₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » "آنجلینا جولی" از بیم سرطان جراحی کرد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » "آنجلینا جولی" از بیم سرطان جراحی کرد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

"آنجلینا جولی" از بیم سرطان جراحی کرد

3913 بازدید، 23 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

"آنجلینا جولی" از بیم سرطان جراحی کرد

تصویر در دسترس نیست

جولی نوشته است:" تصمیم گیری در این باره اصلا آسان نبود اما در نهایت تصمیم گرفتم با انجام عمل جراحی ریسک سرطان را به حداقل ممکن برسانم."
    آنجلیناجولی بازیگر مشهور آمریکایی اعلام کرد که پزشکان از بیم ریسک سرطان پستان یا تخمدان او را تحت عمل "ماستکتومی" قرار دادند.

به گزارش سی ان ان، جولی با انتشار مقاله ای در روزنامه نیویورک تایمز آمریکا با افشای این مطلب افزود که پزشکان مشکوک بودند به احتمال 87 درصد ریسک ابتلابه سرطان پستان و به احتمال 50 درصدبه سرطان تخمدان را دارا است.

جولی 37 ساله افزوده است که پزشکان در 2 فوریه سال جاری میلادی(اواسط بهمن 1391) متوجه ریسک سرطان او شده اند و وی دو هفته بعد از این تاریخ در اواخر بهمن ماه تحت عمل جراحی قرار گرفته است.
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

جولی نوشته است:" تصمیم گیری در این باره اصلا آسان نبود اما در نهایت تصمیم گرفتم با انجام عمل جراحی ریسک سرطان را به حداقل ممکن برسانم."

جولی در این مطلب با اشاره به اینکه مادر 56 ساله اش بیش از 10 سال است که با سرطان در جدال است، نوشت که با تصمیم گیری سریع درباره عمل جراحی خواسته تا فرزندانش بی مادر نشوند.

18 سپاس: hadi04، دلشاد، mojde، بچه مثبت، Kishe Mehr، هاچو هاچو، ژنرال، taha_1990، levrone، jaj، ♥Rose♥، arash52، gilas، lion1360، mahsa joon، ماهی، پرهام، پری سا

• hadi04

1 سپاس: aac198000

• دلشاد

1 سپاس: aac198000

• دیااکو

چه جاهای حیاتیشم در معرض سرطان قرار گرفته؛ ولی من از این تریبون اعلام می کنم که جولی جون هیچ نگران نباش در صورت گرفتن سرطان تخمدان و برداشتن اونا من حاضرم ت...مام رو بهت اهدا کنم؛
    5 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، هاچو هاچو، levrone، jaj

• بچه مثبت

دیااکو,
    مرحبا دیاا
    کار خیر هیچ وقت بی جواب نمیمونه :bahone:
    تو نیکی میکن و در دجله انداز
    که ایزذ در بیابانت دهد باز

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    1 سپاس: levrone

• Kishe Mehr

یواش یواش لبش داره میشه لب جوب :bahone:

دیااکو,
    حاضری از کیم هم مایه بذاری؟ :37:

1 سپاس: jaj

• Kishe Mehr

آنجلینا جولی،بازیگر سرشناس هالیوود گفته است که برای به حداقل رساندن خطر ابتلا به سرطان، پستان‌های خود را برداشته است.

خانم جولی که ۳۷ سال دارد، در مقاله‌ای در روزنامه نیویورک تایمز دلایل این اقدام خود را نوشته و گفته است که به دلیل دارا بودن یک ژن معیوب، احتمال ابتلای او به سرطان پستان ۸۷ درصد و ابتلا به سرطان تخمدان ۵۰ درصد بوده و به این خاطر دست به عمل جراحی ماستکتومی (پستان‌برداری) زده و آنها را برداشته است.

2 سپاس: ♥Rose♥، بچه مثبت

• هاچو هاچو

کو ببینم جای عملشو :65:
    1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

• ژنرال

خدا شفاش بده...
    چشم و چراغ خونه ی بِرَد پیته... مادر بچه هاشه...

2 سپاس: levrone، jaj

• بچه مثبت

خانم جولی که ۳۷ سال دارد، در مقاله‌ای در روزنامه نیویورک تایمزر دلایل این اقدام خود را نوشته و گفته است که به دلیل دارا بودن یک ژن معیوب، احتمال ابتلای او به سرطان پستان ۸۷ درصد و ابتلا به سرطان تخمدان ۵۰ درصد بوده و به این خاطر دست به عمل جراحی ماستکتومی (پستان‌برداری) زده و آنها را برداشته است.

آنجلینا جولی نوشته است که سرطان پستان باعث مرگ مادرش شد.

خانم جولی گفته است که اکنون می‌تواند به شش فرزندش بگوید که نگران از دست دادن مادرشان به خاطر این بیماری نباشند.

او از برد پیت، نامزدش تقدیر کرده که در تمام طول عمل جراحی در کنار او بوده است.

خانم جولی گفته است که مراحل مختلف این عمل جراحی از ماه فوریه شروع شده و در پایان آوریل به پایان رسیده است.

او گفته است که مادرش نزدیک به یک دهه با بیماری سرطان پستان در حال مبارزه بود تا اینکه در سن ۵۶ سالگی درگذشت.

خانم جولی نوشته است که پس از آنکه از داشتن ژن معیوب باخبر شد، تصمیم گرفت عمل جراحی برداشتن پستان هایش را انجام دهد.

او گفته است که پس از این عمل احتمال ابتلای او به سرطان سینه از ۸۷ درصد به زیر ۵ درصد رسیده است

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    6 سپاس: jaj، ♥Rose♥، gilas، هاچو هاچو، ژنرال، ماهی

• hadi04

بچه مثبت,
    البته من شنیده بودم که اگر کاری هم نمیکرد خودش خشک میشد میفتاد :bahone:

1 سپاس: jaj

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    امیدوارم زودتر حالش خوب بشه . من خیلی دوسش دارم ... :2:

• arash52