₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » ▃▅▆▇ نظـــــــرسنجی از دوستان محترم ▇▆▅▃
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » ▃▅▆▇ نظـــــــرسنجی از دوستان محترم ▇▆▅▃

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

▃▅▆▇ نظـــــــرسنجی از دوستان محترم ▇▆▅▃

1926 بازدید، 11 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

تصویر در دسترس نیست

با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز 1153 امروزه تحقیق و پژوهش در دانشگاه و بیزینس و صنعت و سلامت و خانواده و... امری جدا نشدنیه. اینترنت هم نه تنها مستثنا نیست، بلکه بسیار به این امر نیازمنده؛ سایت وزین بوفیلند هم برای سرویس دهی بهتر و بیشتر به کاربران ارجمندش برای نظرات و عقاید و علایق شون اهمیت ویژه ای میده و هر کاری که میکنه برای فراهم آوردن اوقات خوش مضاعف برای شما عزیزانه :8: به انحا و دفعات مختلف از نظرات این عزیزان بهره برده و در این فرصت بنده بر آن شدم تا برای سوالاتی که داشتم دست به نظرخواهی بزنم که مطمئنأ ( در صورت امکان آن از نظر فنی و... ) در دستور کار قرار گرفته خواهد شد :24: پیشاپیش از شما عزیزان بابت پاسخگویی هر چه دقیقتر و سریعتر کمال تشکر و قدردانی رو دارم 786 1189

نمایش یا پنهان متنسعی میکنم هر موقع سوالاتی بوجود اومد رو در همین تاپیک بپرسیم! شما دوستان عزیز ( چه دوستان مدیر و چه کاربران گرامی ) اگر سوال/سوالاتی در همین مضامین داشتید با هماهنگی قبلی می تونید داخل همین تاپیک بپرسید 311

نمایش یا پنهان متنالبته این تاپیک قرار بود قبل از عید روی آنتن بره ولی بنا به دلایلی به الان موکول شد :bahone:

14 سپاس: ژنرال، دلشاد، بندری، علیرضا، mojde، KuRoSh، بچه مثبت، mz56mz، taha_1990، carlos، ♥Rose♥، هوشمند، arash52، gilas

• Kishe Mehr

با اجازه ی معمار کبیر سایت جناب علیرضا و مدیران محترم و محترمه قسمت اول رو در این کامنت شروع میکنم...
    ضمنأ شما عزیزان می تونید به هر کدام از سوالا که دوست داشتید جواب بدین و الزامی نیست که به همه ی سوالات جواب بدین :24:

سوال 1- اولین جایی که پس از کانکت شدن به اینترنت مراجعه می کنید کجاست؟
    نمایش یا پنهان متنمثل فیسبــ....ــوک ، مسنجر ، سایت/وبلاگهایی مثل بوف بوفی و... ، ایمیل و...

سوال 2- جای چه چیزی در سایت خالیه؟
    نمایش یا پنهان متنبخش خاصی، مطلب، دسترسی به قسمت خاصی، چیزی که در سایت های دیگه وجود داره و برای شما جالب و لذت بخشه ولی در بوفی نیست،

سوال 3- اگر بخواهید سایت بوفیلند را به یکی از دوستان و آشنایانتان معرفی کنید، کدام ویژگی را بعنوان مهمترین دلیل ذکر خواهید نمود؟
    نمایش یا پنهان متنمثل دوستی خاص در بین کاربران ، مطالب به روز ، مسابقات دنباله دار ( مثل پیش بینی مسابقات فوتبال و... ) ، مسابقات مناسبتی ( مثل سالروز افتتاح سایت و.. ) و...

سوال 4- چه چیزی باعث کاهش بازدید شما از سایت میشه؟
    نمایش یا پنهان متنمثل روزهای تعطیل ، کاهش تاپیک های جدید و...

5- نظر شما راجع به چت باکس سایت چیه؟ فعالیتتون در چت باکس چه مقداره؟ اگر کم هست دلیلش چیه؟

14 سپاس: ژنرال، دلشاد، علیرضا، mojde، KuRoSh، بچه مثبت، محسن صائب، mz56mz، taha_1990، carlos، ♥Rose♥، arash52، gilas، garfild

• دیااکو

اولین جاهایی رو که وارد میشم می رم؛ بوف بوفی؛ ایرانیان انگلستان؛ عصر ایران؛ تابناک و ...
    به نظر من جای کیم تو سایت خالیه؛
    بقیش رو بعدأ می گم؛

