاه بیایی، قد می‌کشد، سلطه می‌طلبد، وَ لِه می‌کند

:72:

• mz56mz

من الان له له ام داغوووووووووووووون

• دلشاد

مرسی داش امین

• هاچو هاچو

همون که عمو گفت299

• taha_1990

• ماهی

غم، ھرگز عقب نمی‌نشیند مگر آنکه به عقب برانی‌اش، نمی‌گریزد مگر آنکه بگریزانی‌اش، آرام نمی‌گیرد مگر آنکه بی‌رحمانه سرکوبش کنی...

وقتی غم با خستگی دست به یکی می کنه
    خیلی جنگیدن سخت میشه..
    نهنگهای قاتل وقتی می خوان فوکی رو شکار کنن گروهی حمله می کنن
    اونو توی پهنای اقیانوس به شنا وا می دارن
    از این سمت به اون سمت
    یه جور بازی ناجوانمردانه
    اونقدر که خستگی بر فوک غالب میشه
    و فوک تسلیم دندونهای تیز نهنگ میشه..
    کاش نادر به من می گفت : توی خستگی های مفرط زندگی وقتی انرژیت به حداقل رسیده چطور میشه پیروز میدون شد؟ نه اینکه نشه...ولی خیلی سخته

خیلی زیبا بود :90:

3 سپاس: بچه مثبت، gilas، ♥Rose♥

• gilas

دست عمو نادر درد نکنه :39:

• پری سا

خیلی زیبا بود
    چند بار خوندمش

• baron jon

مرسی آقا امین
    قشنگ بود :46:

ھر قدر که به غم ْ میدان بدھی، میدان می طلبد، و باز ھم بیشتر، و بیشتر...
    ھر قدر در برابرش کوتاه بیایی، قد می‌کشد، سلطه می‌طلبد، وَ لِه می‌کند...
    غم، ھر گز از تھاجم ْ خسته نمی‌شود.
    و ھرگز به صلحِ دوستانه رضا نمی‌دھد.

• mojde

ممنون اما گاهی رهایی ازش بیشتر از توانمون به نظر میاد اون موقع هست که انگار همه دنیا برای تایید این حس بسیج میشن و آدم فکر میکنه تا انتهای زمان و به وسعت زمین غم موندگاره

• بچه مثبت

ژنرال, :46:
    ♥Rose♥, :46:
    mz56mz, :46:
    دلشاد, :46:
    هاچو هاچو, :46:
    taha_1990, :46:
    ماهی, :46:
    gilas, :46:
    پری سا, :46:
    baron jon, :46: