دیگر عادت کرده ایم که هر از چندگاهی ، شاهد بد سلیقگی و یا کج سلیقگی دوستان عزیزمان در واحدهای مختلف صداو سیما باشیم علی الخصوص در واحد ورزشی . شب گذشته مراسم مفصل و جذاب خداحافظی سرآلکس فرگوسن سرمربی محبوب منچستریونایتد در اولدترافورد برگزار شد اما در نهایت تعجب شبکه ورزش اقدام به پخش بازی بی اهمیت لیورپول - فولام نمود . اصلاً باورپذیر نبود که بازی مهم منچستریونایتد - سوانسی که البته اهمیتش به دلیل خداحافظی فرگوسن بعد از 27 سال و همچنین خداحافظی پل اسکولز و اهدای جام به قهرمان این دوره از رقابتها بود ، جای خود را در کنداکتور پخش به یک بازی خنثی بدهد . اما متاسفانه مسئولان پخش مسابقات ، انگار از هیچ چیز خبر نداشته اند و گویا چند روزیست نه به سایتهای ورزشی سر زده اند و نه روزنامه ورزشی مطالعه کرده اند و نه حتی اخبار ورزشی صدا و سیما را دیده اند. شاید هم فکر کرده اند این مراسم خداحافظی یک چیزی شبیه مراسم جذاب خداحافظی مهدی مهدوی کیاست و قید آنرا زده اند .
درهرحال به این عزیزان ، یک توصیه دوستانه می کنم و آن اینکه درست است که شاید نان گندم تا حالا نخورده اید ، اما سعی کنید حتما دست مردم ببینید . کمی مطالعه و کمی به روز بودن و کمی نگاه کردن شبکه های مختلف ورزشی کشورهای دیگر دنیا برای چیز یاد گرفتن ، اصلاً بد نیست .
arash52
درهرحال به این عزیزان ، یک توصیه دوستانه می کنم و آن اینکه درست است که شاید نان گندم تا حالا نخورده اید ، اما سعی کنید حتما دست مردم ببینید . کمی مطالعه و کمی به روز بودن و کمی نگاه کردن شبکه های مختلف ورزشی کشورهای دیگر دنیا برای چیز یاد گرفتن ، اصلاً بد نیست .
منبع : يادداشتهاي من
دلشاد
دانلود
جشن قهرمانی شیاطین سرخ ۲۰۱۳-۲۰۱۲
دانلود
جشن قهرمانی یوونتوس در فصل ۲۰۱۲-۲۰۱۳
دانلود
maryamlondon1
ماهی
نمایش یا پنهان متن
می دونم بی ربطه ولی برای خوشحال کردن شما بودKishe Mehr
حضرت دابل کبلایی اینا نه که نگاه نمیکنن ، بلکه خوبشم نگاه میکنن، فقط همین که خودشون می بینن کافیه
ژنرال
هاچو هاچو
gilas
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→