8 سپاس: Kishe Mehr، علیرضا، mojde، KuRoSh، بچه مثبت، ♥Rose♥، arash52، mz56mz

• دلشاد

نقل قول: Kishe Mehr

http://www.boooofi.com/ :buff:

مستانه ؛ چکاوک ؛ آرامش
    سوال 3- اگر بخواهید سایت بوفیلند را به یکی از دوستان و آشنایانتان معرفی کنید، کدام ویژگی را بعنوان مهمترین دلیل ذکر خواهید نمود؟

اینجا همه چیز درهمه :4:

379

8 سپاس: علیرضا، mojde، KuRoSh، بچه مثبت، Kishe Mehr، ♥Rose♥، arash52، mz56mz

• taha_1990

بوف بوفی :buff:

صفحه ی شخصی خودم که به زودی افتتاح میشه :1:

عدم روزمرگی (صادقانه بگم تقریبا میشه گفت چیزای چرت و پرت داخلش نیست ) . زنده بودن سایت

عدم دسترسی به اینترنت

نظر شما راجع به چت باکس سایت چیه؟ فعالیتتون در چت باکس چه مقداره؟ اگر کم هست دلیلش چیه؟

چیزه خوبیه باعث آشنایی و ارتباط بیشتر کاربران با هم میشه . اما من تا حالا استفاده نکردم . نمیدونم شاید به خاطر اینه که فکر میکنم با خواندن تایپیک های دوستان و یا تایپیک گذاشتن خودم اون میزان ارتباطی رو که لازم باشه برقرار کردم .

7 سپاس: علیرضا، KuRoSh، بچه مثبت، Kishe Mehr، ♥Rose♥، arash52، mz56mz

• mojde

بوف بوفی -ایمیلم - تابناک و تالار گفتگوی حسابداری و ....

اخبار روز سیاسی

صمیمیت و بعضی تاپیکهای جالب

بیشتر مشغله کاری و کندی اینترنت و تعطیلات
    - نظر شما راجع به چت باکس سایت چیه؟ فعالیتتون در چت باکس چه مقداره؟ اگر کم هست دلیلش چیه؟

خوبه اما من زیاد فعال نیستم چون کامنتام کند میره و بچه های ثابتی نیستن

5 سپاس: KuRoSh، بچه مثبت، Kishe Mehr، ♥Rose♥، mz56mz

• mz56mz

ايميل , بوف بوفى , فيس بوك ,سايتهاى خبرى

بعضى از دوستان قديمى , لينكهاى بازى

صمميت و رفاقت كاربران , و به قول طاها عزيز نبودن چیزای چرت و پرت

هيچ چيز :75: سعى كردم هميشه باشم

5- نظر شما راجع به چت باکس سایت چیه؟ فعالیتتون در چت باکس چه مقداره؟ اگر کم هست دلیلش چیه؟

خيلى خوبه اونجا هم فعاليت دارم

5 سپاس: بچه مثبت، taha_1990، ♥Rose♥، arash52، Kishe Mehr

• jaj

5 سپاس: ♥Rose♥، arash52، Kishe Mehr، mz56mz، بچه مثبت

• zrnznn

بنده با اجازه اتون یه چند تاییی اعتراض دارم :9: اتفاقاً در پاسخ به همین سوالاهی شما هم هستن.....
    نمایش یا پنهان متن
    :21: ولی برا اینکه جو متشنج نشه اگر حوصله داشتم براتون پیغام خصوصی میدم تا در جریان باشید :21:

4 سپاس: Kishe Mehr، mz56mz، ♥Rose♥، بچه مثبت

• beh20

1-ایمیلم-بوف بوفی-تابناک-دانشگاهم-برسام-نگهبان-سافت98
    2-سایت سرگمی خوبی هست بنظرم چیز خاصی نمیخواد
    3-عکسهای متنوع وجالب-مطالب طنز و مطالب اموزش
    4-مشکل اینترنت
    5-فعالیتی ندارم و علاقه ای ندارم سایتهای چت هست من این سایتو برای مطالب جالبش که تو سایهای دیگه کمتر هست میخوام ..چت همه جا هست

4 سپاس: mz56mz، Kishe Mehr، ♥Rose♥، بچه مثبت

• garfild

اخبار ورزشی- بوفی- ایمیلم

این و شاید چند ماه پیش ازم سوال میکریدن میگفتم ولی الان :21:

مطالب جالب و صمیمیت بین دوستان هست

گرفتاری و نبودن تو خونه و ...

خوبه....زیاد تو چت باکس نیستم ولی خوبه :3:

4 سپاس: mz56mz، Kishe Mehr، ♥Rose♥، بچه مثبت
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: