ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
▃▅▆▇ نظـــــــرسنجی از دوستان محترم ▇▆▅▃
Kishe Mehr
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
نمایش یا پنهان متن
سعی میکنم هر موقع سوالاتی بوجود اومد رو در همین تاپیک بپرسیم! شما دوستان عزیز ( چه دوستان مدیر و چه کاربران گرامی ) اگر سوال/سوالاتی در همین مضامین داشتید با هماهنگی قبلی می تونید داخل همین تاپیک بپرسیدنمایش یا پنهان متن
البته این تاپیک قرار بود قبل از عید روی آنتن بره ولی بنا به دلایلی به الان موکول شدKishe Mehr
ضمنأ شما عزیزان می تونید به هر کدام از سوالا که دوست داشتید جواب بدین و الزامی نیست که به همه ی سوالات جواب بدین
سوال 1- اولین جایی که پس از کانکت شدن به اینترنت مراجعه می کنید کجاست؟
نمایش یا پنهان متن
مثل فیسبــ....ــوک ، مسنجر ، سایت/وبلاگهایی مثل بوف بوفی و... ، ایمیل و...سوال 2- جای چه چیزی در سایت خالیه؟
نمایش یا پنهان متن
بخش خاصی، مطلب، دسترسی به قسمت خاصی، چیزی که در سایت های دیگه وجود داره و برای شما جالب و لذت بخشه ولی در بوفی نیست،سوال 3- اگر بخواهید سایت بوفیلند را به یکی از دوستان و آشنایانتان معرفی کنید، کدام ویژگی را بعنوان مهمترین دلیل ذکر خواهید نمود؟
نمایش یا پنهان متن
مثل دوستی خاص در بین کاربران ، مطالب به روز ، مسابقات دنباله دار ( مثل پیش بینی مسابقات فوتبال و... ) ، مسابقات مناسبتی ( مثل سالروز افتتاح سایت و.. ) و...سوال 4- چه چیزی باعث کاهش بازدید شما از سایت میشه؟
نمایش یا پنهان متن
مثل روزهای تعطیل ، کاهش تاپیک های جدید و...5- نظر شما راجع به چت باکس سایت چیه؟ فعالیتتون در چت باکس چه مقداره؟ اگر کم هست دلیلش چیه؟
دیااکو
به نظر من جای کیم تو سایت خالیه؛
بقیش رو بعدأ می گم؛
دلشاد
http://www.boooofi.com/
مستانه ؛ چکاوک ؛ آرامش
اینجا همه چیز درهمه
taha_1990
بوف بوفی
صفحه ی شخصی خودم که به زودی افتتاح میشه
عدم روزمرگی (صادقانه بگم تقریبا میشه گفت چیزای چرت و پرت داخلش نیست ) . زنده بودن سایت
عدم دسترسی به اینترنت
چیزه خوبیه باعث آشنایی و ارتباط بیشتر کاربران با هم میشه . اما من تا حالا استفاده نکردم . نمیدونم شاید به خاطر اینه که فکر میکنم با خواندن تایپیک های دوستان و یا تایپیک گذاشتن خودم اون میزان ارتباطی رو که لازم باشه برقرار کردم .
mojde
بوف بوفی -ایمیلم - تابناک و تالار گفتگوی حسابداری و ....
اخبار روز سیاسی
صمیمیت و بعضی تاپیکهای جالب
بیشتر مشغله کاری و کندی اینترنت و تعطیلات
خوبه اما من زیاد فعال نیستم چون کامنتام کند میره و بچه های ثابتی نیستن
mz56mz
ايميل , بوف بوفى , فيس بوك ,سايتهاى خبرى
بعضى از دوستان قديمى , لينكهاى بازى
صمميت و رفاقت كاربران , و به قول طاها عزيز نبودن چیزای چرت و پرت
هيچ چيز
خيلى خوبه اونجا هم فعاليت دارم
jaj
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
beh20
2-سایت سرگمی خوبی هست بنظرم چیز خاصی نمیخواد
3-عکسهای متنوع وجالب-مطالب طنز و مطالب اموزش
4-مشکل اینترنت
5-فعالیتی ندارم و علاقه ای ندارم سایتهای چت هست من این سایتو برای مطالب جالبش که تو سایهای دیگه کمتر هست میخوام ..چت همه جا هست
garfild
اخبار ورزشی- بوفی- ایمیلم
این و شاید چند ماه پیش ازم سوال میکریدن میگفتم ولی الان
مطالب جالب و صمیمیت بین دوستان هست
گرفتاری و نبودن تو خونه و ...
خوبه....زیاد تو چت باکس نیستم ولی خوبه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→